Máma nechce abych měla sex?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6534
4.6.21 15:08

Příspěvek upraven 13.11.21 v 16:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22568
4.6.21 15:09
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám menší problém 3.4. mi bylo 18 let a mám přítele už od 16 let. Mamce jsem řekla o tom že začnu intimne žít a naštvala se. Přítel i já už to chcem. Jak byste reagovali vy? (Samozřejmě že byste spolu spali s ochranou)

Na místě tvé matky bych byla ráda, že máš ke mě takovou důvěru.
A byly bych ráda, žes vydržela do plnoletosti, i když můžeš od 15.

A samozřejmě matka ti v 18 letech může poradit, říct svůj názor, ale zakázat ti to opravdu nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35420
4.6.21 15:11
@Anonymní píše:
Na gynekologii jsem byla na preventivce naposledy v 16 letech.

V tom případě je nejvyšší čas, aby ses objednala ;)
Já bych byla ráda, že je ke mě dcera otevřená. Poučená o bezpečném sexu snad už ve svém věku jsi :think: No a dál by záleželo na tom, co je chlapec zač. Možná odsud vítr vane ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
4.6.21 15:12
@Anonymní píše:
Ve 20 letech měla moji sestru.

to že ona se nedokázala srovnat s tím jaké volby činila fakt neznamená, že má nárok na tvoje tělo a tvůj život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.21 15:47
@Fiducia píše:
V tom případě je nejvyšší čas, aby ses objednala ;)
Já bych byla ráda, že je ke mě dcera otevřená. Poučená o bezpečném sexu snad už ve svém věku jsi :think: No a dál by záleželo na tom, co je chlapec zač. Možná odsud vítr vane ;)

Přítel je velice slušný je mu 19 má udělalou školu a chodí do práce. :palec:

• Citovat
  • Upravit
35420
4.6.21 15:51
@Anonymní píše:
Přítel je velice slušný je mu 19 má udělalou školu a chodí do práce. :palec:

A přesto jí nemusí sedět ;) Třeba má úplně jiný důvod, co vím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
4.6.21 15:55

No a teda tak orientačně bych se mrkla do téhle knížky, pokud to sedí na to, co máte doma, tak ti to může usnadnit cestu k sobě samé.

https://www.kosmas.cz/…-dost-dobra/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
4.6.21 15:55
@pikola píše:
Se divím, že to ten tvůj chlapec ty dva roky vydržel…

Asi ju má rád. Fakt divné… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
4.6.21 16:36
@Fiducia píše:
A přesto jí nemusí sedět ;) Třeba má úplně jiný důvod, co vím

I kdyby jí 100× neseděl, tak snad není normální aby jí překáželo, že dospělá ženská chce po dvouleté známosti začít sexuálně žít.
Pokud partner pracuje, jak zakl. píše může antikoncepci platit on a s matkou už bych se ne tohle téma dál nebavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35420
4.6.21 18:06
@prokr píše:
I kdyby jí 100× neseděl, tak snad není normální aby jí překáželo, že dospělá ženská chce po dvouleté známosti začít sexuálně žít.
Pokud partner pracuje, jak zakl. píše může antikoncepci platit on a s matkou už bych se ne tohle téma dál nebavila.

Snad matka může mít vlastní názor ;) Asi když dospělá dcera chtěla probrat svůj sexuální život, tak mají hezký vztah.
Pokud ne, pak nechápu svěřování.
O platbě antikoncepce jsem nic nepsala. Předpokládám, že sk hradí milenci ze své mzdy a kapesního

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
4.6.21 19:34
@Fiducia píše:
Snad matka může mít vlastní názor ;) Asi když dospělá dcera chtěla probrat svůj sexuální život, tak mají hezký vztah.
Pokud ne, pak nechápu svěřování.
O platbě antikoncepce jsem nic nepsala. Předpokládám, že sk hradí milenci ze své mzdy a kapesního

Jo…máš pravdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.6.21 19:41

Tvoje máma evidentně zamrzla v pravěku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
4.6.21 19:52

Máma by měla být ráda, že se jí nebojíš svěřit. Když se zachovala tak, jak se zachovala, už bych se s ní na téma sexu vůbec nebavila a zařídila se podle svého. Jsi dospělá, svůj sexuální život řeš s partnerem, ne s matkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
4.6.21 20:17
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám menší problém 3.4. mi bylo 18 let a mám přítele už od 16 let. Mamce jsem řekla o tom že začnu intimne žít a naštvala se. Přítel i já už to chcem. Jak byste reagovali vy? (Samozřejmě že byste spolu spali s ochranou)

Jak bychom reagovali na tvem miste? Nijak. Ja bych to taky nikdy matce nerekla, protoze by reagovala presne takto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.21 20:19

S mámou jsem měla hezky vztah, proto jsem ji to řekla. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat