Mám řidičák, ale neřídím a mám mimino

Napsat příspěvek
Velikost písma:
512
4.2.20 12:03

Jdi na kondicni jizdy do autoskoly. Proberou tam s tebpu vse od zacatku atd. Zjisti si hlavne nekoho trpeliveho a pecliveho. To das ;) kdyz uz jsi ten ridicak udelala, tak to zvladnes ;) jinak ja ze zacatku mela problemy stejne jak popisujes. Proste holt jsem treba zaparkovala o x metru dal a zbytek jsem dosla pesky, kdyz jsem nenasla misto, kde jsem si troufala parknout. A ted kdyz pospicham, tak misto abych riskla ze nekde neco odru atd. Jednou uz jsem i bourala narozdil od tebe a jezdim dal ;) jsou to jen zkušenosti navic. Pak jezdis opatrneji atd. Ridim uz cca 6 let a uz se to da ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
4.2.20 12:06

Moje rada: jezdi busem, prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
4.2.20 12:11

@welovefashion moje rec, ja mam automat, ten me zachranil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
4.2.20 12:14

Ja bych na znamyho prdela..myslela jsem ze nemuzu ridit ptz prave moc pozornosti. No a ten automat je fakt pecka, stiham vsechno. Jezdim pul roku, najezdila jsem pres 10 tis.km a bavi me to. Jezdim vsude. A to jsem si myslela ze to nikdy nepujde. Jo a jeste cidla na zadku jsou super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34392
4.2.20 12:17

@Petula306 Tak to určitě jo, ale když měla jízdy, tak přece musela vědět co a jak, jinak by vylítla za první křižovatkou. Tohle se přece nezapomíná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
4.2.20 12:17
@Lucinka1986 píše:
@welovefashion píše:
A automatická převodovka by nepomohla? nebo se zkus objednat v autoškole na cvičné jízdy a na známého se vykašli :-)

já neřídila od 19 do 26, začátky byly příšerný…ale teď jezdím po Praze úplně bez problémů a zaparkuju téměř kdekoliv, ale paradoxně nesnáším okresky, kde není prostřední čára ani krajnice a místo jen tak tak pro 2 osobáky…

jo a pak jsem se nikdy nenaučila parkovat mezi 2 auta na parkovišti pozadu, takže to dělám normálně popředu…
Jezdíte po Praze a neumíte zaparkovat mezi auta, no to potěš koště, takže pokud by jste stála v ulici a bylo by potřeba uhnout třeba sanitce tím, že si musite mezi ty auta nacouvat, tak co? Utečete? To je strašný, nezlobte se na mě…

umím parkovat mezi dvě auta co jsou podélně a ano i tam v pohodě zacouvám, ty neumíš číst? píšu na parkovišti, jak jsou vedle sebe, třeba na krytém, tak tam neumím zacouvat, ale pouze vjet popředu…což si nemyslím, že by byla nějaká zásadní vada…

a pokud jede sanitka, tak se rozhodně nikam necouvá, ale uhýbá do strany :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34392
4.2.20 12:19
@Tarjei píše:
Ja bych na znamyho prdela..myslela jsem ze nemuzu ridit ptz prave moc pozornosti. No a ten automat je fakt pecka, stiham vsechno. Jezdim pul roku, najezdila jsem pres 10 tis.km a bavi me to. Jezdim vsude. A to jsem si myslela ze to nikdy nepujde. Jo a jeste cidla na zadku jsou super.

Automat by jí možná pomohl, ale není na škodu se naučit i na manuál, nikdy nevíš co se může stát, bude muset jet manuálem a bude v háji. Já jsem automat nikdy nechtěla, bych se v autě nudila, řazení mě baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
4.2.20 12:25

Jaj já budu hnusná, ale souhlasím, že jsou lidi, kteří by opravdu neměli řídit. To je třeba moje máma (také že neřídí) a jedna kamarádka (také neřídí, uznala to, i přesto že by to fakt potřebovala).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26928
4.2.20 12:26

Nejezdi. Prosim te nejezdi. Nechtela bych se s tebou nekde potkat. Protoze nejhorsi, co muze byt, je ridic, ktery ani nezna pravidla silnicniho provozu.
A v dnesni dobe parkovat je taky o hubu. Takova jako ty nam sedrela cely bok auta, protoze si myslela, ze se tam vejde :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
4.2.20 12:28

@welovefashion
Nevím jak by jste chtěla v jednosměrné ulici plné zaparkovaných aut uhýbat do strany a netykejte mi laskavě, děkuji. Takze zaparkovat mezi auta podélně zvládnete a když jsou vedle sebe tak ne?!Tak to potom jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
4.2.20 12:31

@cecetka @marg naprosto souhlasím s oběma

Já si taky myslím, že jsou prostě lidé, kteří se nikdy nenaučí řídit :nevim: a na tom není nic špatného. Prostě někdo se nikdy nenaučí nějakou jinou věc, někdo se prostě nenaučí řídit a žádné množství jízd navíc to nespraví :nevim: a ono to, že udělala autoškolu neznamená, že umí řídit. Plno instruktorů dá zkoušku za to, že se támhle objede okruh na kraji města, kde není žádný provoz :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
4.2.20 12:33

@arinecka já aktivně jezdím, tak nevím jestli se to dá zapomenout. Snad ani ne, když se to učí už děti ve školce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
4.2.20 12:43
@Lucinka1986 píše:
@welovefashion
Nevím jak by jste chtěla v jednosměrné ulici plné zaparkovaných aut uhýbat do strany a netykejte mi laskavě, děkuji. Takze zaparkovat mezi auta podélně zvládnete a když jsou vedle sebe tak ne?!Tak to potom jo :mrgreen:

Tykání patří mezi pravidla emimina,… V jednosměrné ulici bych dojela k nejbližší křižovatce a tam bych jim uhnula, protože by to bylo daleko rychlejší než někam couvat…

A ano podélně parkuju každý den nejmíň 4×, ale prostě si neumím pořádně najet abych nacouvala mezi 2 auta stojící vedle sebe, takže tam zajizdim popředu, jako většina lidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
4.2.20 12:52

@arinecka ale jo, kdyby bylo nejhur, taky ten manual zvladnu. Ale proste automat mi vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
4.2.20 12:57

1. potřebuješ se učit zbavit té paniky, že to bude špatně. Takže změnit nastavení v hlavě a třeba se naučit dechová cvičení na zklidnění před jízdou.

https://www.youtube.com/watch?…

Pokud by to moc nešlo, tak zajdi párkrát k nějakému psychologovi. Stačí obyčejné poradenství, nemusí to být psychoterapeut.

2. musíš trénovat, trénovat a trénovat. Nejdřív na nějakých zapadlých cestách kde není provoz a to tak dlouho, až si tam budeš jistá a v pohodě. Někdo tě tam odveze a pak budeš řídit ty. Jako že alespon 10 hodin odježděného času, tj minimálně 5 výletů někam na zapadlá místa. Pokud tam s tebou bude manžel a v mezičase se v tom autě ještě pomilujete, tak to bude skvělé. protože dobrý sex tě uvolní zbaví úzkosti a začneš si auto a řízení spojovat s dobrým sexem. Kouzlo!

Až zvládneš bezpečné cesty, tak se vydej na okresky, pak menší město a pak větší provoz. Tam už bych to přímo s tím sexem nespojovala, ale proti gustu… :jazyk:

3. automatická převodovka je kámoš.

4. pokud nezvládáš pravidla, tak se k tomu ještě začni učit pravidla a trénuj to na cvičnýh testech, dokud si nebudeš jistá.

Jinak nejezdi - natož s dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario