Mám v krvi hcg 1U/l

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59426
19.7.18 23:14
@zanetka333 píše:
Mam zpozdeni ms 12 dni

tak to už by hcg bylo dost vysoké ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
20.7.18 11:20

@Sůvička80 mne nevadi prace , tehotna do prace jsem chodila I kdyz jsem cekala jednovajecna dvojcata ;) ..... ale nedavno jsem otehotnela po druhe po deviti letech a kvuli namahave praci jak fizickou tak I psychickou jsem zacla potracet v 8+4tt.. delam v amazonu uz patym rokem ,predtim jsem pracovala ve fabrice ..

Ps …jen odpovidam ☺☺???????? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
20.7.18 11:24
@zanetka333 píše:
@Sůvička80 mne nevadi prace , tehotna do prace jsem chodila I kdyz jsem cekala jednovajecna dvojcata ;) ..... ale nedavno jsem otehotnela po druhe po deviti letech a kvuli namahave praci jak fizickou tak I psychickou jsem zacla potracet v 8+4tt.. delam v amazonu uz patym rokem ,predtim jsem pracovala ve fabrice ..Ps …jen odpovidam ☺☺???????? :hug:

Tak proto se hlidam a chodim do laborky .
Ms mam nepravidelnou takze cykl se nevypocita … proste prijde ms kdy se ji zachce takhle to beru ja jinak zdrava jsem, chodim ctvrtecne na gyn. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
20.7.18 11:31

Jinak mam ms po 39az40dnech a nekdy prijde I :P :,( :srdce: 8o :roll: :oops: :nevim: beru uz dva mesice usrogestan takze ms cykl by se mel upravit alespon hormon ????????????????????????????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí