Mám to brát jako red flags?

Anonymní
24.10.22 11:28

Mám to brát jako red flags?

Ahojte prosím o radu jako vztahově nepříliš nezkušená maličkost :)
Mám krátký čas přítele, poznali jsme se v Rakousku, když jsem tam byla na dovče. Nedávno jsme si psali a domlouvali že k němu pojedu na pár dní a že se těším, až si tam budu chodit do pekárny pro čerstvé pečivo. On mě na to odepsal „uvidíme že… čerstvý pečivo neroste na stromech :D“. To mi může říkat, co si smím jít koupit za snídani?
Minule jsem byla u něj týden a tři dny jsem nemohla vůbec spát páč má mini postel a roztahovala se tam ještě kočka. Jelikož je z Vídně, říkám, že půjdu na noc třeba do hotelu, abych se prospala. To se urazil že jako proč bych měla chodit do hotelu. Co je na tom špatnýho?
Kočce jsem přivezla plyšáka pro radost. Mám mazlíčka co si nehraje, a ona je hravá, tak jsem jí ho vzala (čistá netknutá a hezká hračka podotýkám :D ). A on místo aby byl rád, tak má řeči že jsem jí to dala jen, že si s ním moje nehraje a ještě tu svojí kočku nabádá, aby si hrála s plyšákem co má od něj.
Možná blbosti ale mám z toho divný pocit, kamarádka říkala, že jsou to dost velké red flegs, druhá zase že si moc vymýšlím a že musím jít s nároky dolů že nikdo není dokonalý. Co myslíte holky?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36265
24.10.22 11:32
@Anonymní píše:
Mám krátký čas přítele, poznali jsme se v Rakousku, když jsem tam byla na dovče. Nedávno jsme si psali a domlouvali že k němu pojedu na pár dní a že se těším, až si tam budu chodit do pekárny pro čerstvé pečivo. On mě na to odepsal „uvidíme že… čerstvý pečivo neroste na stromech :D“. To mi může říkat, co si smím jít koupit za snídani?
Minule jsem byla u něj týden a tři dny jsem nemohla vůbec spát páč má mini postel a roztahovala se tam ještě kočka. Jelikož je z Vídně, říkám, že půjdu na noc třeba do hotelu, abych se prospala. To se urazil že jako proč bych měla chodit do hotelu. Co je na tom špatnýho?
Kočce jsem přivezla plyšáka pro radost. Mám mazlíčka co si nehraje, a ona je hravá, tak jsem jí ho vzala (čistá netknutá a hezká hračka podotýkám :D ). A on místo aby byl rád, tak má řeči že jsem jí to dala jen, že si s ním moje nehraje a ještě tu svojí kočku nabádá, aby si hrála s plyšákem co má od něj.
Možná blbosti ale mám z toho divný pocit, kamarádka říkala, že jsou to dost velké red flegs, druhá zase že si moc vymýšlím a že musím jít s nároky dolů že nikdo není dokonalý. Co myslíte holky?

Takže kolikrát jste se zatím viděli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
24.10.22 11:32

Je to malo informaci, ale pokud to citis jako red flags, tak to proste jsou red flags.

Osobne tohle by pro me taky nebylo, prijde mi, ze je to kontrolor a ocividne rad snizuje sebevedomi druhym a kazi jim naladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
24.10.22 11:46
@Anonymní píše:
Možná blbosti ale mám z toho divný pocit, kamarádka říkala, že jsou to dost velké red flegs, druhá zase že si moc vymýšlím a že musím jít s nároky dolů že nikdo není dokonalý. Co myslíte holky?

Obecně – pokud z toho nemáš dobrý pocit, tak se na to vyprdni. Toto se dá použít prakticky na 100 % všech situací, ve kt. ti není dobře. To s tím pečivem upřímně také moc nechápu… zeptala bych se, jak to myslel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
24.10.22 11:50

S pečivem a stromy jsem to vůbec nepochopila, to se nějak vysvětlilo?, tak na začátek vztahu je to docela hustý, něco přivezeš a je to blbý. No na pohodovej vtah to sním moc nevypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
24.10.22 12:00

Divnej typ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
24.10.22 12:00

Narovinu bych se zeptala, co ho žere? Tyhle věcný nespokojence nemám ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
24.10.22 12:05

No nenechávala bych se od něj zavřít do sklepa.

Příště prostě nejezdi k němu, kde ti není pohodlně a jeďte někam na neutrální půdu na výlet.

Pokud se bude vztekat, že máš přijet k němu a jinak nic, tak je celkem jasné, že to není člověk co si ho chceš nechat. (ne, k sobě bych ho zastím nezvala)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
24.10.22 12:09

No víš, já bych hlavně čekala, že na začátku vztahu se na mě partner těší, když bych za ním jela, snaží se, abych se u něj cítila co nejlépe. Samozřejmě i obráceně, prostě zamilovanost a snaha toho druhého co nejvíc potěšit. To co popisuješ, tak opravdu nezní a mě by to tedy úplně odradilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10278
24.10.22 12:29

No on má co říkat. Jeho penis už je taky použitej…
Hele asi bych prostě vnímal, jestli takové věci přibývají, nebo jestli to byla třeba jen neobratnost v komunikaci. Ale pokud by ses necítila komfortně, chtěl ti vnucovat nějaké principy chování, včetně toho jestli budeš nebo nebudeš kupovat čerstvé pečivo k snídani, tak bych se obával, že u podstatných životních otázek bude úplně stejně požadovat, že vše bude po jeho, po jeho je to správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
24.10.22 12:32

To pečivo nechápu, spory s kočkama mi přijdou dětinské, ale čekala bych, že když přijedeš k němu, budeš spát s ním v posteli a ne s jeho kočkou :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
24.10.22 12:49

Pokud ti intuice uz ted na zacatku rika, ze neco neni ok, tak se na to vykasli. Jako mlada, sem se taky parkrat snazila sama sebe predvedcit, ze ten muj nedobry pocit je neopodstatneny a ze bych tomu onomu mela dat sanci…. zpetne se vzdy ukazalo, ze me intuice neklamala a ze sem se na to mela vybodnout hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.22 12:55

Chapu to spravne, ze je Rakzsak :lol:, ti jsou pro me divni vsichni, protoze jsem v Rakousku nejakou dobu zila a tihle lidi mi proste nesedi :P
To pecivo na stromech…to myslel tak, ze jako to neni zadara? Naznacoval, ze plati to nebude…nebo jak to myslis?

Jinak jit do hotelu kvuli male posteli, to mi tez prijde id tebe divny a rict mi to pritel, se kterym jsem chvili, tak me to urazi a zarazi…no…takze muze to byt stejny nedorozumeni jako s tim pecivem…

To s tou kockou, nevim no…mozna tam nechce mit bordel z roztrhanyho plysaka…???

Prijde mi to jako drobna nedorozumeni, nic velkyho bych z toho asi nevyvozovala…jinak je ti s nim fajn? Komunikace nevazne? Je pozorny…???

• Citovat
  • Upravit
4663
24.10.22 13:07

Z těch příkladů ten muž působí divně, jako by se nad tebe povyšoval. Mně říct návštěva, že se u mě špatně vyspala a raději si zaplatí hotel, tak se zastydím a budu se snažit o nápravu.
Urážlivého chlapa, co se točí na blbostech, nebrat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
24.10.22 13:20

Není to ten, co ti minule nedal ani najíst a doma měl bordel?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky