Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky za dvě hodiny jedeme do Kolína na kontrolu, jsem strašně nervozní, jak před maturou, ne ještě víc
@socina píše:
Holky za dvě hodiny jedeme do Kolína na kontrolu, jsem strašně nervozní, jak před maturou, ne ještě víc
Držím palce!!! ![]()
@socina píše:
To bude v pořádku ![]()
@aja81 A přiznala jsi to?
Takhle blbě se můžou ptát fakt jen lidi, kteří neví, o čem mluví…
@aja81 Cauky. Tak presne jako ty to mam ja…v praci se to neutajilo. Jsem ted v 7 TT a je to videt. Sef mi dneska rekl, ze uz mi leze pupek ven…tak ze to je znamka, ze mimi je asi v poradku. Ja mu na oplatku malem nablila do bot…Pred otehotnenim jsem merila 164 cm a vazila 54 kg. Ted mam uz o 2 kg vic a to bricho opravdu leze ven, protoze ja mela taky uplne ploche brisko a navic uzke boky. Pres boky mam o 5 cm vic a pres prsa o cislo.
Ahoj holky, tak na mě to ještě vidět nejde..ale dnešek je
Ráno jsem měla co dělat, abych se nepoblila
To samé dopoledne a odpoledne zas nastoupila plynatost
Ležela jsem v posteli, jak jsem vstávala, tak mě dost píchlo v podbřišku, ale to se prý stává…no dnes se cítím nic moc, ale tak aspon vím, že se něco děje a prcek snad roste v pořádku
Holky, jsem nervozní, chci už kontrolu 23.7. ![]()
@Lo Tak to jsi v 7 TT a jsme uplne stejne. ja mela MS taky naposledy 21.5:-)))
@Lo Ja byla na prvnim utz 18.6 a na kontrolu jsu asi 11 nebo 12.7. A 18.6. doktor rekl, ze to miminko je a ze musime cekat, jak se bude dal vyvijet, protoze pred 4 lety jsem v 7 TT potratila…spontane. A co ty? Prvni dite?
@JaniceB píše:
@Lo Ja byla na prvnim utz 18.6 a na kontrolu jsu asi 11 nebo 12.7. A 18.6. doktor rekl, ze to miminko je a ze musime cekat, jak se bude dal vyvijet, protoze pred 4 lety jsem v 7 TT potratila…spontane. A co ty? Prvni dite?
Ano, 1.dítě, po vysazení HA po 10ti letech na druhý pokus
Jinak teda - já 1. utz až toho 23.7., prý by tam dřív nebylo vidět skoro nic
Tak uvidíme
Držím palce, aby si to měla ted už v pořádku ![]()
@Lo
No…na ultrazvuku pres bricho by nbylo vubec nic, vnitrni by ukazoval tohle
Na mně teda první těhotenství bylo vidět až někdy ve 4.měsíci a to jsem viděla jen já, malinko vypouklé bříško. A teď je to šílený, mám pupek už teď!
A tloustnu všude! Jinak je mi dobře, ale pořád ms bolesti v podbřišku i v bedrech. Ale aspoň vím, že tam je! ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat