Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak se pochlubte, kdo jde tento tyden na kontrolu? Socina jde zitra, to jsem postrehla
vsem preju, at je potvrzeno mimi ![]()
Já jdu 23.7., ale k jinému doktorovi, než k mému
On má dovolenou až do půli srpna
Jinak pracuje jako onkolog - gynekolog v nemocnici a tam řeší něco naprosto jinýho…proto mě objednali poprvé k někomu jinému…bude mi to i jedno, pokud bude vše v pořádku
Jinak dnes jsem v práci a nejraději bych už vypadla
Cca. před hodinou se mi stalo, že jsem měla už dost hlad a začalo mi být
tak jsem se chtěla zbalit na oběd, ale přišel šéf a dal mi ještě jeden úkol, tak sedím u počítače a najednou mě úplně polilo horko a vážně jsem pod počítač opravdu hodila
Tak jsem říkala, že práce počká, mimi chce papat a šla si koupit aspon kulajdu, je mi ted mnohem lépe
Ty začátky, kdy to v práci nikdo neví, jsou
Nikdomu nehcci říct, že mi je zle…
@Lo píše:
Já jdu 23.7., ale k jinému doktorovi, než k mémuOn má dovolenou až do půli srpna
Jinak pracuje jako onkolog - gynekolog v nemocnici a tam řeší něco naprosto jinýho…proto mě objednali poprvé k někomu jinému…bude mi to i jedno, pokud bude vše v pořádku
Jinak dnes jsem v práci a nejraději bych už vypadla
Cca. před hodinou se mi stalo, že jsem měla už dost hlad a začalo mi být
tak jsem se chtěla zbalit na oběd, ale přišel šéf a dal mi ještě jeden úkol, tak sedím u počítače a najednou mě úplně polilo horko a vážně jsem pod počítač opravdu hodila
Tak jsem říkala, že práce počká, mimi chce papat a šla si koupit aspon kulajdu, je mi ted mnohem lépe
Ty začátky, kdy to v práci nikdo neví, jsou
Nikdomu nehcci říct, že mi je zle…
Teda SKORO hodila
To by v kanceláři čuměli, kdyby opravdu ![]()
@Fise aha, dekuji
. Porad jsem premyslela, co to muze byt za zkratku, a tohle me nenapadlo.
@Levandulka7 píše:
Ahoooj, no dekujito me ani nenapadlo, ze muj nick bude znit poeticky
Takze si mela posledni ms 31.5.? vidis to, tak to jsme od sebe kousek…ja sem ji mela 29.5., dnes sem 33DC a podle tehu kalendare na netu bych mela byt 4tydny a 4dny
Ahooj
, tak to mame vazne kousek od sebe
. A kdy jsi objednana k doktorovi? Ja jeste nejsem. Jeste procitam prispevky, o vikendu jsem tady nebyla, tak te treba jeste nekde objevim, sama si musim udelat to nastaveni jeste.
@socina píše:
To jsou moje sluníčka
@Lo píše:
Teda SKORO hodila![]()
To by v kanceláři čuměli, kdyby opravdu
![]()
Tak tyhle pocity znam, pracuji v bance s klienty a nejhorsi je, kdyz se mi zveda kufr a nemuzu si odbehnout ![]()
Jinak mi pomaha zatim dost jist, jim 6× denne, lizatka uz nezabiraji, tak hledam alternativy. Jinak pupik mi pekne vylezl ven, dneska se me zeptala kolegyne, jestli se vejdu za tri tydny do satu, ze nejak tloustnu ![]()
@Helenya píše:
Ahooj, tak to mame vazne kousek od sebe
. A kdy jsi objednana k doktorovi? Ja jeste nejsem. Jeste procitam prispevky, o vikendu jsem tady nebyla, tak te treba jeste nekde objevim, sama si musim udelat to nastaveni jeste.
Ahoooj
k doktorovi sem objednana uz tento ctvrtek, sice je jeste asi brzo ale co
Dneska jsem 35DC delala sem si pred chvili testik a carka je uplne mega silna, takze sem rada…
Mela sem pred tydnem jen dusika a bala sem se ze to treba jeste dostanu. A ta dnesni carka me uplne usvedcila, ze ms asi fakt uz dlouho neprijde. Kdy jdes k dr ty? Mej se krasne ![]()
Naše malá Barunka je už v pohodě, jen STRAŠNĚ prdí
Myslím že snědla mrtvého tchoře ![]()
@socina píše:
Naše malá Barunka je už v pohodě, jen STRAŠNĚ prdíMyslím že snědla mrtvého tchoře
Tak to vypada dobre, muj tata rikal ze jeden prd je lepsi nez 10 doktoru ![]()
@Levandulka7 píše:
Ahooojk doktorovi sem objednana uz tento ctvrtek, sice je jeste asi brzo ale co
![]()
Dneska jsem 35DC delala sem si pred chvili testik a carka je uplne mega silna, takze sem rada…
Mela sem pred tydnem jen dusika a bala sem se ze to treba jeste dostanu. A ta dnesni carka me uplne usvedcila, ze ms asi fakt uz dlouho neprijde. Kdy jdes k dr ty? Mej se krasne
Ahoooj
ms ti uz fakt teda neprijde
a to je dobre
. Ja jsem jeste doktorovi ani nevolala, nejak nic nestiham, no a navic muj mudr. dava prukazku stejne az pozdeji, jen se koukne zda tam puntik je
, a pak nashledanou za mesic. Relativne nedavno jsem tehotna byla
, tak mam docela v cerstvy pameti jaky to bylo. Tak myslim ze pujdu tak za 10-14 dnu. Mej se krasne tez ![]()
Ahoj děvčata, ráda bych se k vám přidala… Pokud se nebudete zlobit, do kontroly, že je vše OK bych zůstala anonymní… Máme doma dva puberťáky a roční dítko, tak přibude sourozenec. Jsem už starší mamina, vše mám v živé paměti, tak jsem zvědavá, jak to po 4. budu prožívat.
Testovala jsem sice až dnes, ale to díky delším cyklům (33-39)… PM 28.5., takže jsem 35DC. Nejdřív jsem si myslela, že to bude jen další zpoždění (poslední cyklus byl 39 dnů), ale byly nějaké indicie, které na těhotenství ukazovaly… No a dnes večer na mě vykoukly //-tahle „dálnice“. Poslední těhotenství začínalo podobně a v bříšku byly do 10.týdne dvojčátka. Pak to jedno z nich vzdalo a máme jednoho čertíka.
@aja81 píše:
Tak tyhle pocity znam, pracuji v bance s klienty a nejhorsi je, kdyz se mi zveda kufr a nemuzu si odbehnout
Jinak mi pomaha zatim dost jist, jim 6× denne, lizatka uz nezabiraji, tak hledam alternativy. Jinak pupik mi pekne vylezl ven, dneska se me zeptala kolegyne, jestli se vejdu za tri tydny do satu, ze nejak tloustnu
Ouu jééé, jaká upřímná kolegyně
bych jí asi flákla ![]()
Ahojky, tak jsem zase zpátky
Tento týden už malinko začínám pociťovat plovoucí žaludek, ale zatím je to ještě v pohodě. Obyvykle to zajím a je mi fajn
Ale lízátka už mám radši v zásobě. Začínáme 6. týden. K doktorce jdu už příští úterý, strašně rychle to utíká ![]()
Fufik, taky mi to leti ![]()
Jinak ad kolegyne a moje brisko, vubec jsem nevedela jak reagovat, ona vi, ze se dlouho snazime, ale proc me ty lidi tak pozorujou? Nadrizeny se me zeptal rovnou v kolikatem jsem
jo to je nevyhoda toho, ze jsem mela placaty bricho a ani gram tuku navic
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat