Máme // - červen 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2848
30.6.12 09:48
@Lo píše:
Tak jsem se docetla tu na emiminu, ze to muze byt roztahovani delohy…neboli napinani jejich vazu, podle ruznych diskuz tu to melo spoustu holek..tak snad :)

No vidis, me boli bricho uz 4 tydny, tak si rikam, ze je to aspon dukaz, ze roste ;-)

• načítám...
2848
30.6.12 09:52

Holky, nechcete si dat do podpisu detaily o PM, kontrolach atd.? Dela se to v nastaveni, kde si zaroven rozkliknete, ze chcete zobrazovat podpisy, je nas tu totiz uz hodne a zacinam se ztracet. Sama pouzivam podpis uz dlouho ;-)

• načítám...
4107
30.6.12 10:17

To je dobrý nápad. Sice vůbec netuším jak to funguje ale jsem hlava otevřená (ne děravá) tak na to přijdu :D
Jinak, dnes jsem zase v práci, mám tu super sestavu takže pohodička. večer jedu ještě nakoupit tak se zastavim v lékárně a koupím si nějaký ten testík, kapánek mi došli :-) Doufám že budou čáry obě pěkné tlusťoučká joko já :lol: :pankac:

• načítám...
2848
30.6.12 11:39

nastavení podpisů

Vpravo nahoře – Nastavení – ve druhé polovině je Zobrazovat podpisy – ANO, Podpis uživatele v diskuzi: tam si můžete napsat cokoliv a vložit metříky apod. ;-), nakonec Uložit údaje a je to, nejde to vidět hned, ale až po nějaké chvilce u každého příspěvku, příp. když píšete příspěvek v PC (na mobilu to nefunguje), můžete podpis nepoužít odškrtnutím při psaní příspěvku pod smajlíkama… :potlesk:

• načítám...
6726
30.6.12 12:16

Holky, v albertu mají milku za 12,90Kč…právě jsem zjistila, že jsem zbodla celou tabulku naráz :cert: teeeda, jako fakt se snažím jíst pestře, hlídám se, piju, zeleninu do sebe tlačim horem dolem…ale ta čokoláda…té se ne a ne zbavit..dnes to je fakt extrém :( ráno jsem se vážila, mám kilčo nahoře:( za týden…tímhle tempem… :think:

• načítám...
25128
30.6.12 12:19

Ahoj holčiny,
mám velkou radost, včera jsem byla u Dr. a mám potvrzený 7.týden. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: Chtěla bych se zeptat na Váš názor, dal mi „Utrouš“ a mám dilema, jestli ho užívat. Měsíc před otěhotněním jsem spontánně potratila. Jelikož je mi už tak dost blbě, bojím se, že bych nezvládala se starat o svého malého chlapečka a navíc ten lék ovlivňuje pozornost, takže bych se bála vlézt i za volant. Už teď bývám dost unavená. :zed: Znáte někoho, kdo těsně po potratu otěhotněl a donosil zdravé mimi? :nevim:

Příspěvek upraven 30.06.12 v 13:28

• načítám...
1740
30.6.12 12:24

@MartinaIrena Neblázni, spousta lidí potratila a pak donosila zdravé děti… Třeba moje mamka :)

• načítám...
25128
30.6.12 12:45

@Fufik Hned další měsíc? Mě jde o to, že ten potrat byl měsíc před otěhotněním. Moc se mi nechce do sebe hrnout chemický hormony, ale…

• načítám...
2848
30.6.12 14:40
@MartinaIrena píše:
@Fufik Hned další měsíc? Mě jde o to, že ten potrat byl měsíc před otěhotněním. Moc se mi nechce do sebe hrnout chemický hormony, ale…

Kdyby telo nebylo pripravene, neotehotnis, jsou tady i maminky co byly tehu jeste pred 1.MS po revizi, takze klid. Ad hormony - myslim ze je to lepsi bez nich, pokud je ale vazny duvod (coz 1potratdle me neni), tak s nima souhlasim. Ja taky zadne neberu a jsem po ZT pred 3mesici a snazili jsme se hned po 1.ms, ale asi telo jeste nebylo ok.

• načítám...
25128
30.6.12 14:47
@aja81 píše:
Kdyby telo nebylo pripravene, neotehotnis, jsou tady i maminky co byly tehu jeste pred 1.MS po revizi, takze klid. Ad hormony - myslim ze je to lepsi bez nich, pokud je ale vazny duvod (coz 1potratdle me neni), tak s nima souhlasim. Ja taky zadne neberu a jsem po ZT pred 3mesici a snazili jsme se hned po 1.ms, ale asi telo jeste nebylo ok.

Ahoj Ájo, moc Ti děkuju. To jsem asi potřebovala, uklidnit a ujistit, že vše bude v pořádku. Nakonec jsem se rozhodla to risknout bez pilulí. Věřím, že to dopadne dobře. :andel: Já jsem k hormonům totiž skeptická po té, co jsme se snažili o Vojtíška a rok to nešlo. Šla jsem k léčitelce a jediný, na co se ptala, bylo, jestli jsem brala HA. Když jsem řekla, že 12 let, strašně mě seřvala, že jsem si zaneřádila tělo. Dala mi čajík a hned druhý měsíc jsem otěhotněla. :srdce:

• načítám...
2848
30.6.12 14:55

Prave, ty hormony jsou des. Ja brala HA taky 12 let a pak se to dlouho nedarilo, ale u nas to bylo prevazne muzem, nemuzu ale vyvratit i vliv HA.
A TED SE TO POVEDE, NEBOJ, SPATNE UZ MAME ZA SEBOU! ;-)

• načítám...
Lo
6285
30.6.12 15:08

Ja otehotnela po 10ti letech uzivani HA 2.mesic… Moje kamaradka po 15ti :! letem uzivani 4. mesic…ma doma nadherneho vitalniho klucinu :) Takze v tomto asi jak kdo…

• načítám...
Lo
6285
30.6.12 15:12

Jinak jsem zjistila, ze muj gynekolog - nemuzu se s nim sejit :zed: Ted jsem cetla na strankach, kam za nim chodim, ze do 18.7. maluji, pak ze ma 24.7. nejake specialni volno a od 31.7. - 14.8. ma dovolenou :pocitac: on je v te ordinaci jen uterky…vse vychazi na utery…ale jit tak pozde na prvni kontrolu rozhodne nechci..pracuje mimo to i ve Vinohradske nemocnici…musim tam zavolat, jestli budou tak hodni a domluvi mi s nim schuzku..aby na me kouknul..posledni MS jsem mela 21.5., zjisteni // 20.6., tak preci nepujdu na prvni kontrolu az po puli srpna :zed:

• načítám...
2848
30.6.12 15:18

Lo, mela bys jit v ten tyden od 9.7., takze se mu zkus dostat do te nemocnice, drzim palecky

• načítám...
150
30.6.12 16:39
@Helenya píše:
Ahoj, diky za privitani :), mas krasny poeticky nick :). Nevim vsak, co je dc? Posledni ms jsem mela 31.5., mela jsem to dostat 27.6., takze jsem myslim 4+2 cca.

Ahoooj, no dekuji :kytka: to me ani nenapadlo, ze muj nick bude znit poeticky ;) Takze si mela posledni ms 31.5.? vidis to, tak to jsme od sebe kousek…ja sem ji mela 29.5., dnes sem 33DC a podle tehu kalendare na netu bych mela byt 4tydny a 4dny :srdce:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100