Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@zolycka píše:
@Lo mám to úplně stejně, od doby co jsem objevila // byl sex jen jednou…ráno mě pak bolelo břicho, tak mám strach to pokoušetnavíc jsem měla pocit, že jsem jakoby užší, nebylo to ono
snad se to nějak srovná
Ale já mám pořád chuť - zároveň obavu
Jsem si říkala, že to nějak jemně zkusíme, uvidíme ![]()
U nás sex padnul uplně
Ze začátku mě po org… bolelo trochu břicho. Tak jsem myslela že se to zlepší. Jenže když jsme to zkusili naposledy (asi před 4 dny) a k sexu ani nedošlo, dostala jsem hrozné křeče do břicha, nemohla popadnout dech a bylo mi na zvracení
Hrozně jsem se vyděsila že jsme o malou přišli
Takže už nikdy!
Prý se to má zlepšít po prvním trimestru
snad
@socina taky mě právě po orgasmu rozbolelo bříško…a těžko si orgasmu zabráním
takže zatím to nechávám bejt ![]()
@Lo to víš, že to je jiny, jsem v 5tt a sex za tu dobu co vim, ze jsem tehu byl dvakrát a nebranim se mu, protoze vzrusena jsem dost, nic me neboli jak pritom tak potom a je o neco citlivejsi ( hezci) takže parada, myslim si, ze kdyz nenastanou problemy, tak sex nebude u nas problem ![]()
Jsem stastna, ze muzu mezi vas vstoupit
3 dny opozdena menstruace a na testu //.Mam hroznou radost a zaroven strach
.Myslite, ze se mam hned objednat na gyndu nebo jeste pockat?
@hmonika lepsi je pockat alespon tech 14 dni, i kdyz je to těžký
já vydržela a nakonec jsem o týden min, ne v 6tt ale 5tt, takze jeste ze jsem aleson pockala, ale po tech 14 dnech bych sla, at vylouci mimodelozni, to jsem chtela hlavne ja ![]()
No a já jdu až 24.7.
// jsem našla 20.6. a poslední MS byla 21.5…sestřčka mi říkala, že to tak dělají a těhule berou až po 2 neproběhnutých MS, že tam jde už hezky vidět i ![]()
@Lo tyjo, to je docela daleko, to bych asi nevydržela, chtela bych být driv klidnejsi, ze je vse na svem miste a jak má byt, tak držim palecky ![]()
@petulinkaa13 píše:
@Lo tyjo, to je docela daleko, to bych asi nevydržela, chtela bych být driv klidnejsi, ze je vse na svem miste a jak má byt, tak držim palecky
Děkuju
Samozřejmě, pokud něco, naklušu dříve, ale tak pokud nebudu mít nějak extra bolesti nebo krvácení, mělo by vše být v pořádku ![]()
Holky před chvilkou jsem dodělávala omáčku, přihodila česnek a málem jsem to nerdýchala, letěla sem na záchod ale naštěstí jsem to zvládla. Mám u sebe kamaráda blicí kyblík
@socina píše:
Holky před chvilkou jsem dodělávala omáčku, přihodila česnek a málem jsem to nerdýchala, letěla sem na záchod ale naštěstí jsem to zvládla. Mám u sebe kamaráda blicí kyblík
Fakt? Týýý jo, mě není zatím vůbec blbě…tak nevím, je to dobře, nebo špatně? ![]()
@Lo já jdu na kontrolu taky až 16.7. PM 23.5. a dvě // jsem našla 17.6. nevidím v tom problém
Já taky ještě
je mi celkem fajn, určité pachy mi vadí, ale zvracení ještě žádné ![]()
Ahoj holky, taky se přidávám
poslední ms 25.5., dvě čárky jsem objevila teď v pátek 22.6. Na gyndu jdu až 26.7. - mají teď dovolenou, snažím se na to nemyslet ale mám pocit že se snad nedočkám! Mám doma už Matýska u něhož byla poslední ms 31.5. přede dvěma lety, tak kdyby to klaplo měla bych je krásně u sebe
tak mi držte palce, vám taky přeju ať je vše jak má!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat