Máme // - červen 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
28
29.6.12 21:51
@Levandulka7 píše:
Ahoj, vitam te u nas :kytka: Koukam, ze mame skoro stejny termin…ja ho mam 8.3.2013, kolikat dc jsi nyni?

Ahoj, diky za privitani :), mas krasny poeticky nick :). Nevim vsak, co je dc? Posledni ms jsem mela 31.5., mela jsem to dostat 27.6., takze jsem myslim 4+2 cca.

• načítám...
498
30.6.12 07:45
@socina píše:
Já nejím saláty (bramborovej, vlašák…) a u našich jsem si objednala řízek a bramborovej salát :nevim:

já zase mám chuť na paštiky 8o 8o No a pak rohlík s lučinou a posoleným rajčetem. Sice mi je furt blbě od žaludku, ale zároveň musím pořád jíst. Už mám +1 kg :twisted:

• načítám...
498
30.6.12 07:46

@Helenya DC = den cyklu. Počítáno od prvního dne poslední MS, u tebe tedy od 31.5., tzn. jsi dnes 31. DC :P

• načítám...
2826
30.6.12 09:06
@Fise píše:
@Helenya DC = den cyklu. Počítáno od prvního dne poslední MS, u tebe tedy od 31.5., tzn. jsi dnes 31. DC :P

Takže když jsem měla poslední MS 25.5. tak jsem v jakém DC? :think:

• načítám...
2826
30.6.12 09:09
@hmonika píše:
Takže když jsem měla poslední MS 25.5. tak jsem v jakém DC? :think:

43 DC?

• načítám...
Lo
6285
30.6.12 09:16

Ahoj :mavam: Dnesni noc me trochu vystrasila :( Mela jsem takovej tlak a bolest v podbrisku na leve strane dole, cca půl hodiny..nic co by se nedalo vydrzet to nebylo…ale jeste jsem to nemela… 8o Bojim se :(

• načítám...
2848
30.6.12 09:18
@Lo píše:
Ahoj :mavam: Dnesni noc me trochu vystrasila :( Mela jsem takovej tlak a bolest v podbrisku na leve strane dole, cca půl hodiny..nic co by se nedalo vydrzet to nebylo…ale jeste jsem to nemela… 8o Bojim se :(

Neboj, bude to dobry, pohlad brisko a povez mimisku neco pozitivniho

• načítám...
490
30.6.12 09:23

Ahoj holky, muzu se k vam pridat? Vcera jsem nasla na testu slabounkou carku a dneska uz je okem viditelna, krasna ruzova, ale jeste zadna tlustice. Po roce a pul se nam snad zadarilo. Uz jsem prodelala jedno biochemicky, tak mam ted vetsi strach aby bylo vse ok, ale predtim carka vubec nesilila a dneska je ta carka videt ze je silnejsi tak jsem trosku vic v klidu.

• načítám...
2848
30.6.12 09:27
@KaataH píše:
Ahoj holky, muzu se k vam pridat? Vcera jsem nasla na testu slabounkou carku a dneska uz je okem viditelna, krasna ruzova, ale jeste zadna tlustice. Po roce a pul se nam snad zadarilo. Uz jsem prodelala jedno biochemicky, tak mam ted vetsi strach aby bylo vse ok, ale predtim carka vubec nesilila a dneska je ta carka videt ze je silnejsi tak jsem trosku vic v klidu.

Ahoj :-)
Gratuluji a preju at pekne sili!

• načítám...
490
30.6.12 09:30

Muzu se zeptat kdy jste se objednaly k doktorovi? Ja jeste uzivam duphaston ale zacala jsem ho tenhle cyklus brat pozdejs tak teprv dojidam platicko a nevim, jestli nenavazat hned dalsim platickem. Asi hned v pondeli se zajdu zeptat k dr.

• načítám...
6726
30.6.12 09:31

Zdravím nově příchozím a gratuluju k //, už to nějak nestíhám sledovat. V březnu budou porodnice praskat ve švech :lol: jinak, já jsem 39DC, pokud dobře počítám :)

• načítám...
6726
30.6.12 09:32

@KaataH já volala doktorovi a sestřička mi řekla, že nemá smysl chodit dřív než 14 dní od vynechání…jenže pak maj dovču (podělaný státní svátky :evil: ) takže já jdu až 9.7.

ale já duphaston neberu, s tím zkušensti nemám, takže si raději zavolej hned a budeš vědět :)

• načítám...
Lo
6285
30.6.12 09:33

Já jdu dkonce až 24.7. - // jsem objevila 20.6., takže doktor si dává na čas :)

• načítám...
490
30.6.12 09:34

Jj no vidis dovoleny to me vubec nenapdadlo… No kazdopande zkusim zavolat aspon kvuli tomu duphastonu co a jak a alespon bychom pak byli prekvapeni ze srdicka kdyz budou mit taky dovcu :D

• načítám...
Lo
6285
30.6.12 09:36
@aja81 píše:
Neboj, bude to dobry, pohlad brisko a povez mimisku neco pozitivniho

Tak jsem se docetla tu na emiminu, ze to muze byt roztahovani delohy…neboli napinani jejich vazu, podle ruznych diskuz tu to melo spoustu holek..tak snad :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100