Máme // - červen 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2848
2.7.12 12:48

Tak se pochlubte, kdo jde tento tyden na kontrolu? Socina jde zitra, to jsem postrehla ;-) vsem preju, at je potvrzeno mimi :-)

• načítám...
Lo
6285
2.7.12 13:01

Já jdu 23.7., ale k jinému doktorovi, než k mému :cert: On má dovolenou až do půli srpna :roll: Jinak pracuje jako onkolog - gynekolog v nemocnici a tam řeší něco naprosto jinýho…proto mě objednali poprvé k někomu jinému…bude mi to i jedno, pokud bude vše v pořádku :srdce: Jinak dnes jsem v práci a nejraději bych už vypadla :pankac: Cca. před hodinou se mi stalo, že jsem měla už dost hlad a začalo mi být :poblion: tak jsem se chtěla zbalit na oběd, ale přišel šéf a dal mi ještě jeden úkol, tak sedím u počítače a najednou mě úplně polilo horko a vážně jsem pod počítač opravdu hodila :poblion: Tak jsem říkala, že práce počká, mimi chce papat a šla si koupit aspon kulajdu, je mi ted mnohem lépe :pankac: Ty začátky, kdy to v práci nikdo neví, jsou :zed: Nikdomu nehcci říct, že mi je zle…

• načítám...
Lo
6285
2.7.12 13:27
@Lo píše:
Já jdu 23.7., ale k jinému doktorovi, než k mému :cert: On má dovolenou až do půli srpna :roll: Jinak pracuje jako onkolog - gynekolog v nemocnici a tam řeší něco naprosto jinýho…proto mě objednali poprvé k někomu jinému…bude mi to i jedno, pokud bude vše v pořádku :srdce: Jinak dnes jsem v práci a nejraději bych už vypadla :pankac: Cca. před hodinou se mi stalo, že jsem měla už dost hlad a začalo mi být :poblion: tak jsem se chtěla zbalit na oběd, ale přišel šéf a dal mi ještě jeden úkol, tak sedím u počítače a najednou mě úplně polilo horko a vážně jsem pod počítač opravdu hodila :poblion: Tak jsem říkala, že práce počká, mimi chce papat a šla si koupit aspon kulajdu, je mi ted mnohem lépe :pankac: Ty začátky, kdy to v práci nikdo neví, jsou :zed: Nikdomu nehcci říct, že mi je zle…

Teda SKORO hodila :poblion: :mrgreen: To by v kanceláři čuměli, kdyby opravdu :lol:

• načítám...
28
2.7.12 13:58

@Fise aha, dekuji :-). Porad jsem premyslela, co to muze byt za zkratku, a tohle me nenapadlo.

• načítám...
28
2.7.12 14:05
@Levandulka7 píše:
Ahoooj, no dekuji :kytka: to me ani nenapadlo, ze muj nick bude znit poeticky ;) Takze si mela posledni ms 31.5.? vidis to, tak to jsme od sebe kousek…ja sem ji mela 29.5., dnes sem 33DC a podle tehu kalendare na netu bych mela byt 4tydny a 4dny :srdce:

Ahooj :), tak to mame vazne kousek od sebe :D. A kdy jsi objednana k doktorovi? Ja jeste nejsem. Jeste procitam prispevky, o vikendu jsem tady nebyla, tak te treba jeste nekde objevim, sama si musim udelat to nastaveni jeste.

• načítám...
28
2.7.12 14:11
@socina píše:
To jsou moje sluníčka :hug:
:srdce: super, ze to takhle dopadlo, a hlavne ze jste jeli hned k doktorovi. Jakpak se ma, chlupatice, uz dobre?
  • načítám...
2848
2.7.12 14:14
@Lo píše:
Teda SKORO hodila :poblion: :mrgreen: To by v kanceláři čuměli, kdyby opravdu :lol:

:-D
Tak tyhle pocity znam, pracuji v bance s klienty a nejhorsi je, kdyz se mi zveda kufr a nemuzu si odbehnout :-(
Jinak mi pomaha zatim dost jist, jim 6× denne, lizatka uz nezabiraji, tak hledam alternativy. Jinak pupik mi pekne vylezl ven, dneska se me zeptala kolegyne, jestli se vejdu za tri tydny do satu, ze nejak tloustnu :-o

• načítám...
150
2.7.12 15:17
@Helenya píše:
Ahooj :), tak to mame vazne kousek od sebe :D. A kdy jsi objednana k doktorovi? Ja jeste nejsem. Jeste procitam prispevky, o vikendu jsem tady nebyla, tak te treba jeste nekde objevim, sama si musim udelat to nastaveni jeste.

Ahoooj :kytka: k doktorovi sem objednana uz tento ctvrtek, sice je jeste asi brzo ale co :P :lol: Dneska jsem 35DC delala sem si pred chvili testik a carka je uplne mega silna, takze sem rada… :dance: Mela sem pred tydnem jen dusika a bala sem se ze to treba jeste dostanu. A ta dnesni carka me uplne usvedcila, ze ms asi fakt uz dlouho neprijde. Kdy jdes k dr ty? Mej se krasne ;)

• načítám...
4107
2.7.12 21:19

Naše malá Barunka je už v pohodě, jen STRAŠNĚ prdí :poblion: Myslím že snědla mrtvého tchoře :lol:

• načítám...
28
2.7.12 22:26
@socina píše:
Naše malá Barunka je už v pohodě, jen STRAŠNĚ prdí :poblion: Myslím že snědla mrtvého tchoře :lol:

Tak to vypada dobre, muj tata rikal ze jeden prd je lepsi nez 10 doktoru :lol:

• načítám...
28
2.7.12 22:33
@Levandulka7 píše:
Ahoooj :kytka: k doktorovi sem objednana uz tento ctvrtek, sice je jeste asi brzo ale co :P :lol: Dneska jsem 35DC delala sem si pred chvili testik a carka je uplne mega silna, takze sem rada… :dance: Mela sem pred tydnem jen dusika a bala sem se ze to treba jeste dostanu. A ta dnesni carka me uplne usvedcila, ze ms asi fakt uz dlouho neprijde. Kdy jdes k dr ty? Mej se krasne ;)

Ahoooj :kytka: ms ti uz fakt teda neprijde :srdce: a to je dobre :D. Ja jsem jeste doktorovi ani nevolala, nejak nic nestiham, no a navic muj mudr. dava prukazku stejne az pozdeji, jen se koukne zda tam puntik je :mrgreen:, a pak nashledanou za mesic. Relativne nedavno jsem tehotna byla :D, tak mam docela v cerstvy pameti jaky to bylo. Tak myslim ze pujdu tak za 10-14 dnu. Mej se krasne tez :mavam:

• načítám...
Anonymní
2.7.12 23:56

V utajení

Ahoj děvčata, ráda bych se k vám přidala… Pokud se nebudete zlobit, do kontroly, že je vše OK bych zůstala anonymní… Máme doma dva puberťáky a roční dítko, tak přibude sourozenec. Jsem už starší mamina, vše mám v živé paměti, tak jsem zvědavá, jak to po 4. budu prožívat.
Testovala jsem sice až dnes, ale to díky delším cyklům (33-39)… PM 28.5., takže jsem 35DC. Nejdřív jsem si myslela, že to bude jen další zpoždění (poslední cyklus byl 39 dnů), ale byly nějaké indicie, které na těhotenství ukazovaly… No a dnes večer na mě vykoukly //-tahle „dálnice“. Poslední těhotenství začínalo podobně a v bříšku byly do 10.týdne dvojčátka. Pak to jedno z nich vzdalo a máme jednoho čertíka.

• Upravit
1740
3.7.12 07:23
@aja81 píše: :-D
Tak tyhle pocity znam, pracuji v bance s klienty a nejhorsi je, kdyz se mi zveda kufr a nemuzu si odbehnout :-(
Jinak mi pomaha zatim dost jist, jim 6× denne, lizatka uz nezabiraji, tak hledam alternativy. Jinak pupik mi pekne vylezl ven, dneska se me zeptala kolegyne, jestli se vejdu za tri tydny do satu, ze nejak tloustnu :-o

Ouu jééé, jaká upřímná kolegyně :-D bych jí asi flákla :mrgreen:

• načítám...
1740
3.7.12 07:28

Ahojky, tak jsem zase zpátky :D Tento týden už malinko začínám pociťovat plovoucí žaludek, ale zatím je to ještě v pohodě. Obyvykle to zajím a je mi fajn :) Ale lízátka už mám radši v zásobě. Začínáme 6. týden. K doktorce jdu už příští úterý, strašně rychle to utíká :dance:

• načítám...
2848
3.7.12 08:12

Fufik, taky mi to leti ;-)
Jinak ad kolegyne a moje brisko, vubec jsem nevedela jak reagovat, ona vi, ze se dlouho snazime, ale proc me ty lidi tak pozorujou? Nadrizeny se me zeptal rovnou v kolikatem jsem :-o jo to je nevyhoda toho, ze jsem mela placaty bricho a ani gram tuku navic

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100