Mám říct kamarádce o nevěře?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
659
28.2.26 21:15

Mně teda varianta anonymu nepřijde vůbec šťastná. kdyby mi takovou zprávu přišla říct moje dobrá kamarádka tak ať se mi to líbí nebo nelíbí, tak jí věřím. ale přijít mi anonym a obzvlášť pokud bude chlap zatloukat zatloukat zatloukat, tak jak ona má vědět čemu věřit. anonym není kámoška. může to být někdo, kdo to s ní myslí dobře, ale taky třeba závistivá sousedka, někdo, koho naštval manžel v práci nebo jen někdo, komu to přijde vtipný. prostě hrozná situace pro ni, bude z toho jen vypsychovaná a nakonec ji manžel ukecá, protože věřit anonymu před manželem, se kterým žije a má dítě, by bylo vlastně dost divný… anonym by fungoval jen pokud by byly přiloženy nějaké nezvratné důkazy, ale je otázka, co by to v době AI mělo být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1838
28.2.26 21:34

U anonymu bych se nechala chlapem ukecat, ze jde o pomluvu, zavist, omyl… od dobre kamarádky bych věřila. Osobní zkusenost, bohužel opakovaná. Kamarádku blízkou bych neodsoudila. Možná bych se chvíli odmlčela ale ocenila bych upřimnlst. V době kdy ex měl další vztah a společní známí mi nic neřekli a pořádali společné akce pro mne zkončili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12280
28.2.26 21:37
@Knihakniha píše: Více

Souhlasim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15005
28.2.26 22:01
@Pe.M.1 píše: Více

Ale je to její život a její volba, jak s tou informaci naloží probůh :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
28.2.26 22:18

Je to individuální, ty znáš svoji kamarádku a víš, jestli je typ, co raději před problémy zavírá oči a chce hlavně to další dítě, nebo jestli je pro ni věrnost manžela velice důležitá a hned by se rozváděla. Jsou ženy, které jsou vědomě s nevěrníkem celý život, zároveň jeho bokovky vědí, že on ženu nikdy neopustí.
Každopádně pokud on tě neviděl, tak nikdo kromě tebe neví, že jsi ho viděla a že o tom víš. Takže by to kamarádce nebylo líto, je to čistě o tom, jestli dokážeš být silná a tajemství udržet (pokud si myslíš, že to kamarádka spíš nechce vědět).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
1.3.26 06:20
@Pe.M.1 píše: Více

Ať si je přistihne sama? 8o
Rafinované - a kruté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1552
1.3.26 06:30
@Obleva píše: Více

Není nad pořádnou vizualizaci. Ať má zážitek a ať to pořádně bolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.26 08:36
@Alice180 píše: Více

Taky mě to napadlo.. Tuším, že občas její manžel spí v Praze a ví kde, tak by mohla udělat překvapení… :dance:

• Citovat
  • Upravit
911
1.3.26 08:48

Spousta náhod a tušení, skoro nejlepšejší kamarádka, ex na něj taky něco pověděla. Jen jestli zakladatelka není zainteresovaná i jinak, možná je do toho proutníka taky dlouho zakoukaná? Každopádně si rozbaluju brambůrky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.26 09:20
@Pedro867 píše: Více

To nehrozí. Jen se známe všichni dlouho a jsem spokojená s mým mužem. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1552
1.3.26 09:26
@Anonymní píše: Více

Akorát je to naprosto hrozný, protože když to uvidí zasáhne to úplně všechny smysly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.26 09:35

Pokud našla make-up na tričku manžela po vánočním večírku, jak jí to vysvětlil? Mě to připadá tak, že ona to vlastně už ví, ale podvědomě se tomu brání.

• Citovat
  • Upravit
519
1.3.26 10:04

Tak jestli tohle uděláš, tak jsi na stejném morálním dnu jako ta většina tady. Ano, je risk jí o tom říct, ale přátelství přece je o tom říkat i ty tvrdé věci přímo do očí. Pokud je pravé, tak to ustojí, pokud není, tak stejně nebylo o co stát. Ale poslat anonym a před blízkou přítelkyní zároveň předstírat, že o ničem nevíš, je tak nechutný, až se mi z toho chce zvracet. A jestli to fakt uděláš, tak doufám, že se o tom ta holka dozví a kopne tě do zadku, protože co s takovou neupřímnou kámoškou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
1.3.26 11:49

Anonym? To vážně? Mě někdo poslat anonym bez důkazů, tak tomu teda moc nevěřím. To může poslat kdokoliv. A u kamarádky předpokládám, že ke mě bude upřímná? Až jí pošleš ten anonym a ona ti to řekne, tak budeš dělat překvapenou a přesvědčovat jí, že tomu má věřit? Celý život budeš dělat, žes o ničem nevěděla? O mě je teda přátelství o něčem jiném. O upřímnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.26 12:22
@curria píše: Více

Neřekla jsem, že budu dělat, že nic. Ale tak jak ji to mám říct? Mám čekat, až ji bude připadat zase něco u něj divného? Nebo to prostě vyklopit až ji uvidím? Každá možnost má své + a -. Pro mě to též není jednoduchá volba a proto se tu ptám a zvažuji veškeré možnosti. Nikdy jsem v této situaci nebyla. :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky