Velký techničák, lze vystavit duplikát na občanku?

Aty
7700
25.6.11 09:14

Velký techničák, lze vystavit duplikát na občanku?

Holky potřebuji poradit. Ztratila jsem velký technický průkaz k autu a prostě všechno i ten malý. Lze vystavit duplikáty na Občanský průkaz? Nebo k tomu potřebuji i něco dalšího.
díky za radu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
888
25.6.11 11:32

Ahojky, tak co já vím, tak při ztrátě nebo krádeži velkého techničáku, se zřejmě musí udělat úplně nové spz, a s tím i nový techničák, myslím že duplikát není možný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
25.6.11 11:34

:mavam: OP stačí :palec: na dopravce musejí mít kopii velkýho techničáku kde máš RČ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
25.6.11 13:02

uff rohlice, díky (-: no tak v týdnu se přesvědčím ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
25.6.11 13:14

Duplikát velkého TP ti vystaví bez problémů.Stačí OP a poplatek(my před rokem platili 100.-)a dostaneš ho na počkání. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101871
26.6.11 16:22
lucotek píše:
Ahojky, tak co já vím, tak při ztrátě nebo krádeži velkého techničáku, se zřejmě musí udělat úplně nové spz, a s tím i nový techničák, myslím že duplikát není možný…

Proč by se musely dávat nové RZ? Vždyť ty nikdo neukradl, ne. A duplikát techničáku se dělá běžně, mají všechno v počítači, jen to vytisknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
27.6.11 08:40

Omlouvám se, měla jsem špatné info…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jiří čech
7.1.12 03:31

techničák

Potřebuji ,auto odvézt na šrotiště .Ale bohužel jsm zjistil , že jsem nedopatřením velký techničák asi vyhodil , A bez něj mi to auto neveznou. Na koho semám u vás obrátit a co ktomu potřebuju Děkuji Jiří Čeh

• Citovat
  • Upravit
nikin30
14.4.13 13:11

kompletni ztrata vtp i kupni smlouvi original s italie co delat,

Zdravim pred 6dny jsem koupill v bazaru hondu hornet 600. byla na italskych papirech orig. technicak. jel jsem na stk tam jsem dostal protokol a mel si jit pro znacky atd. jenze me vykradli auto a ja tam vsechno mel pekne u sebe. takze vsechno pryc i kupni smlouva no proste ted nemam nic jenom motorku bez znacek. muzete me poradit kam zajit nebo zavolat diky

• Citovat
  • Upravit
Hossu
7.9.13 22:58

Prosim vas, poradi mi nekdo, kdyz jsem ztratil velky TP od nakl. auta, ale uz je to vic nez 8let. Mam kupni smlouvu. V technicaku bylo auto na me jen odhlasene. Moc dekuju za radu.

• Citovat
  • Upravit
Pjotr
9.9.13 13:21

VTP

PROSIM PORADTE MI nemam velky technicak na skutra jen maly se jmenem prodejce a kupni smlouvu jak je mozne ziskat velky

• Citovat
  • Upravit
2
13.3.14 19:26

:mavam: ahoj koupil jsem auto v Auto Esa na uver vse jsem udelal prepsal jsem ho na sebe a velkej technycak jsem odeslal na Essox :think: no a problem je ten ze potrebuju jit na STK V SRPNU a nemam ho jak mam pokracovat :?: dekuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101871
13.3.14 19:27

@Lubos11 Napsat / zavolat na Essox, že potřebuješ jít na technickou a oni ti pošlou a pak jim ho zase musíš poslat zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
13.3.14 19:34

Domluvis si u essox vydej technicaku a po STK jim ho zase odevzdas, bezna prace, neni v tom zadny problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.3.14 21:01

RE

Dekuji moc jsi hodna :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...