Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Evkaaaa Já jsem měla OPU zase 18. DC
Tak jsem si do měřítka dala prostě 2 týdny před OPU ![]()
@Misulka P píše:
Ahoj maminkymohu se přidat? právě jsem přišla od doktora a mám potvrzený 4+6tt
![]()
Gratuluji
Ja jsem dnes 5+3 podle tehotenske kalkulacky na netu..a k doktorovi mama jit az 24.7. - no docela pozde, ale verim mu a on vi, co dela
Ale ta netrpelivost je silena
Jinak mi je 26, je to prvni dite, povedlo se na druhy pokus po vysazeni HA, kterou jsem uzivala 10 let, takze užasný
Doufam, ze bude vse v poradku a nic zleho si nechci pripoustet ![]()
Hrasek
ten mi zatim na nevolnost pomaha nejvic
snedla jsem ho cely pytlik, to budu mit vecer bricho jak balon
@socina píše:
Snědla jsem kupu smažených žampionůTy byli táák dobrý
Mnaaaam, miluju je
Ja dnes měla výpečky s knedlíkem, včera jsem vařila
Ale jedla jsem je asi před hodinou a klidně bych si kupu žampoinů dala - mám pořád hlad
Na snídani jsem si dala jogur + cereálie, pak si říkám, chce to svačinku - 2 hrušky, 1 kiwi, pak ted ten oběd a už přemýšlím, že nějaká čokoládová tyčinka mi neublíží
Věčný hlad ![]()
Ahoj holky:) teda na mě od úterka padla únava…buď mám hlad nebo bych spala nebo taky obojí…právě teď přemýšlím, jeslti jet na nákup nebo si na hodinku zdřímnout… nevolnosti pořád žádné, jen ráno a dopoledne mě jakoby tlačí žaludek… ale včera jsem pro jistotu opět testila a byla tam, nezmizela
ještě že už se ko 9.7. blíží… ![]()
@zolycka píše:
Ahoj holky:) teda na mě od úterka padla únava…buď mám hlad nebo bych spala nebo taky obojí…právě teď přemýšlím, jeslti jet na nákup nebo si na hodinku zdřímnout… nevolnosti pořád žádné, jen ráno a dopoledne mě jakoby tlačí žaludek… ale včera jsem pro jistotu opět testila a byla tam, nezmizelaještě že už se ko 9.7. blíží…
Já jsem dnes v práci a nemůžu se dočkat, až přijedu domu a švihnu sebou na gauč k telce
Jsem dnes taky dost unavená, už zívám ![]()
Já bych taky spala, spala a spala…
Tak mám za sebou KO a hlásím srdeční akci
![]()
Bohužel můj Dr. má dovču, tak jsem byla u kolegy, tak to bylo takové rychlé, ani jsem se nestačila dostatečně vyptat. Další KO jdu až za měsíc, 26.7., mezitím si musím dojít na krevní testy.
@Lo píše:
Já jsem dnes v práci a nemůžu se dočkat, až přijedu domu a švihnu sebou na gauč k telceJsem dnes taky dost unavená, už zívám
tak je moje dilema nákup X spánek vyřešeno, nakoupí přítel cestou z práce, sám mi napsal sms, no není on zlatej? ![]()
@Lo píše:
Mnaaaam, miluju jeJa dnes měla výpečky s knedlíkem, včera jsem vařila
Ale jedla jsem je asi před hodinou a klidně bych si kupu žampoinů dala - mám pořád hlad
Na snídani jsem si dala jogur + cereálie, pak si říkám, chce to svačinku - 2 hrušky, 1 kiwi, pak ted ten oběd a už přemýšlím, že nějaká čokoládová tyčinka mi neublíží
Věčný hlad
@Lo Přesně tak!
![]()
@aja81 píše:
Taky jsme se snazili skoro 3 roky, ale bez CARu, jen jsme premlouvali spermijky, at koukaj makat24.12.2011 jsme meli //, ale v 10tt jsem zacala krvacet a byl konec, takze ted se hrozne bojim a zaroven se nemuzu dockat kontroly 12.7., to budu prave v 10tt. Setrim se, muz mi se vsim pomaha, je mi desne zle a mam nalady, tohle pro miminko rada podstoupim, hlavne at se udrzi a roste
Mame podobny pribeh
jen s tim rozdilem, ze sme o mimiska prisli v roce 2010. Vubec nemysli na to, ze by to zase melo dopadnout zle…
Tentokrat jsou nasi mimiskove tak dobre zavrtany, ze jim nikdo a nic neublizi
Ja jdu na kontrolu 5.7. tak sem cela nazhavena
Ale ten cas tak strasne pomalu utikaaaaa ![]()
@Levandulka7 píše:
Mame podobny pribehjen s tim rozdilem, ze sme o mimiska prisli v roce 2010. Vubec nemysli na to, ze by to zase melo dopadnout zle…
Tentokrat jsou nasi mimiskove tak dobre zavrtany, ze jim nikdo a nic neublizi
Ja jdu na kontrolu 5.7. tak sem cela nazhavena
Ale ten cas tak strasne pomalu utikaaaaa
Ano jsou zavrtany a pekne je hyckame. Drzim palecky!
Fise, gratuluju k ![]()
a hlásím taky srdeční akci
velikost odpovídá a za 14 dní znovu na KO ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat