Máme // - červen 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2826
6.7.12 20:15

@JaniceB Kez by, tak bych si přála vědet, že je vse v pořádku. Kdyz jsem skoro po třech letech snažení našla na testu //,myslela jsem, že se štěstím zbláznim a že mám vyhráno, ale jak se dočitam, co muže ještě všechno stát, propadám panice :roll:

• načítám...
11381
6.7.12 20:17
@eela píše:
@danii - 15 mesicu, az budeme mit mimco, tak mu bude 22 mesicu :)

jé tak to budete mít taky brzo po sobě! :palec:

• načítám...
11381
6.7.12 20:19

@hmonika Myslím, že už teď v tom 6tt by srdíčko mělo být. :palec:

• načítám...
11381
6.7.12 20:20
@hmonika píše:
@JaniceB Kez by, tak bych si přála vědet, že je vse v pořádku. Kdyz jsem skoro po třech letech snažení našla na testu //,myslela jsem, že se štěstím zbláznim a že mám vyhráno, ale jak se dočitam, co muže ještě všechno stát, propadám panice :roll:

Radši si nic nečti, protože to by ses musela zbláznit za těch 9 měsíců!! Mysli pozitivně. Všechno bude dobrý, miminko bude krásně růst a ty se na něj budeš těšit! :kytka:

• načítám...
4107
6.7.12 20:21

Konečně jsem se prokousala ke konci :dance: ale dalo mi to :lol:

Momentálně příznaky ani nějak nemám :think: kdybych neslyšela to srdíčko a neměla hoodně bolavé bradavky (takové divně popraskané) tak ani nepoznám že čakám cvrčka :nevim:

S tou námahou v těhotenství bych řekla že se to trošinku dramatizuje, je pravda že se rychle unavím ale jinak pohoda. Říkám si že když prcek přežil bráchovu svatbu (fákt mazec) tak už musí dát uplně všechno. A když se tak občas vidím co provádím v práci tak si myslím že mimčo bude silák když tohle všechno vydrží :lol:

• načítám...
4107
6.7.12 20:26

Ve čtvrtek jdu na krev 8o :? Určitě mi vezmou takovejch dobrejch 10 litrů nebo možná i víc :lol: Se hrozně bojím jehel, no jo posera :zed:
Jsem zapoměla napsat. Včera se mi narodila neteřinka. Když jsem jí viděla tak jsem telila jak malá holka. Je tak krásná a maličká :hug:

• načítám...
11381
6.7.12 20:31

@socina Taky si myslím, že se to přehání s tou námahou. Každý ví nejlíp, co mu už nedělá dobře, při čem se necítí, tak to nedělá.
Neboj 10 litrů ti brát nebudou :mrgreen:
Neteřinka je nádherná :srdce: A tetě to sluší! ;)

• načítám...
13473
6.7.12 20:32

@hmonika Urcite to vsechno bude dobry…nejvic potratu probiha opravdu v tom 6 TT a ten uz mas za sebou taky…ne?

• načítám...
13473
6.7.12 20:33

@Daniii Tak ja nevim teda s namahou…ja jsem po jednom spontannim potratu pred 4 lety a po gyn. operaci v lenu. No a mam teda zakaz tahat tezky veci a vubec se namahat a vztekat nejak…A tehjdy jsem potratila proto, ze jsem se nesetrila a sportovala normalne…

• načítám...
13473
6.7.12 20:35

@socina Ta je krasna!!!

• načítám...
4107
6.7.12 20:36

@Daniii : jo to známe, vlk taky sliboval… Pak vezmou barel a hadici a ouplně mě vycucnou :cert: a budou na to mít tááááááá :nevim: áákhle velkou jehlu :pocitac: :lol:

• načítám...
2826
6.7.12 20:36
@JaniceB píše:
@hmonika Urcite to vsechno bude dobry…nejvic potratu probiha opravdu v tom 6 TT a ten uz mas za sebou taky…ne?

Ted jsem přesně v 6 TT :)

• načítám...
13473
6.7.12 20:44

@hmonika Pockej…nerikala jsi, ze posledni ms 25.5?

• načítám...
11381
6.7.12 20:46
@JaniceB píše:
@Daniii Tak ja nevim teda s namahou…ja jsem po jednom spontannim potratu pred 4 lety a po gyn. operaci v lenu. No a mam teda zakaz tahat tezky veci a vubec se namahat a vztekat nejak…A tehjdy jsem potratila proto, ze jsem se nesetrila a sportovala normalne…

No tak to jo, kdybych měla takovou zkušenost, tak hodím nohy nahoru a nedělám nic! ;) Jako já se taky nijak nepřepínám, určitě jsem se šetřila, ale spíš později, když už jsem měla velký břicho a každou námahu jsem cítila. Ze začátku moc ne.

• načítám...
13473
6.7.12 20:47

@hmonika Podle me jsi teda v 7 TT na zacatku:-)))

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100