Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Lo píše:
Tak jsem se docetla tu na emiminu, ze to muze byt roztahovani delohy…neboli napinani jejich vazu, podle ruznych diskuz tu to melo spoustu holek..tak snad
No vidis, me boli bricho uz 4 tydny, tak si rikam, ze je to aspon dukaz, ze roste ![]()
Holky, nechcete si dat do podpisu detaily o PM, kontrolach atd.? Dela se to v nastaveni, kde si zaroven rozkliknete, ze chcete zobrazovat podpisy, je nas tu totiz uz hodne a zacinam se ztracet. Sama pouzivam podpis uz dlouho ![]()
To je dobrý nápad. Sice vůbec netuším jak to funguje ale jsem hlava otevřená (ne děravá) tak na to přijdu ![]()
Jinak, dnes jsem zase v práci, mám tu super sestavu takže pohodička. večer jedu ještě nakoupit tak se zastavim v lékárně a koupím si nějaký ten testík, kapánek mi došli
Doufám že budou čáry obě pěkné tlusťoučká joko já
![]()
Vpravo nahoře – Nastavení – ve druhé polovině je Zobrazovat podpisy – ANO, Podpis uživatele v diskuzi: tam si můžete napsat cokoliv a vložit metříky apod.
, nakonec Uložit údaje a je to, nejde to vidět hned, ale až po nějaké chvilce u každého příspěvku, příp. když píšete příspěvek v PC (na mobilu to nefunguje), můžete podpis nepoužít odškrtnutím při psaní příspěvku pod smajlíkama… ![]()
Holky, v albertu mají milku za 12,90Kč…právě jsem zjistila, že jsem zbodla celou tabulku naráz
teeeda, jako fakt se snažím jíst pestře, hlídám se, piju, zeleninu do sebe tlačim horem dolem…ale ta čokoláda…té se ne a ne zbavit..dnes to je fakt extrém
ráno jsem se vážila, mám kilčo nahoře:( za týden…tímhle tempem… ![]()
Ahoj holčiny,
mám velkou radost, včera jsem byla u Dr. a mám potvrzený 7.týden. ![]()
Chtěla bych se zeptat na Váš názor, dal mi „Utrouš“ a mám dilema, jestli ho užívat. Měsíc před otěhotněním jsem spontánně potratila. Jelikož je mi už tak dost blbě, bojím se, že bych nezvládala se starat o svého malého chlapečka a navíc ten lék ovlivňuje pozornost, takže bych se bála vlézt i za volant. Už teď bývám dost unavená.
Znáte někoho, kdo těsně po potratu otěhotněl a donosil zdravé mimi? ![]()
Příspěvek upraven 30.06.12 v 13:28
@MartinaIrena Neblázni, spousta lidí potratila a pak donosila zdravé děti… Třeba moje mamka ![]()
@Fufik Hned další měsíc? Mě jde o to, že ten potrat byl měsíc před otěhotněním. Moc se mi nechce do sebe hrnout chemický hormony, ale…
@MartinaIrena píše:
@Fufik Hned další měsíc? Mě jde o to, že ten potrat byl měsíc před otěhotněním. Moc se mi nechce do sebe hrnout chemický hormony, ale…
Kdyby telo nebylo pripravene, neotehotnis, jsou tady i maminky co byly tehu jeste pred 1.MS po revizi, takze klid. Ad hormony - myslim ze je to lepsi bez nich, pokud je ale vazny duvod (coz 1potratdle me neni), tak s nima souhlasim. Ja taky zadne neberu a jsem po ZT pred 3mesici a snazili jsme se hned po 1.ms, ale asi telo jeste nebylo ok.
@aja81 píše:
Kdyby telo nebylo pripravene, neotehotnis, jsou tady i maminky co byly tehu jeste pred 1.MS po revizi, takze klid. Ad hormony - myslim ze je to lepsi bez nich, pokud je ale vazny duvod (coz 1potratdle me neni), tak s nima souhlasim. Ja taky zadne neberu a jsem po ZT pred 3mesici a snazili jsme se hned po 1.ms, ale asi telo jeste nebylo ok.
Ahoj Ájo, moc Ti děkuju. To jsem asi potřebovala, uklidnit a ujistit, že vše bude v pořádku. Nakonec jsem se rozhodla to risknout bez pilulí. Věřím, že to dopadne dobře.
Já jsem k hormonům totiž skeptická po té, co jsme se snažili o Vojtíška a rok to nešlo. Šla jsem k léčitelce a jediný, na co se ptala, bylo, jestli jsem brala HA. Když jsem řekla, že 12 let, strašně mě seřvala, že jsem si zaneřádila tělo. Dala mi čajík a hned druhý měsíc jsem otěhotněla. ![]()
Prave, ty hormony jsou des. Ja brala HA taky 12 let a pak se to dlouho nedarilo, ale u nas to bylo prevazne muzem, nemuzu ale vyvratit i vliv HA.
A TED SE TO POVEDE, NEBOJ, SPATNE UZ MAME ZA SEBOU! ![]()
Ja otehotnela po 10ti letech uzivani HA 2.mesic… Moje kamaradka po 15ti
letem uzivani 4. mesic…ma doma nadherneho vitalniho klucinu
Takze v tomto asi jak kdo…
Jinak jsem zjistila, ze muj gynekolog - nemuzu se s nim sejit
Ted jsem cetla na strankach, kam za nim chodim, ze do 18.7. maluji, pak ze ma 24.7. nejake specialni volno a od 31.7. - 14.8. ma dovolenou
on je v te ordinaci jen uterky…vse vychazi na utery…ale jit tak pozde na prvni kontrolu rozhodne nechci..pracuje mimo to i ve Vinohradske nemocnici…musim tam zavolat, jestli budou tak hodni a domluvi mi s nim schuzku..aby na me kouknul..posledni MS jsem mela 21.5., zjisteni // 20.6., tak preci nepujdu na prvni kontrolu az po puli srpna ![]()
Lo, mela bys jit v ten tyden od 9.7., takze se mu zkus dostat do te nemocnice, drzim palecky
@Helenya píše:
Ahoj, diky za privitani, mas krasny poeticky nick
. Nevim vsak, co je dc? Posledni ms jsem mela 31.5., mela jsem to dostat 27.6., takze jsem myslim 4+2 cca.
Ahoooj, no dekuji
to me ani nenapadlo, ze muj nick bude znit poeticky
Takze si mela posledni ms 31.5.? vidis to, tak to jsme od sebe kousek…ja sem ji mela 29.5., dnes sem 33DC a podle tehu kalendare na netu bych mela byt 4tydny a 4dny ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat