Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, našla by se majitelka mobilního telefonu Samsung e250? Rozbil se mi displej a samozřejmě mám všechny kontakty uložené v telefonu
. Potřebovala bych navigaci na zkopírování kontaktů na simku
.
Ahoj,
mám D900, předpokládám, že ovládání je stejné. Jak moc ti ten displei nejde?
Vůbec
jen mi svítí, takže nevidím nic. Potřebovala bych postup na klavesnici na zkopírování čísel z telefonu na sim. Mohla bys mi to prosím napsat? Jsem zoufalá, mám tam všechny kontakty. Moc by mi to pomohlo.
Navli píše:
Ahoj, já mám tento telefon - mrknu a postup ti pošlu.
To bys byla zlatá ![]()
Kontakty, v levo nahoře volby, 9× kliknout dolů - Kopírovat na sim, potvrdit, pak tam máš když potvrdíš - vybráno a když se pohneš o políčko dolů více.- potvrdit.První nahoře je vše - potvrdit a už to jede.
Tak to zkusím, třeba to dáme dokupy.
Pravé tlačítko nahoře aktivuje menu, prostřed nahoře je odkaz Kontakty, OK odsouhlasit, 7× dolů, tak je podkolonka Správa, OK, 1× dolů na Kopírovat vše, Ok, 1× dolů, Na sim kartu, Ok. Potom pravý tlačítko nahoře 2× stisknout a mělo by to začít kopírovat.
Navli píše:
Kontakty, v levo nahoře volby, 9× kliknout dolů - Kopírovat na sim, potvrdit, pak tam máš když potvrdíš - vybráno a když se pohneš o políčko dolů více.- potvrdit.První nahoře je vše - potvrdit a už to jede.
Hm, tak já to mám jinak, tak to nejspíš nebude stejné.
Laaja píše:Navli píše:Hm, tak já to mám jinak, tak to nejspíš nebude stejné.
No já se v typech a číslování telef. nevyznám… ale koukala jsem na heureku a měly bychom mít ten stejný.. ![]()
Jen pozor - je tam pod jednou podložkou i vymyzat telef. seznam ![]()
Jo a taky to jde přetáhnout do pc pomocí kabelu propojeným s telefonem. Na cd nebo na netu se dá stáhnout program k tomuto telefonu a nějak přes to. naposledy to koumal manžel a takhle mi vše kopíroval do pc.
mishka2 píše:Laaja píše:
Tak to zkusím, třeba to dáme dokupy.
Pravé tlačítko nahoře aktivuje menu, prostřed nahoře je odkaz Kontakty, OK odsouhlasit, 7× dolů, tak je podkolonka Správa, OK, 1× dolů na Kopírovat vše, Ok, 1× dolů, Na sim kartu, Ok. Potom pravý tlačítko nahoře 2× stisknout a mělo by to začít kopírovat.Navli píše:Cháou to do toho 9× dolů, pak potvrdit nahoře vlevo? další krok jednou dolu, potvrdit nahoře vlevo a je to?
Promiň - teďka jsem to zkoušela - je to devátá položka, takže 8× klikni dolů / to vyjde, protože ukazatel prvně nestojí na položce nula a na 1. Pak potvrzuji středovým tlačítkem / najdeš jej na vysouvacím panelu /
Najede tu druhé okýnko - první položka je vybrat / na té stojí ukazatel / a druhá pod ní je všechno . Takže bych jednou klikla dolů a zase potvrdila středovým tlačítkem na vysouvacím panelu.Chvilinku počkej - ono ti to najede do seznamu - pak klikni opět potvrzení - středovým tlačítkem a už to jede.
Navli píše:
Chápu to dobře?Kontakty-vpravo nahoře, vlevo nahoře volby, 9× dolů, pak potvrdit nahoře vlevo? další krok jednou dolu, potvrdit nahoře vlevo a je to? A nevíš jestli se to udělá hned nebo mám čekat?
Nerozumím a proto píšu ještě jednou.
Na horním panelu mobilu, kde je ten „joistic“ středovým jednou kliknu a otevřu si menu.
Kliknu podruhé a otevřu si kontakty.
Teďka vedle „joisticu“ mám nahoře nalevo a napravo tlačítka. Takže zmáčknu to nalevo.
8× se „joistickem“ pohnu směrem dolů - tzn. na 9 položku.
Potvrdím středovým tlačítkem na „joisticu“
Teďka se pohnu ještě jednou „joisticem“ dolů.
Potvrdím středovým tlačítkem.
Chvilinku cca 2 sec. počkej. a znova.
/ tím vybereš všechny kontakty /
a teďka zmáčkneš znova tlačítko nahoře na levé straně vedle „joisticu“
Pak znova, že ano a už mi to jede.
Fakt víc nevím jak poradit.
Navli píše:
Nerozumím a proto píšu ještě jednou.Na horním panelu mobilu, kde je ten „joistic“ středovým jednou kliknu a otevřu si menu.
Kliknu podruhé a otevřu si kontakty.Teďka vedle „joisticu“ mám nahoře nalevo a napravo tlačítka. Takže zmáčknu to nalevo.
8× se „joistickem“ pohnu směrem dolů - tzn. na 9 položku.
Potvrdím středovým tlačítkem na „joisticu“
Teďka se pohnu ještě jednou „joisticem“ dolů.
Potvrdím středovým tlačítkem.Chvilinku cca 2 sec. počkej. a znova.
/ tím vybereš všechny kontakty /a teďka zmáčkneš znova tlačítko nahoře na levé straně vedle „joisticu“
Pak znova, že ano a už mi to jede.
Fakt víc nevím jak poradit.
Já když kliknu nejdřív na joystik tak se připojuji na web ![]()
Ale i tak moc děkuji, snaha byla vyčerpávající, to je mi jasné.Děkuji i Laaje ![]()