Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Levandulka7 píše:
Ahoj, vitam te u nasKoukam, ze mame skoro stejny termin…ja ho mam 8.3.2013, kolikat dc jsi nyni?
Ahoj, diky za privitani
, mas krasny poeticky nick
. Nevim vsak, co je dc? Posledni ms jsem mela 31.5., mela jsem to dostat 27.6., takze jsem myslim 4+2 cca.
@socina píše:
Já nejím saláty (bramborovej, vlašák…) a u našich jsem si objednala řízek a bramborovej salát
já zase mám chuť na paštiky
No a pak rohlík s lučinou a posoleným rajčetem. Sice mi je furt blbě od žaludku, ale zároveň musím pořád jíst. Už mám +1 kg ![]()
@Helenya DC = den cyklu. Počítáno od prvního dne poslední MS, u tebe tedy od 31.5., tzn. jsi dnes 31. DC ![]()
@hmonika píše:
Takže když jsem měla poslední MS 25.5. tak jsem v jakém DC?
43 DC?
Ahoj
Dnesni noc me trochu vystrasila
Mela jsem takovej tlak a bolest v podbrisku na leve strane dole, cca půl hodiny..nic co by se nedalo vydrzet to nebylo…ale jeste jsem to nemela…
Bojim se ![]()
@Lo píše:
AhojDnesni noc me trochu vystrasila
Mela jsem takovej tlak a bolest v podbrisku na leve strane dole, cca půl hodiny..nic co by se nedalo vydrzet to nebylo…ale jeste jsem to nemela…
Bojim se
Neboj, bude to dobry, pohlad brisko a povez mimisku neco pozitivniho
Ahoj holky, muzu se k vam pridat? Vcera jsem nasla na testu slabounkou carku a dneska uz je okem viditelna, krasna ruzova, ale jeste zadna tlustice. Po roce a pul se nam snad zadarilo. Uz jsem prodelala jedno biochemicky, tak mam ted vetsi strach aby bylo vse ok, ale predtim carka vubec nesilila a dneska je ta carka videt ze je silnejsi tak jsem trosku vic v klidu.
@KaataH píše:
Ahoj holky, muzu se k vam pridat? Vcera jsem nasla na testu slabounkou carku a dneska uz je okem viditelna, krasna ruzova, ale jeste zadna tlustice. Po roce a pul se nam snad zadarilo. Uz jsem prodelala jedno biochemicky, tak mam ted vetsi strach aby bylo vse ok, ale predtim carka vubec nesilila a dneska je ta carka videt ze je silnejsi tak jsem trosku vic v klidu.
Ahoj ![]()
Gratuluji a preju at pekne sili!
Muzu se zeptat kdy jste se objednaly k doktorovi? Ja jeste uzivam duphaston ale zacala jsem ho tenhle cyklus brat pozdejs tak teprv dojidam platicko a nevim, jestli nenavazat hned dalsim platickem. Asi hned v pondeli se zajdu zeptat k dr.
Zdravím nově příchozím a gratuluju k //, už to nějak nestíhám sledovat. V březnu budou porodnice praskat ve švech
jinak, já jsem 39DC, pokud dobře počítám ![]()
@KaataH já volala doktorovi a sestřička mi řekla, že nemá smysl chodit dřív než 14 dní od vynechání…jenže pak maj dovču (podělaný státní svátky
) takže já jdu až 9.7.
ale já duphaston neberu, s tím zkušensti nemám, takže si raději zavolej hned a budeš vědět ![]()
Já jdu dkonce až 24.7. - // jsem objevila 20.6., takže doktor si dává na čas ![]()
Jj no vidis dovoleny to me vubec nenapdadlo… No kazdopande zkusim zavolat aspon kvuli tomu duphastonu co a jak a alespon bychom pak byli prekvapeni ze srdicka kdyz budou mit taky dovcu ![]()
@aja81 píše:
Neboj, bude to dobry, pohlad brisko a povez mimisku neco pozitivniho
Tak jsem se docetla tu na emiminu, ze to muze byt roztahovani delohy…neboli napinani jejich vazu, podle ruznych diskuz tu to melo spoustu holek..tak snad ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat