Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@zolycka píše:
@Daniii fakt jo? hmm…tak to nezní špatně.. a jak to bylo cenově?
Koupila jsem si dvoje v H&M, cena do tisíce, pohoda.
A fakt když si vezmeš ne úplně krátké triko, tak nikdo nepozná, že jsou těhotenské. Jen ti teď bude velký ten pás přes břicho. Já si ho ze začátku ohrnovala dolů na boky, takže to vypadalo, jako když máš pod tričkem ještě jedno.
@Daniii jeeee, tak to bude balzám pro moje bedra a ledviny
díky za fotku:)
@zolycka píše:
@Daniiidej pokoj, dyť jsem na ještě začátku…přece nemůžu shánět těhu kalhoty někde v 6tt!!!ty mě děsíš:)) já mám totiž asi blbou představu, že těhu kalhoty jsou velikostí zvící mega pytle od brambor stejného střihu
Ja nosim tehu gate uz dva tydny, mam 2dziny a jedny cerne pracovni, nosi se to pohodlne, oblika jak teplaky a s volnejsi halenkou velice elegantni, koupila jsem v CaA a HM
@aja81 píše:
Ja nosim tehu gate uz dva tydny, mam 2dziny a jedny cerne pracovni, nosi se to pohodlne, oblika jak teplaky a s volnejsi halenkou velice elegantni, koupila jsem v CaA a HM
Že jo, jak tepláky
Já dřív taky netušila, že něco takového existuje a těhu kalhoty jsem si představovala jako obrovské lacláče.
A do 4.měsíce jsem se škrtila v normálních džínách ![]()
@aja81 ahaaa
hmmm… tak to se půjdu po nějakých taky poohlédnout, díky:)
Cely den sedim u pc a nejsem satovy typ, tak jsem si je koupila takhle brzy, at ma prcek prostor rust ![]()
@JaniceB tak já jsem na tom stejně, už je to na mě vidět, taky jsem menší postavy…už jsem si byla dneska pořídit volnější oblečení, zatím si toho v práci všimla jenom jedna kolegyně a musela jsem s pravdou ven ![]()
@Marssyy Ja jsdem v praci taky musela s pravdou ven, a le spis kvuli naplni prace…No, tak snad bude vsechno dobry…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat