Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Lo Tak srdicko by melo byt videt 15.7 uz urcite. Ja budu doufat, ze driv…14.7 tptiz odjizdim na tyden a proto jdu na utz driv…jinak kolik ti je jestli muzu vedet?
@Lo Pozna jen doktor, co toje…:-)))) Takze to cekani na dalsi je dlouhy…
@JaniceB píše:
@aja81 Cauky. Tak presne jako ty to mam ja…v praci se to neutajilo. Jsem ted v 7 TT a je to videt. Sef mi dneska rekl, ze uz mi leze pupek ven…tak ze to je znamka, ze mimi je asi v poradku. Ja mu na oplatku malem nablila do bot…Pred otehotnenim jsem merila 164 cm a vazila 54 kg. Ted mam uz o 2 kg vic a to bricho opravdu leze ven, protoze ja mela taky uplne ploche brisko a navic uzke boky. Pres boky mam o 5 cm vic a pres prsa o cislo.
na me si toho taky vsiml tak brzo, jsou to chlapi ![]()
Ja v bocich pribrala asi taky tak, uz nemam vel 36, ale 38 a po jidle snad 42 ![]()
Jo a prsa, konecne nejake mam, takze si toho samozrejme vsichni vsimli
@aja81 Spicek:-)))) Fakt¨je, ze co jsem koukala v obchodaku, tak tehiotna by byla kazda druha…takze to je videt asi jen na extremne hubenych tak brzo…
@JaniceB píše:
@Daniii Pocita se to podle posledni MS
Já vím, ale měla jsem prostě ovulaci později než bývá klasicky, takže podle ms to nevychází. Takže mě to určí pak podle ultrazvuku.
I test jsem měla pozitivní až později. Měla jsem to asi rozhozený, protože jsem měla teprv první ms po porodu a pak jsem hned otěhotněla.
@aja81 Tak ja mela vel. 32/34 nekdy 34/36. takze ted mam 34/36 naz 36/38 a to je u me dost…mela jsem pres boky 89…takze:-)))Ale prsa c 3 a ty teda rostou na muj vkus taky moc rychle…hlavne to boli jak blazen…
@Daniii píše:
Já vím, ale měla jsem prostě ovulaci později než bývá klasicky, takže podle ms to nevychází. Takže mě to určí pak podle ultrazvuku.I test jsem měla pozitivní až později. Měla jsem to asi rozhozený, protože jsem měla teprv první ms po porodu a pak jsem hned otěhotněla.
Neboj utz to upresni
stava se, ze je ovu o dost pozdeji
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat