Máme // - červen 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Lo
6285
27.6.12 19:36
@socina píše:
@Dermisek : Potřebovala bych se přestat tolik pozorovat :roll: Když jsem v práci nebo tu mám neteř tak je mi dobře ale když sedím doma, koukám na telku či do počítače, hned mě tu píchne, tu dloubne, i ten žaludek na tom hůř. :zed: psycho

Te se i stalo, že jsem ležela, zakašlala jsem a píchlo mě tak v podbřišku, že jsem se lekla, pak jsem tu vyčetla, že to má hodně holek, že je píchne dost třeba jen když prudce vstanou. Tak jsem se uklidnila…a už opravdu se snažím neřešit, protože je to magořina - když mě někde pobolívá, píchne, říkám si, co se děje - když mě nikde nebolí, nepíchá - říkám si, jaktože nic necítím :roll: To ani to není dobrý :mrgreen: Takže já se fakt snažím už nic nepozorovat..ale je to těžké :roll:

• načítám...
4107
27.6.12 19:37
@aja81 píše:
Jeden dotaz, kdy budete nosit tehu kalhoty? Ja uz mam spolecenske-pracovni uz od vcera, protoze jsem si dost mackala bricho.

Od ledna do května jsem zhubla 10 kg takže mám dost věcí co mi jsou volné. Mohli by mi chvilku vydržet. :think:

• načítám...
Lo
6285
27.6.12 19:39
@socina píše:
Od ledna do května jsem zhubla 10 kg takže mám dost věcí co mi jsou volné. Mohli by mi chvilku vydržet. :think:

Se máš - já budu muset obnovit opravdu celý šatník - to bude peněz :cert: No ale nejsem žádná fajnovka, klidně nakoupím v Kiku, pokud tam něco objevím…minule jsem tam objevila černé kalhoty do práce za 150,– - na co mít za 1.000,–? :)

• načítám...
15866
27.6.12 19:40
@Lo píše:
Se máš - já budu muset obnovit opravdu celý šatník - to bude peněz :cert: No ale nejsem žádná fajnovka, klidně nakoupím v Kiku, pokud tam něco objevím…minule jsem tam objevila černé kalhoty do práce za 150,– - na co mít za 1.000,–? :)
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
4107
27.6.12 19:42

@Lo : v C&A mají těhotenské oblečení za slušnou cenu. Tam já ráda nakupuju, mají i hroší velikosti :lol: :pankac:

• načítám...
Lo
6285
27.6.12 19:53

Holky, jinak mě ted napadlo - poslouchám normálně rockovou muziku, jsme s mužem staří rockeři :lol: :lol:, ale když se opravdu potřebuju odreagovat, vypnout, chytnout dobrou náladu, mám jednu oblíbenou, miluju ten refrén, úplně se mi chce tančit, vždy mi zvedne náladu…tak mě napadlo, asi si ji nechám u porodu pouštět pořád dokola a pak uvidíme, jestli umí opravdu podpořit :mrgreen: :mrgreen: :dance: http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
25128
27.6.12 20:05
@aja81 píše:
Jeden dotaz, kdy budete nosit tehu kalhoty? Ja uz mam spolecenske-pracovni uz od vcera, protoze jsem si dost mackala bricho.

Ahoj Ájo, já jsem taky nosila těhu kalhoty hned od začátku, protože jsem měla do té doby velmi úzký pas a všechno mě tlačilo. Myslím, že děláš dobře, ať má mimčo prostor pro cvičení :pankac: Problém byl ten, že i velikost S mi byla přes břicho velká a normální kalhoty zas malý. A nejlepší bylo, že mi všichni v práci ve 4 měsíci říkali, „Ty se máš, na tobě to vůbec není vidět, to ani nemusíš nosit těhu oblečení, viď.“ :P :P

• načítám...
25128
27.6.12 20:10
@socina píše:
Holky mám dotaz. Od rána mě bolí na pravé straně. Před rokem mi musel být odebrán pravý vaječník. Je možné že to jsou srůsty po operaci. Přemýšlela jsem jestli, když se zvětšuje děloha, nemůže docházet k „praskáním“ srůstů? :think:
Čau Soci, mě teda dneska bolí břicho dost fest. Na ty srůsty se klidně přeptej Dr., ale předpokládám, že by to mělo být ok. Na netu jsem našla tohle:

Bolest břicha v místě podbřišku se u mnoha žen objevuje zvláště na začátku těhotenství. Většinou připomíná charakteristickou předmenstruační bolest, kterou může každá těhotná žena vnímat s jinou intenzitou.
Někdy může mít charakter až píchavých nebo křečovitých bolestí po obou stranách podbřišku. Souvisí s růstem dělohy, jejím větším prokrvením a natahováním děložních vazů. Bolest sama po čase ustupuje a není potřeba žádné léčby.

• načítám...
2848
27.6.12 20:54
@Lo píše:
Tak pracovní kalhoty jsem si musela dnes rozepnout aspon knoflík, jelikož jsem se cítila už blbě, tlačily mě na břicho…mám už jedny těhotenské koupené do práce - až se to nebude dát s těma starýma, prostě začnu nosit ty druhé…ovšem celkově - nemám žádné volnější věci, budu muset šatník potom pěkně obnovit :think:

ja taky nosila tesnejsi veci, ale koupila jsem si par volnejsich halenek dole v bocich s gumou a vse se pekne schova pred kolegy, ty tehu kalhoty jsou pohodlne a vypadaji s temi halenkami uplne normalne. Koupila jsem je v C&A. A vecer po ceste domu si pekne hovim ;-)

• načítám...
2848
27.6.12 21:01
@MartinaIrena píše:
Ahoj Ájo, já jsem taky nosila těhu kalhoty hned od začátku, protože jsem měla do té doby velmi úzký pas a všechno mě tlačilo. Myslím, že děláš dobře, ať má mimčo prostor pro cvičení :pankac: Problém byl ten, že i velikost S mi byla přes břicho velká a normální kalhoty zas malý. A nejlepší bylo, že mi všichni v práci ve 4 měsíci říkali, „Ty se máš, na tobě to vůbec není vidět, to ani nemusíš nosit těhu oblečení, viď.“ :P :P

Taky jsou mi pres bricho zatim lehce volnejsi a to jsem koupila vel.36, tak jsem vzala jehlu a nit a trosku zahla a pak povolim ;-) Do kalhot, ktere mi byly pred 2tydny se uz nenarvu, a sukne nenosim, proto jsem se odhodlala uz chodit jak tehulka ;-)

• načítám...
2848
27.6.12 21:04
@MartinaIrena píše: Čau Soci, mě teda dneska bolí břicho dost fest. Na ty srůsty se klidně přeptej Dr., ale předpokládám, že by to mělo být ok. Na netu jsem našla tohle:Bolest břicha v místě podbřišku se u mnoha žen objevuje zvláště na začátku těhotenství. Většinou připomíná charakteristickou předmenstruační bolest, kterou může každá těhotná žena vnímat s jinou intenzitou.
Někdy může mít charakter až píchavých nebo křečovitých bolestí po obou stranách podbřišku. Souvisí s růstem dělohy, jejím větším prokrvením a natahováním děložních vazů. Bolest sama po čase ustupuje a není potřeba žádné léčby.

Takze Soci neboj, bude lip ;-)

• načítám...
4107
28.6.12 09:25

přemýšlela jsem jakou moudrou knihu si koupím :) Narazila jsem na „Prevítem snadno a rychle“ Je to namluvené na CD :lol: Posílám vám odkaz na Uloz.to :lol: Fakt masakr http://www.uloz.to/…a-rychle-rar

• načítám...
9786
28.6.12 09:44

Ahoj maminky :mavam: mohu se přidat? právě jsem přišla od doktora a mám potvrzený 4+6tt :hug: :dance:

• načítám...
4107
28.6.12 09:59

@Misulka P : gratuluju :hug: Vítej

• načítám...
9786
28.6.12 10:06

Děkuju :) je mi 20 a tohle je mé první :andel: pokud se narodí začátkem března, jak očekávám :mrgreen: tak oslavím jednadvacetiny a 5. výročí se svým milým :srdce: takže jsem snad nejšťastnější pod sluncem :hug: a co vy? v jakém jste tt??

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100