Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky potřebuji poradit. Ztratila jsem velký technický průkaz k autu a prostě všechno i ten malý. Lze vystavit duplikáty na Občanský průkaz? Nebo k tomu potřebuji i něco dalšího.
díky za radu ![]()
Ahojky, tak co já vím, tak při ztrátě nebo krádeži velkého techničáku, se zřejmě musí udělat úplně nové spz, a s tím i nový techničák, myslím že duplikát není možný…
OP stačí
na dopravce musejí mít kopii velkýho techničáku kde máš RČ
Duplikát velkého TP ti vystaví bez problémů.Stačí OP a poplatek(my před rokem platili 100.-)a dostaneš ho na počkání. ![]()
lucotek píše:
Ahojky, tak co já vím, tak při ztrátě nebo krádeži velkého techničáku, se zřejmě musí udělat úplně nové spz, a s tím i nový techničák, myslím že duplikát není možný…
Proč by se musely dávat nové RZ? Vždyť ty nikdo neukradl, ne. A duplikát techničáku se dělá běžně, mají všechno v počítači, jen to vytisknou.
Potřebuji ,auto odvézt na šrotiště .Ale bohužel jsm zjistil , že jsem nedopatřením velký techničák asi vyhodil , A bez něj mi to auto neveznou. Na koho semám u vás obrátit a co ktomu potřebuju Děkuji Jiří Čeh
Zdravim pred 6dny jsem koupill v bazaru hondu hornet 600. byla na italskych papirech orig. technicak. jel jsem na stk tam jsem dostal protokol a mel si jit pro znacky atd. jenze me vykradli auto a ja tam vsechno mel pekne u sebe. takze vsechno pryc i kupni smlouva no proste ted nemam nic jenom motorku bez znacek. muzete me poradit kam zajit nebo zavolat diky
Prosim vas, poradi mi nekdo, kdyz jsem ztratil velky TP od nakl. auta, ale uz je to vic nez 8let. Mam kupni smlouvu. V technicaku bylo auto na me jen odhlasene. Moc dekuju za radu.
PROSIM PORADTE MI nemam velky technicak na skutra jen maly se jmenem prodejce a kupni smlouvu jak je mozne ziskat velky
ahoj koupil jsem auto v Auto Esa na uver vse jsem udelal prepsal jsem ho na sebe a velkej technycak jsem odeslal na Essox
no a problem je ten ze potrebuju jit na STK V SRPNU a nemam ho jak mam pokracovat
dekuji za radu
@Lubos11 Napsat / zavolat na Essox, že potřebuješ jít na technickou a oni ti pošlou a pak jim ho zase musíš poslat zpět.
Domluvis si u essox vydej technicaku a po STK jim ho zase odevzdas, bezna prace, neni v tom zadny problem.