Máme // - červen 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Lo
6285
24.6.12 19:59
@zolycka píše:
@Lo mám to úplně stejně, od doby co jsem objevila // byl sex jen jednou…ráno mě pak bolelo břicho, tak mám strach to pokoušet :roll: navíc jsem měla pocit, že jsem jakoby užší, nebylo to ono :roll: snad se to nějak srovná :jazyk:

Ale já mám pořád chuť - zároveň obavu :zed: Jsem si říkala, že to nějak jemně zkusíme, uvidíme :)

• načítám...
4107
24.6.12 20:32

U nás sex padnul uplně :( Ze začátku mě po org… bolelo trochu břicho. Tak jsem myslela že se to zlepší. Jenže když jsme to zkusili naposledy (asi před 4 dny) a k sexu ani nedošlo, dostala jsem hrozné křeče do břicha, nemohla popadnout dech a bylo mi na zvracení :( Hrozně jsem se vyděsila že jsme o malou přišli :( Takže už nikdy! :( :roll: Prý se to má zlepšít po prvním trimestru :think: snad

• načítám...
10021
24.6.12 20:42

Tak my máme sex skoro denně a stejně divoký jako předtím :D

• načítám...
6726
24.6.12 21:06

@socina taky mě právě po orgasmu rozbolelo bříško…a těžko si orgasmu zabráním :mrgreen: takže zatím to nechávám bejt :nevim:

• načítám...
petulinkaa13
24.6.12 21:15

@Lo to víš, že to je jiny, jsem v 5tt a sex za tu dobu co vim, ze jsem tehu byl dvakrát a nebranim se mu, protoze vzrusena jsem dost, nic me neboli jak pritom tak potom a je o neco citlivejsi ( hezci) takže parada, myslim si, ze kdyz nenastanou problemy, tak sex nebude u nas problem :-)

• Upravit
2826
24.6.12 23:23

Jsem stastna, ze muzu mezi vas vstoupit :lol: 3 dny opozdena menstruace a na testu //.Mam hroznou radost a zaroven strach :roll:.Myslite, ze se mam hned objednat na gyndu nebo jeste pockat?

• načítám...
petulinkaa13
25.6.12 09:57

@hmonika lepsi je pockat alespon tech 14 dni, i kdyz je to těžký :mrgreen: já vydržela a nakonec jsem o týden min, ne v 6tt ale 5tt, takze jeste ze jsem aleson pockala, ale po tech 14 dnech bych sla, at vylouci mimodelozni, to jsem chtela hlavne ja :-)

• Upravit
Lo
6285
25.6.12 11:24

No a já jdu až 24.7. :roll: // jsem našla 20.6. a poslední MS byla 21.5…sestřčka mi říkala, že to tak dělají a těhule berou až po 2 neproběhnutých MS, že tam jde už hezky vidět i :srdce:

• načítám...
petulinkaa13
25.6.12 12:01

@Lo tyjo, to je docela daleko, to bych asi nevydržela, chtela bych být driv klidnejsi, ze je vse na svem miste a jak má byt, tak držim palecky :-)

• Upravit
Lo
6285
25.6.12 12:03
@petulinkaa13 píše:
@Lo tyjo, to je docela daleko, to bych asi nevydržela, chtela bych být driv klidnejsi, ze je vse na svem miste a jak má byt, tak držim palecky :-)

Děkuju :kytka: Samozřejmě, pokud něco, naklušu dříve, ale tak pokud nebudu mít nějak extra bolesti nebo krvácení, mělo by vše být v pořádku :)

• načítám...
4107
25.6.12 12:25

Holky před chvilkou jsem dodělávala omáčku, přihodila česnek a málem jsem to nerdýchala, letěla sem na záchod ale naštěstí jsem to zvládla. Mám u sebe kamaráda blicí kyblík

• načítám...
Lo
6285
25.6.12 12:29
@socina píše:
Holky před chvilkou jsem dodělávala omáčku, přihodila česnek a málem jsem to nerdýchala, letěla sem na záchod ale naštěstí jsem to zvládla. Mám u sebe kamaráda blicí kyblík

Fakt? Týýý jo, mě není zatím vůbec blbě…tak nevím, je to dobře, nebo špatně? :)

• načítám...
10021
25.6.12 12:37

@Lo já jdu na kontrolu taky až 16.7. PM 23.5. a dvě // jsem našla 17.6. nevidím v tom problém

• načítám...
10021
25.6.12 12:38

Já taky ještě :poblion: je mi celkem fajn, určité pachy mi vadí, ale zvracení ještě žádné ;)

• načítám...
22
25.6.12 12:51

Ahoj holky, taky se přidávám :-) poslední ms 25.5., dvě čárky jsem objevila teď v pátek 22.6. Na gyndu jdu až 26.7. - mají teď dovolenou, snažím se na to nemyslet ale mám pocit že se snad nedočkám! Mám doma už Matýska u něhož byla poslední ms 31.5. přede dvěma lety, tak kdyby to klaplo měla bych je krásně u sebe :lol: tak mi držte palce, vám taky přeju ať je vše jak má!

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100