Máme // - červen 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
150
30.6.12 16:42
@hmonika píše:
43 DC?

37DC ne? ;)

• načítám...
150
30.6.12 16:47

Ahoj holky :kytka: preji krasny sobotni den, jakpak se citite? Ja mam dnes volno, tak sem ho skoro cele prospala, od rana mi je docela „divne“ nechutenstvi a kdyz se najim tak letim do hodky na zachod, mam prujem :roll: aaach jeste ze mam fakt volno, protoze to mam vzdy jen tak tak ze to stihnu :lol: Uz sem se chtela chvalit, jak mi je fajn a najednou to dneska zacalo..uff. Jinak s tema meritkama super napad, aspon bude prehled protoze sem se zacala taky ztracet kdo, kdy jak a proc :lol: Preju vam kocky krasny zbytek soboty, ahoooooooooj :kytka:

• načítám...
10021
30.6.12 16:51

@zolycka tak to já si koupila rovnou tu velkou Milku a zbodla jsem půlku, a taky už mám kilčo navíc co jsem těhotná :oops:

• načítám...
10021
30.6.12 16:54

Tak dnešní parný den jsme strávili na koupáku 8)…metřík si doplním později až po potvrzení těhu od Mudr. nechci to zakřiknout :roll:

• načítám...
11381
30.6.12 18:39

Já jsem nevydržela a metřík jsem si udělala. :oops: U dr jsem sice byla, ale ještě nic tam nebylo, jen zvýšená sliznice a zvětšená děloha. Je moc brzo, jdu za 3 týdny.

• načítám...
4107
1.7.12 09:11

Dnes jsem si udělala test, 2 testy a u obou byla čárka slabší :,( Bojím se :,( moc se bojím :,(
Včera jsme si byli sednout a měla 2× 0,5 l. ředěného džusu, tak třeba je to tím že sem před spaním toho vypila tolik :(
Večer chceme do OBI, tak se zastavíme i v lékárně pro další test a zítra ráno si ho udělám :( Držte nám pěsti

• načítám...
6726
1.7.12 09:13

@socina :hug: :hug: držím pěsti moc a moc!!

• načítám...
10021
1.7.12 09:14

@socina vůbec se neboj, a jakou měly ty testy citlivost? Ty testy mívají různé testovací barvy, tak je to možné že jedna čárka prostě slabší je… Já se už netestuju, i když doma jedno dvojbalení mám. Nějak to prostě dopadne…Nejlepší testy jsou Mamatest s citlivostí 10HCG.

• načítám...
2826
1.7.12 09:17
@socina píše:
Dnes jsem si udělala test, 2 testy a u obou byla čárka slabší :,( Bojím se :,( moc se bojím :,(
Včera jsme si byli sednout a měla 2× 0,5 l. ředěného džusu, tak třeba je to tím že sem před spaním toho vypila tolik :(
Večer chceme do OBI, tak se zastavíme i v lékárně pro další test a zítra ráno si ho udělám :( Držte nám pěsti

Já si taky dneska udělala další test a už byla čárka zase silnější, takže to předtím fakt bylo tím, že jsem hodně pila. A u tebe to bude Soci úplně stejný důvod. A už si testy dělat nebudu, nechám to až na doktora, protože mě to jen stresuje :nevim:

• načítám...
10021
1.7.12 09:20

@socina a kdy jdeš k Mudr. na kontrolu?

• načítám...
4107
1.7.12 09:24

@hmonika : V úterý jdeme na první kontrolu.
Musím se trápit, aby pak mohla přijít ta dobrá zpráva. Pokud je všechno v pohodě tak většinou pak dostanu nějakou brutální jobovku. Takhle budu vyděšená a pak doktor řekne JE TO DOBRÝ, ale momentálně jsem ve stavu zrajícím návštěvy cvokárny

• načítám...
4107
1.7.12 09:25

@Marssyy : V úterý. Doufám že to bude dobrý

• načítám...
11381
1.7.12 09:38
@socina
Neboj, to bude dobrý. :hug: Jak holky píšou, různé testy-různá citlivost a taky to pití. Ještě že máš kontrolu už tak brzo! :palec: Uvidíš, že bude všechno v pořádku a prcek si tam bude spokojeně plavat. :*
  • načítám...
Lo
6285
1.7.12 09:46
@socina píše:
@hmonika : V úterý jdeme na první kontrolu.
Musím se trápit, aby pak mohla přijít ta dobrá zpráva. Pokud je všechno v pohodě tak většinou pak dostanu nějakou brutální jobovku. Takhle budu vyděšená a pak doktor řekne JE TO DOBRÝ, ale momentálně jsem ve stavu zrajícím návštěvy cvokárny

S tim testem, no ja myslim, ze opravdu magorime… :roll: Dnes rano jsem si jeden delala, lajny obe dost silne…a ja zacala vysilovat, ze minule byla ta druha carka silnejsi…pritom pekne vystavni 2 lajny, nic svetleho, nebo miziciho…Jen testovaci a kontrolni carka byly stejne a ja si prala tu „tehotenskou“ silnejsi :zed: je to proste v hlave :roll: :nevim:

• načítám...
11381
1.7.12 09:48
@Lo píše:
S tim testem, no ja myslim, ze opravdu magorime… :roll: Dnes rano jsem si jeden delala, lajny obe dost silne…a ja zacala vysilovat, ze minule byla ta druha carka silnejsi…pritom pekne vystavni 2 lajny, nic svetleho, nebo miziciho…Jen testovaci a kontrolni carka byly stejne a ja si prala tu „tehotenskou“ silnejsi :zed: je to proste v hlave :roll: :nevim:

:lol: No to je přesný! Já mám kontrolu až za 3 týdny a bojim se, že budu do té doby ještě několikrát testovat :lol: Zatím se ale držím. :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100