Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Obecně se doporučuje brát omega u všech, protože naše tělo si je nevytvoří samo a ryb a olejů, které omega mastné kyseliny obsahují je v našem jídelníčku zoufale málo…já pracuju s dětmi s postižením (nyní konkrétně s autismem) a dávat dětem omega mastný kyseliny je to první, co rodičům doporučuju ![]()
Za to může jedna pani profesorka ze školy
Při biologii nám pouštěla dokumenty
@MartinaIrena píše: Ájo, zkoušela jsi zázvor? Mě v minulém těhu docela pomáhal. Dělala jsem si čaj a prý existují nějaká zázvorová lízátka přímo pro těhotné. A taky mi pomáhalo nevystavovat se moc sluníčku a hodně pít.
Muz mi koupil asi 50 ovocnych lizatek, tak jsem v praci dnes dve pouzila a na chvilku to pomohlo… o tech zazvorovych jsem slysela, ale diky za pripomenuti ![]()
Jinak k vitaminud, beru uz tri mesice femibion 800, protoze obsahuje snadno vstrebatelnou kyselinu listovou, je to sice drazsi, ale od 2.trimestru asi uz nic bastit nebudu, pokud budu mit v poradku krev a mimco hezky poroste. Svagrova ma 3 deti, prvni dve cele tehu na vitaminech v tbl a porodni vaha pres 4,5kg, ted nic nebrala a rodila 2990g holcicku, ktera je krasna a zdrava ![]()
@Fufik gratulace veliká
si na tom úplně stejně jako já i s poslední ms i s objevenýma //
Co se týče toho jídla, tak ti moc neporadím, vím, že by se neměli některé bylinky, které to najdeš tady na emiminu v encyklopedii. Tak hodně štěstí ať je vše jak má ![]()
@Alžběta1 Jééé, to mám velkou radost! Gratuluju
Taky první mimísek? ![]()
Ahoj holky,
tak nechápu, proč jsem si stěžovala, že je furt dobře. Od neděle je to katastrofa, žaludek furt na vodě a spát bych mohla celý den i celou noc. K tomu obě dvě děti nemocný a pro jistotu i manžel. Takže ještě strach, že to od nich taky chytnu.
Lízátka - ještě mám schovaný od předchozího těhu, tak je asi budu muset vytáhnout ![]()
Me bylo blbe celou noc
a ted mi je trosku lip po bagete s maslem a mlikem…
Ahoj holky
Prosim Vas, mam takovy trochu vytok, dokonce i trochu hlenu..nevite, co to muze byt? Nebo je to v tehotenstvi normalni? Diky ![]()
Ahojte, mohla bych se k vam taky pridat? // jsem objevila uz 28.5., ale snad to to nevadi
Prvni kontrolu mam za sebou, jsem 8+1, srdicko tluce a termin mame 5.2., doma mame 15ti mesicniho raracha Ondryska.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat