Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@aja81 píše:
Dneska jsem musela v sest rano vzbudit muze a poslat ho pro oplatku, pac mi bylo tak blbe, ze jsem nemohla vstata on fakt vyskocil a donesl mi ji
Hodnej ![]()
@socina píše:
Je krásné a má srdíčko jako zvon
Krásné
Gratuluji
![]()
Tak jsme se vrátili z krátké dovolené. Bylo to fajn, děti byly celkem hodné. Jen mně je furt blbě, žaludek stále na vodě, když se nenajím, je mi blbě, když se najím, tak za chvíli taky. K tomu hrozná ospalost. Obličej se mi osypal asi milionem hnusných beďarů. Takže musím zakopit asi Sudocream, ten taky obsahuje zinek a dost mi pomáhal (a co zbyde, bude na zadek miminka
).
Holky, chtěla jsem se zeptat, jeslti nezamkneme tuto diskusi.? Už sem dáváte i své fotky, dost osobních věcí, tak ať sem nikdo cizí neleze. Červen už skončil, tak se asi nikdo se // nepřidá.
@socina píše:
HOlky mám dotaz, doktorka mi nabídla možnost prvotrimestrálného screeningu. Odbět krve a ultrazvuk. Nevím jestli mám na to jít
Mně ten prvotrimestrální screening (šíjové projasnění, měření nosní kůstky a nevím už co ještě u toho bylo) dělal můj MUDr. automaticky při každém těhu. Pak jsem ještě šla pokaždé i na triple testy.
Fise, je mi stejne jak tobe akorat dnes se pridalo nechutenstvi v Bille, ty regaly plne jidla me nicily
asi pojedu nakupovat az za 7mesicu ![]()
Jinak pro zamknuti diskuze jsem tez
@Fise jak používáš ten sudocrem? To si tím namažeš celý obličej? Nějak si to nedokážu představit, je to takový šíleně bílý
Já mám asi měsíc taky hroznou pleť, šíleně mastnou a plnou malinkatých pupínků. Sudocrem mám na malýho, tak bych to taky mohla prubnout ![]()
Ahoj, jsem taky pro uzamčení, ale nevím, jak se to dělá
Jinak - to horko je hnus holky
Jsem navíc i dnes v práci.
Ale víkend konečně volný. Jinak já jsem pořád ocela v pohodě, občas mám sice žaludek na vodě a chce se mi
, ale ani jednou jsem nezvracela. Nejhorší je to ráno po probuzení, když mám hlad, nebo pak během dne, kdy opět začnu mít pcit hladu..to je fakt
Jinak ráno když se vždy probudím a vstanu, tak mám hodně citlivé prsa, cítím každý krok, ale za pár chvil to nějak rozchodím
A nemůžu ani cítit kuřecí maso
U mě velká novinka, jinak nic
cítím se vcelku v pohodě ![]()
@Lo Jsem na tom uplne stejne, taky jen takova chvilkova nevolnost, neco snim a je mi lip. Jinak se mi trochu zhorsila plet a kvalita vlasu
.Taky jsem v praci a cely vikend bohuzel taky, tak snad mi to rychle utece, protoze chci, aby uz bylo utery-to jdu na gyndu, tesim se, ale zaroven mam strach ![]()
Ahoj děvčata, v pondělí mám jít na další kontrolu a začínám mít trochu obavy, že se něco blbýho děje. ještě před pár dny jsem měla taky žaludek jak na vodě, jak všechny píšete. Včera a předevčírem jsem strávila celý dny jen na gauči s knížkou (mám dovolenou a prostě nechuť cokoliv v tom vedru dělat). Už včera měla ten žaludek na vodě přešel a ani prsa už po ránu tak nebolí. Začínám mít obavy, že to mrňousové vzdali a v pondělí mě bude čekat velké zklamání. Nevím, jestli se mi udělalo líp, že jsem několik dní v úplném klidu a nicnedělání nebo se mám obávat nejhoršího. Jinak s pletí já mám opačnou zkušenost. Vždy jsem s ní měla problémy a teď mám obličej jak z modního časopisu, ty hormony s námi teda pěkně cvičí ![]()
@Evkaaaa píše:
Ahoj děvčata, v pondělí mám jít na další kontrolu a začínám mít trochu obavy, že se něco blbýho děje. ještě před pár dny jsem měla taky žaludek jak na vodě, jak všechny píšete. Včera a předevčírem jsem strávila celý dny jen na gauči s knížkou (mám dovolenou a prostě nechuť cokoliv v tom vedru dělat). Už včera měla ten žaludek na vodě přešel a ani prsa už po ránu tak nebolí. Začínám mít obavy, že to mrňousové vzdali a v pondělí mě bude čekat velké zklamání. Nevím, jestli se mi udělalo líp, že jsem několik dní v úplném klidu a nicnedělání nebo se mám obávat nejhoršího. Jinak s pletí já mám opačnou zkušenost. Vždy jsem s ní měla problémy a teď mám obličej jak z modního časopisu, ty hormony s námi teda pěkně cvičí
Nekterým holkám prý v těhotenství nebylo nic, nebo je jen příznaky přešly a nic to neznamenalo špatného ![]()
@Evkaaaa píše:
Ahoj děvčata, v pondělí mám jít na další kontrolu a začínám mít trochu obavy, že se něco blbýho děje. ještě před pár dny jsem měla taky žaludek jak na vodě, jak všechny píšete. Včera a předevčírem jsem strávila celý dny jen na gauči s knížkou (mám dovolenou a prostě nechuť cokoliv v tom vedru dělat). Už včera měla ten žaludek na vodě přešel a ani prsa už po ránu tak nebolí. Začínám mít obavy, že to mrňousové vzdali a v pondělí mě bude čekat velké zklamání. Nevím, jestli se mi udělalo líp, že jsem několik dní v úplném klidu a nicnedělání nebo se mám obávat nejhoršího. Jinak s pletí já mám opačnou zkušenost. Vždy jsem s ní měla problémy a teď mám obličej jak z modního časopisu, ty hormony s námi teda pěkně cvičí
Je to normalni, ze casem se cloveku udela lip a pak se citi uz normalne.
@aja81 Na tve doporuceni jsem dneska objednala taky uz tehotenske dziny, tak snad mi to bude ![]()
Evkaaaa- no nemusí to nic znamenat. Ale na druhou stranu - to samé měla má kamarádka přesně před rokem. Najednou jí přestaly bolet prsa, srovnal se žaludek a bohužel to nedopadlo dobře. Promiň, že to tu tak píšu, ale sama víš, že život je někdy pes. No jestli si seš hodně nejistá, tak co zajet na pohotovost? Můžeš si třeba vymyslet, že máš nějaké nečekané křeče… Aspoň budeš vědět, na čem jsi.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat