Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@MermaidMotel Děkuji ti touhle zprávou si mi moc pomohla a hodně mi to dalo teď vím že můžu stále jíst zdravě ale hlavně si neničit tělo tím že nebudu jíst vůbec a nebo že se budu bát vůbec něco sníst samozřejmě je teď těžké se podívat na jídlo a říct si výčitky nebudou ale dám do toho vše aby nebyli poptám se u nás ve městě po trenérovi a docílím pěkné postavy cvičením a vyváženou stravou a ne následném hubnutí že vyřadím vše děkuji ![]()
@Narcis22 Jsem ráda, že ti to trošku pomohlo.
Mám taky 158cm a momentálně 52kg, celý život jsem měla podváhu cca 45 kg, ale už mě přestalo bavit si neustále hlídat jídlo a trestat se nesmyslnými hladovkami. Momentálně mám na svých 52kg váhu překvapivě mnohem hubenější stehna i břicho, než když jsem měla při 45kg a soumerně vytvarovaně tělo, které jsem nikdy neměla. Ten silový trénink a vyvážená strava dělá opravdu divy. To ti píši jen proto, že máme stejnou výšku i váhu a aby jsi se nebála. Tvoje postava bude fakt mnohem hezčí. A hlavně se nebát jídla. Jak budeš cvičit 4× týdně a vydržíš, už do 3 měsíců, budeš vidět nečekané změny v zrcadle a změníš svoje nastavení. Držím ti palce. ❤️
Není to o čísle, který řekne váha
. Koukni se do zrcadla, oblékni si něco hezkého - každé oblečení zakryje malé špeky, jakože Ty žádné nemáš. A jen tak pro po - hubený holky nejsou hezký, to Ti řekne většina chlapů