Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Test byl stejnej a ta testovací čárka bylo opravdu slabší
Jen doufám že to bylo pitným režimem ![]()
Soci, vyprdni se na testovani, zbytecne se nervujes, ja taky netestuju, stejne jako nemerim teplotu. Dr. ti mimco v utery potvrdi, uvidis!
Holky, tak jsem dnes udělala naprosto bezkonkurenční žampionové lasagne…
za chvíli pujdu dojíst druhou polovinu porce…neustále mám totiž pocit, že mě tlačí žaludek a je mi blivno…takže jim po troškách ale často…taky mi dost pomáhá ledová voda (mám v mrazáku led, tak si ho házim do skleničky s vodou), jak je Vám dnes? jak snášíte to vedro? já sem dnes zalezlá v bytě a ani moc nevětrám, aby sem ten tropickej vzduch nešel ![]()
@socina úterý už je za chvíli, uvidíš všechno bude dobrý
, to já jdu na kontrolu až za tři týdny, zatím radši nemyslím na nic zlého a ani netestuju
@zolycka já byla zase na koupáku, jsem pořád ve vodě, taky dost piju…mě je celkem fajn, mě tropy nevadí ![]()
@Marssyy závidím, já jsem dost náchylná na záněty močových cest, takže se v létě koupu minimálně (nejraději v písáku) ikdyž vodu miluju
a teďka v těhu nechci tuplem nic riskovat ani v umělým bazénu… kéž bychom tak měli v ČR moře, to bych tam hupla hned ![]()
@zolycka my jsme se od moře vrátili 17.6. a ten den jsem i tenkrát testovala a měla //, voda to je moje, já zas trpím na ledviny, ale ty problémy mám většinou po jízdě na motorce…teď si zatím dávám s motorkou pauzu, i když nerada ![]()
@Marssyy člověk aby měl pořád krytý bedra co…je to docela otrava, vybírat tričko nebo tílko podle toho jeslti je dostatečně dlouhý i když se ohnu zavázat si boty
snad to naše mimi bude mít tyhle(a všechny ostatní) orgány v pořádku
já jsem totiž měla VVV - zúžené močové cesty, jako malou mě 3× operovali a pak jsem si stejně se zánětama užila až do dospělosti…není o co stát, ale když člověk důsledně dodržuje preventivní opatření a není moc ve stresu, tak se to dá ![]()
@zolycka jj odpočívej, mě už ta únava přešla, poslední dva dvy jsem hyperaktivní, ale od zítřka jdu zase do práce tak budu zase unavená a unavená ![]()
Tak holky, ja jsem dnes v praci…
Ale mame to tu klimatizovano, tak dobry…ja teda moc horka nemusim…rano jsem mela zaludek jak na vode, malem jsem
kdyz jsem vystoupila z busu, ale rozdzychala jsem to. Ted je mi vcelku dobre…nesmim mit pocit hladu, to pak mi je hned na
, takze pro jistotu nenechat zaludek vyprazdnit
A vsimla jsem si jedne veci, docela do sebe cpu maso
vcera jsme byli na veceri - kamarad slavil narozky, mela jsem chut jen na prilohu - teba hranolky + neco sladkeho - vafle..ve finale jsem si dala kureci steak, ale nejak jsem si nepochutnala
Pak jsem se dorazila vaflama se slehackou a boruvkama
Dnes jsem si chtela dat na obed kureci rizek - snedla jsem ctvrtku a zacalo se mi delat
…tak jsem si dala ovoce a snedla jen br,. kasi..nechapu to, protze maso miluju
Hlavne hovezi steaky
Ale ne ze by mi nechutnalo to maso, ale vubec, vubec na to nemam chut…spis mam chut na zampiony, ruzne prilohy, nebo sladke…nebo omacky jen s prilohou…smetanove
Ale maso - dam si, ale ze bych si extra pochutnala
Takova je zmena u me ![]()
@zolycka píše:
Jdu se natáhnout k TV, pořád bych spala![]()
Ja vyuzivam nedele a jsem uz potreti v posteli
Unavena jsem porad…
@Lo Me je taky vecne cely den na zvraceni
hruuza, kdyz mam hlad je mi blbe, kdyz se najim, je mi blbe, no desny
ale zvracet jsem nezvracela a nechci to vyvolavat a zbytecne si to vic rozdrážit a rozdráždit, takze nic moc :-/ ale jinak si nemuzu stezovat, jen ta uuunava ![]()
Holky dnes je u nás den hrůzy. Máme malého pudlíč (4kg) je jí 11 let. Ráno byla v pohodě, běhala štěkala a tak. Před obědem začala kuhat, pak se pokadila, když jsem to šla vyčistit šla ven a tam kadila, tak sjem si řekla dobrý… Jenže najednou sebou sekla, když jsem ji vzala do ruky tak byla uplně bezvládná
Manžel přiběhl a hned jsme jeli k doktorovi, v autě nám přestávala dýcht
Náš doktro tam bohužel nebyl, jeli jsme k jinému. Ten do ordinace dorazil za 10-15 min. Baruška sotva dýchala ale už zvadala hlavu. Vyšetřil ji a zjistil že má srdeční aritmii a koliku (ano 4. kg pejsek měl koliku) Dostala 2 injekce a doma pak musela hodně pít a hlavně chladit, takže jsme byly spolu ve sklepě asi 2 hodiny. Pak jsme šly do postele a spinkaly. Už je jí lépe ![]()
Tak po tomhle budou na tom ultrazvuku ty dětičky alespoň dvě ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat