Máme // - červen 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
595
6.7.12 18:41

Ahojte, tak jsem opet doma, od nedele jsme byli s Ondrou u nasich, tatinek nas tam vysadila pokracoval na sluzebku, myslela jsem si, jak si to pekne uzijeme, koupani a tak a nakonec prdlajs, maly se koupal v nedeli a pondeli odpoledne prisly horecky, kasel a ryma, takze dva dny jsme byli zavreni doma, jeste, ze tam s nama byli aspon nasi. Jinak dneska na ceste domu, jsme probirali klucici jmena, pro holcicku mame Viktorka, na kluka zatim Martin, Robert a Dominik, vede Dominik

• načítám...
11381
6.7.12 19:00

@aja81 Já tě uklidním, před rokem jsem taky sekala zahradu (teda jednou) a to s velkým pupkem asi 8.měsíc :mrgreen: Všichni se tu hrozili, máma vynadala tátovi, že mě to nechá dělat. Ale já měla hroznou potřebu se hýbat a vyloženě mě to sekání bavilo :lol:

• načítám...
11381
6.7.12 19:03
@Fise píše:
Dávala jsem na noc a na každý pupínek trošku mázla. Je to fakt pekelně bílé :mrgreen:

Aha, tak to bych asi nemohla, musela bych to dát všude. Mám takové fakt miniaturní pupínky hlavně na čele. No možná to zkusím dát na to čelo na noc :D

• načítám...
11381
6.7.12 19:05

@Fise koukám na tvé metříky, ty máš děti rok a 7 měsíců od sebe? Počítám dobře? Já budu mít asi taky tak! :D Můžu se zeptat, jak jsi to zvládala ze začátku. Všude čtu, že první rok je hroznej a pak už dobrý.

• načítám...
11381
6.7.12 19:06

@eela A jak je Ondra starý? Nevím, jestli jsi to tu už neříkala :oops:

• načítám...
13473
6.7.12 19:45

@hmonika No me to dost pomaha…aspon teda zatim. A taky Aknestop roll on…ale to na ty mensi bedarky a ne na takovy ty velky, co strasne bolej a jsou zalezly hodne hluboko.

• načítám...
595
6.7.12 19:48

@danii - 15 mesicu, az budeme mit mimco, tak mu bude 22 mesicu :)

• načítám...
2826
6.7.12 19:48
@JaniceB píše:
@hmonika No me to dost pomaha…aspon teda zatim. A taky Aknestop roll on…ale to na ty mensi bedarky a ne na takovy ty velky, co strasne bolej a jsou zalezly hodne hluboko.

Mám takovou vyrážku na cele :? Vždycky jsem měla hezkou pleť a ted se každy divi,co se se mnou deje :)

• načítám...
13473
6.7.12 19:50

@hmonika Jo jo…to ja taky presne…na cele :zed:…ten zinek to zmirni…urcite to uplne nezmizi, ale dost se to zmensi

• načítám...
2826
6.7.12 19:51

Kočky, myslíte,že kdyz jsem měla posledni MS 25.5. a jdu na kontrolu 10.7.ze uz uvidí :srdce:?a že se pozná,jestli je vse v pořádku? :think:

• načítám...
13473
6.7.12 19:52

@hmonika Vnitrnim ultrazvukem by mohlo…kolik dni to budes mit po ovulaci? Srdce by melo byt videt 42 - 45 den /nejpozdeji - takze muze to byt i driv/ po oplodneni

Příspěvek upraven 06.07.12 v 19:56

• načítám...
13473
6.7.12 19:53

@hmonika Jinak ja mela posledni MS 21.5 a na KO jdu asi 11 nebo 12.7…takze temer nastejno…a to jsem si to o 10 dnu sama protahla, prave abych uz neco videla…takze taky doufam

• načítám...
13473
6.7.12 20:00

7. týden: Placenta, která zprostředkuje výměnu živin a odpadních látek mezi zárodkem a matkou, je nyní dobře vyvinuta. Nastává čas pro vývoj očí a částí vnitřního ucha, srdce již bije mnohem silněji. Pokračuje formování trávicího systému. Existuje již mnoho vnitřních orgánů, ačkoliv stále ve velmi jednoduchém stavu. Rostou plíce, ale v této fázi jsou tvořeny hutnou (solidní) tkání. Vyskytují se nepatrné páteřní pohyby a pokračuje formování obličeje až do okamžiku, kdy již je možno vidět počátek úst. Narůstají horní i dolní končetiny a jsou již vyvinuty kyčle, kolena, ramena a loketní klouby.

• načítám...
13473
6.7.12 20:00

Takze podle tohohle chapu to tak, ze srdce bije uz nekdy v sestem tydnu

• načítám...
13473
6.7.12 20:04

(8. týden těhotenství)

V tomto týdnu již začíná tlouci srdce a urychluje se vývoj dalších vnitřních orgánů, jako jsou ledviny a játra. To proto, že embryo postupně začíná přijímat živiny a kyslík přes placentu, neboť již nestačí přísun těchto látek pouze přes jeho kůži. Navíc se začíná vrchní vrstva buněk měnit a stává se méně propustnou. Dochází k definitivnímu uzavření nervové trubice a začínají být zcela patrné základy budoucího trávicího systému. Od okamžiku, kdy začíná přijímat živiny a kyslík prostřednictvím placenty, nastává rychlý další vývoj. Od tohoto týdne lze již pozorovat embryo pomocí ultrazvuku.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100