Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky
preji krasny sobotni den, jakpak se citite? Ja mam dnes volno, tak sem ho skoro cele prospala, od rana mi je docela „divne“ nechutenstvi a kdyz se najim tak letim do hodky na zachod, mam prujem
aaach jeste ze mam fakt volno, protoze to mam vzdy jen tak tak ze to stihnu
Uz sem se chtela chvalit, jak mi je fajn a najednou to dneska zacalo..uff. Jinak s tema meritkama super napad, aspon bude prehled protoze sem se zacala taky ztracet kdo, kdy jak a proc
Preju vam kocky krasny zbytek soboty, ahoooooooooj ![]()
@zolycka tak to já si koupila rovnou tu velkou Milku a zbodla jsem půlku, a taky už mám kilčo navíc co jsem těhotná ![]()
Tak dnešní parný den jsme strávili na koupáku
…metřík si doplním později až po potvrzení těhu od Mudr. nechci to zakřiknout ![]()
Já jsem nevydržela a metřík jsem si udělala.
U dr jsem sice byla, ale ještě nic tam nebylo, jen zvýšená sliznice a zvětšená děloha. Je moc brzo, jdu za 3 týdny.
Dnes jsem si udělala test, 2 testy a u obou byla čárka slabší
Bojím se
moc se bojím ![]()
Včera jsme si byli sednout a měla 2× 0,5 l. ředěného džusu, tak třeba je to tím že sem před spaním toho vypila tolik ![]()
Večer chceme do OBI, tak se zastavíme i v lékárně pro další test a zítra ráno si ho udělám
Držte nám pěsti
@socina vůbec se neboj, a jakou měly ty testy citlivost? Ty testy mívají různé testovací barvy, tak je to možné že jedna čárka prostě slabší je… Já se už netestuju, i když doma jedno dvojbalení mám. Nějak to prostě dopadne…Nejlepší testy jsou Mamatest s citlivostí 10HCG.
@socina píše:
Dnes jsem si udělala test, 2 testy a u obou byla čárka slabšíBojím se
moc se bojím
Včera jsme si byli sednout a měla 2× 0,5 l. ředěného džusu, tak třeba je to tím že sem před spaním toho vypila tolik
Večer chceme do OBI, tak se zastavíme i v lékárně pro další test a zítra ráno si ho udělámDržte nám pěsti
Já si taky dneska udělala další test a už byla čárka zase silnější, takže to předtím fakt bylo tím, že jsem hodně pila. A u tebe to bude Soci úplně stejný důvod. A už si testy dělat nebudu, nechám to až na doktora, protože mě to jen stresuje ![]()
@hmonika : V úterý jdeme na první kontrolu.
Musím se trápit, aby pak mohla přijít ta dobrá zpráva. Pokud je všechno v pohodě tak většinou pak dostanu nějakou brutální jobovku. Takhle budu vyděšená a pak doktor řekne JE TO DOBRÝ, ale momentálně jsem ve stavu zrajícím návštěvy cvokárny
@socina
Neboj, to bude dobrý.Jak holky píšou, různé testy-různá citlivost a taky to pití. Ještě že máš kontrolu už tak brzo!
Uvidíš, že bude všechno v pořádku a prcek si tam bude spokojeně plavat.
@socina píše:
@hmonika : V úterý jdeme na první kontrolu.
Musím se trápit, aby pak mohla přijít ta dobrá zpráva. Pokud je všechno v pohodě tak většinou pak dostanu nějakou brutální jobovku. Takhle budu vyděšená a pak doktor řekne JE TO DOBRÝ, ale momentálně jsem ve stavu zrajícím návštěvy cvokárny
S tim testem, no ja myslim, ze opravdu magorime…
Dnes rano jsem si jeden delala, lajny obe dost silne…a ja zacala vysilovat, ze minule byla ta druha carka silnejsi…pritom pekne vystavni 2 lajny, nic svetleho, nebo miziciho…Jen testovaci a kontrolni carka byly stejne a ja si prala tu „tehotenskou“ silnejsi
je to proste v hlave
![]()
@Lo píše:
S tim testem, no ja myslim, ze opravdu magorime…Dnes rano jsem si jeden delala, lajny obe dost silne…a ja zacala vysilovat, ze minule byla ta druha carka silnejsi…pritom pekne vystavni 2 lajny, nic svetleho, nebo miziciho…Jen testovaci a kontrolni carka byly stejne a ja si prala tu „tehotenskou“ silnejsi
je to proste v hlave
![]()
No to je přesný! Já mám kontrolu až za 3 týdny a bojim se, že budu do té doby ještě několikrát testovat
Zatím se ale držím. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat