Mám pocit, že to nezvládám...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
205
27.6.11 11:13

Taky toho mam nekdy plny zuby a chtela bych do prace. Alespon na pol. uvazek. Taky jsem uvazovala o dvouletem rodicaku, ale nakonec jsem si vzala trilety pro sichr. Taky jsme se stehovali. Ale ne tak daleko.A fullservice doma neposkytuju. Mozna je to tim, ze jsme ho nedelali ani v praci, tak nejsem zvykla :) Manzel vyzaduje prat a obcas neco uvarit, ale jinak je v poho. Jo a taky chce to druhe dite, ale teda nevim kdy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
27.6.11 13:14
Anonymní píše:
Mám pocit že to nezvládám. Stereotyp mě unavuje, ubíjí.Chlapova představa o více dětech mě děsí.Nevidím smysl v tom, rodit děti. Ubíjí mě ten věčný fullservis chlapovi.Mám rodičák na dva roky, pokud se mi nepovede otěhotnět, asi budu sedět doma zadarmo.Kam dám dítě? Stěhujeme se do jiného města, buhví zdali bude práce. Máte někdy pocit, že už toho mateřství a fullservisu máte plný zuby? nebo jsem jenom já divná???? :zed:

Koukám, že těch problému je víc než dost:
1, nechceš další dítě
2, nebaví tě péče a poskakování okolo manžela
3, máš dvouletý rodičák a žádné peníze po něm
4, práce nezajištěna

Takže první dva probémy se dají vyřešit za sekundu - na další dítě musí být dva, tak jestli žádné další nechceš, kup si antikoncepci..Pokud tě otravuje full servis, tak s ním přestan..

O tom co bude po 2letém rodičáku musíš začít přemýšlet a něco vymyslet - přece jsi měla nějakou představu, když jsi si ho brala..
A práci si najít budeš muset tak jako tak, když těhotná být nechceš.
určitě je lepší si shánět práci, než mít dítě, jen proto, že to vyřeší situaci s financemi, ale ty se budeš věšet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
27.6.11 19:49
Lizbeth píše:
Anonymní píše:
Mám pocit že to nezvládám. Stereotyp mě unavuje, ubíjí.Chlapova představa o více dětech mě děsí.Nevidím smysl v tom, rodit děti. Ubíjí mě ten věčný fullservis chlapovi.Mám rodičák na dva roky, pokud se mi nepovede otěhotnět, asi budu sedět doma zadarmo.Kam dám dítě? Stěhujeme se do jiného města, buhví zdali bude práce. Máte někdy pocit, že už toho mateřství a fullservisu máte plný zuby? nebo jsem jenom já divná???? :zed:

Koukám, že těch problému je víc než dost:
1, nechceš další dítě
2, nebaví tě péče a poskakování okolo manžela
3, máš dvouletý rodičák a žádné peníze po něm
4, práce nezajištěna

Takže první dva probémy se dají vyřešit za sekundu - na další dítě musí být dva, tak jestli žádné další nechceš, kup si antikoncepci..Pokud tě otravuje full servis, tak s ním přestan..

O tom co bude po 2letém rodičáku musíš začít přemýšlet a něco vymyslet - přece jsi měla nějakou představu, když jsi si ho brala..
A práci si najít budeš muset tak jako tak, když těhotná být nechceš.
určitě je lepší si shánět práci, než mít dítě, jen proto, že to vyřeší situaci s financemi, ale ty se budeš věšet..

Hezké shrnutí :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová