Máme // - červen 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10021
26.6.12 19:54

@zolycka taky se musím po nějaké literatuře porozhlédnout, zítra jedu na služebku do Prahy tak se mrknu do knihkupectví :lol:

• načítám...
6726
26.6.12 19:55

@socina dej pokoj :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
Lo
6285
26.6.12 20:03

Rozhodla jsem se, že nebudu číst nic o porodu :mrgreen: Jinak holky, moje kamarádka mi radila - má 9ti měsíčního prvního syna, že na netu taky stále studovala, jak kretý týden malej roste, jak jíst a nejíst, o porodu a tak…říkala, že kdyby mohla vrátit čas, čte něco úplně jiného..například o kojení a hlavně o různém očkování..říkala, že jak jsou ty povinné, tak jasně, na to jít…ale jak je třeba to Prevenar- nevím jistě :think:, nebo jak se to jmenuje…je to nepovinné, placené očkování, říkala, že samozřejmě to malému nechala naočkovat - říkala, že i ta reklama je udělaná šíleně - postýlka v prázdné místnosti s kapačkama :pocitac: - koho by se to nedotklo…ale říkala, že malej po tom dostal takovou sračku a že druhé dítě by už tímto naočkovat nenechala, protože si pak zjistila, že mimo vyzdvihované pozitiva to dítěti nemusí vůbec sednout…Proto mi radila spíše číst dokud je čas o tom, co se bude dít, až prcek bude na světě…

• načítám...
25128
26.6.12 20:09
@Lo píše:
Rozhodla jsem se, že nebudu číst nic o porodu :mrgreen: Jinak holky, moje kamarádka mi radila - má 9ti měsíčního prvního syna, že na netu taky stále studovala, jak kretý týden malej roste, jak jíst a nejíst, o porodu a tak…říkala, že kdyby mohla vrátit čas, čte něco úplně jiného..například o kojení a hlavně o různém očkování..říkala, že jak jsou ty povinné, tak jasně, na to jít…ale jak je třeba to Prevenar- nevím jistě :think:, nebo jak se to jmenuje…je to nepovinné, placené očkování, říkala, že samozřejmě to malému nechala naočkovat - říkala, že i ta reklama je udělaná šíleně - postýlka v prázdné místnosti s kapačkama :pocitac: - koho by se to nedotklo…ale říkala, že malej po tom dostal takovou sračku a že druhé dítě by už tímto naočkovat nenechala, protože si pak zjistila, že mimo vyzdvihované pozitiva to dítěti nemusí vůbec sednout…Proto mi radila spíše číst dokud je čas o tom, co se bude dít, až prcek bude na světě…

Souhlasím naprosto. U prvního těhu jsem četla a četla, pak jsem měla hrůzu z porodu a z možných komplikací a pak šlo nakonec všechno naprosto hladce. Ono některý hysterický ženský (nechci se teda nikoho dotknout, někdo to má fakt blbý), ale popisujou jako že ten jejich porod byl ten neeeeeejhorší ze všech. Jasně, není to jako ležet na pláži a cucat mojito 8), ale ruku na srdce, ženy rodí po tisíce let, takže to asi tak hrozný nebylo.

• načítám...
Lo
6285
26.6.12 20:14

To jsem tomu dala- dnes jsem měla zvláštní chutě - dala jsem si na večeři chleba se šunkou a pak chleba s marmeládou a ted se mi začíná dělat :poblion: To bude z toho jak jím páté přes deváté :pocitac: Jdu se natáhnout, zatím pááá :mavam:

• načítám...
2848
26.6.12 20:16

Jee tema prsa :-D
Ja mela hezke 75A a uz mam pekne B, jenze diky nafouklemu pupku si upnute tilka stejne nemuzu vzit. Na to, ze zacinam 8tt to jde dost videt, mam 60kg a 175cm, driv ploche bricho, ted tomu rikam perinka, pritel mi zakazal zatahovat bricho, pry at tam ma prcek misto ;-)

• načítám...
25128
26.6.12 20:19
@socina píše:
Dneska jse zase v práci :roll: Takže budíček na půl5 :roll:
Od té doby co jsem těhu špatně spím. když dám 4 h. za noc tak jsem šťastná jak blecha. Dneska jsem usnula v půl1 a probudila jsem se ve 3 :?

Ahoj holky, tak už v tom jedu se Socinou. Na dnešek v noci se vzbudím v 01:30, koukám do zdi, v 03:00 už jsem to nevydržela a vstala. V ložnici spí 14 měsíční Vojtíšek, :* v obýváku můj chudák nemocný manžel, :* tak na mě v našem megabytě zbyla předsíň. Inu co, sedla jsem na lavici, před sebe hodila přepravku třešní, co přivezli příbuzní z Moravy a četla jsem svou oblíbenou červenou knihovnu - recepty z Apetitu :-)
Kdepak uklízet, doktore. Tssss, ještě to tak!!! A víte, že jsem jich zbouchala tak třetinu a ani jsem se nepo?

• načítám...
2826
26.6.12 21:34

Dneska me obzvlast boli v podbrisku a kdyz jdu na malou, tak me to trochu pali. Nemate nekdo zkusenosti? Mam dneska treti nocni a uz se nemuzu dockat az bude rano. Pracuju jako zdr. sestra na chirurgii a na nocni jsme tu po jedny, tak se porad bojim, aby se neco nedelo a ja se nemusela s nikym tahat :|

• načítám...
1740
27.6.12 06:56

@zolycka Kokršpanělí uši… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Lépe bych to nevystihla… :lol: :lol: :mavam: Budu na tom jistě velmi podobně :oops: :mrgreen:

• načítám...
1740
27.6.12 07:04

Kolegyně milé, jsem trošku zmatená z počítání týdnu těhotenství… Když tady mluvíte třeba o 6. týdnu, je tím myšleno třeba 4+2, nebo už 6+2? Tedy když počítám počátek cyklu 14 dní před ovulací… Já mám teď 31. den cyklu, ovu proběhla tuším 16. den… Je to tedy 5. týden, nebo 3.? :oops: :nevim:

• načítám...
15866
27.6.12 07:07

@Fufik Spočítej si to podle ms, nebo jak říkáš 2 týdny před ovu ;) tzn. pokud jsi teď 5+2, tak máš ukončený 5. týden + další 2 dny, takže jsi v 6. týdnu ;)

• načítám...
15866
27.6.12 07:08

Dobré ráno :mavam: dneska mě čeká kontrola, tak jsem se ani pořádně vyspat nemohla :roll:

• načítám...
11381
27.6.12 07:09
@Fufik píše:
Kolegyně milé, jsem trošku zmatená z počítání týdnu těhotenství… Když tady mluvíte třeba o 6. týdnu, je tím myšleno třeba 4+2, nebo už 6+2? Tedy když počítám počátek cyklu 14 dní před ovulací… Já mám teď 31. den cyklu, ovu proběhla tuším 16. den… Je to tedy 5. týden, nebo 3.? :oops: :nevim:

Mrkni sem http://tehotenskakalkulacka.cz/ nahoře si zadej datum poslední ms a vypočítá ti to v kolikátém týdnu jsi ;)

• načítám...
11381
27.6.12 07:10
@kaczule1 píše:
Dobré ráno :mavam: dneska mě čeká kontrola, tak jsem se ani pořádně vyspat nemohla :roll:

To věřím :D Tak držím palce!!! :kytka:

• načítám...
15866
27.6.12 07:12

@Daniii Děkuji, modlím se ať je všechno v pořádku :roll:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí