Máme // - červen 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2502
3.7.12 22:03

Soci, gratuluju a jen tak dál :dance: :hug:

• načítám...
2848
3.7.12 23:04

No konecne jsi se ozvala, gratuluji k srdicku ;-)

• načítám...
13473
4.7.12 06:36

@socina Gratulace…ve kterem jsi???

• načítám...
6726
4.7.12 08:54

@socina huráááá!:) gratuluju!!! :)

• načítám...
4107
4.7.12 11:39

Výprava za miminkem. :lol: CHtěla jsem jít k novému doktorovi do Kolína, tak jsem se objednala, domluvila se s manželem a vyrazili jsme. Když jsme tam dojeli tak na dveřích měla pan doktor napsáno „dovolená od 3.7 do 17.7.“ A tak jsme se rozhodli že pojedeme do Čáslavi k mému lékaři, takže jsem tam volala a prý tam pam doktor neni ale je tam nějaká paní XY. Vyrazili jsme směr Čáslav, cestou nás chytla bouřká a přívalové deště. Když jsme dorazili na místo byla všude tma :-O Vypadl jim proud :zed: Ale hodná milá a naprosto báječná doktorka mě vzala a i na vastní trika nechala zapnout ultrazvuk aby mě vyšetřila :hug: Ještě mi udělala cytologii a celou dobu se mi omlouvala že ví že to bolí a že je hrozná a tak. :hug:

• načítám...
11381
4.7.12 12:08

Soci, no tak to jste měli teda dobrodružný! :lol: Ale dopadlo to dobře! :palec:
My měli chatu kousek od Čáslavi - ve Vrdech. ;)

• načítám...
4107
4.7.12 12:43

HOlky mám dotaz, doktorka mi nabídla možnost prvotrimestrálného screeningu. Odbět krve a ultrazvuk. Nevím jestli mám na to jít :(

• načítám...
595
4.7.12 14:06

Ahojky, na screeningu jsem byla uz v prvnim tehu, jestli mas moznost, tak na nej urcite jdi, diky nemu, jsem uz nemusela absolvovat triple testy, ty totiz vychazeji dost casto falesne pozitivni a pak se kvuli tomu musi na odber plodovky. Screening je vlastne jen odber krve a potom asi za dva tydny ultrazvuk, kde se zkouma sijove projasneni a nosni kustka, myslim. Podle screeningu se zjistuje downuv syndrom a je vic presnejsi nez ty triple testy, rikal muj doktor.

• načítám...
4107
4.7.12 15:30

Už jsem toho přečetla mrky a stále nevím. Nejraději bych nešla na žádný test. Když by to dopadlo špatně tak bych musela řešit co dál :roll:

• načítám...
2962
4.7.12 17:59

@socina ahojky gratuluji k těhu, já jsem našla dvě čárečky dnes dopoledne, doma mám ročního prcka, ale jsme s manželem strašně rádi, že se to povedlo ani jsme nečekali, že to bude tak brzo :D ale teď k tvému dotazu na tomto vyšetření jsem byla v prním těhu a určitě půjdu i teď, jak píšeš když by to nedej Bůh dopadlo špatně tak bys musela řešit co dál, já jsem za ten typ, že radši chci vedět jak se má mimi a jestli je zdavé, budeš ít jistotu a klid, takhle by ses nervovala a kdybys nešla na žádný test můžeš ohrozit jak prcka tak sebe a to ti za to nestojí :palec:

• načítám...
13473
4.7.12 18:09

@socina Souhlas s holkama…testum se urcite nevyhybej

• načítám...
11381
4.7.12 18:30
@eela píše:
Ahojky, na screeningu jsem byla uz v prvnim tehu, jestli mas moznost, tak na nej urcite jdi, diky nemu, jsem uz nemusela absolvovat triple testy, ty totiz vychazeji dost casto falesne pozitivni a pak se kvuli tomu musi na odber plodovky. Screening je vlastne jen odber krve a potom asi za dva tydny ultrazvuk, kde se zkouma sijove projasneni a nosni kustka, myslim. Podle screeningu se zjistuje downuv syndrom a je vic presnejsi nez ty triple testy, rikal muj doktor.

Přesně tak, taky jsem v minulém těhu byla na tomhle a pak už na tom druhém ne. Ten prvotrimestrální je přesnější. Určitě bych na něj šla znova!

• načítám...
2848
4.7.12 19:11
@socina píše:
HOlky mám dotaz, doktorka mi nabídla možnost prvotrimestrálného screeningu. Odbět krve a ultrazvuk. Nevím jestli mám na to jít :(

Ja na nej jdu ;-)

• načítám...
4107
4.7.12 20:28

Po poradě se váma děvčata, strýčkem Googlem a nakonec i s manželem jsme se rozhodli na ty testy jít. Manžel sice prohlásil že i kdyby to nedopadlo dobře tak si mimnko necháme :hug: ale můžeme si plánovat co chceme a pak ejhle a zachováme se uplně jinak.

• načítám...
2848
5.7.12 07:36

Dneska jsem musela v sest rano vzbudit muze a poslat ho pro oplatku, pac mi bylo tak blbe, ze jsem nemohla vstat :-o a on fakt vyskocil a donesl mi ji :-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100