Máme // - červen 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4107
1.7.12 11:07

Test byl stejnej a ta testovací čárka bylo opravdu slabší :( Jen doufám že to bylo pitným režimem :roll:

• načítám...
6726
1.7.12 11:22

@socina určitě!!! ;) bude to dobrý :kytka:

• načítám...
2848
1.7.12 12:43

Soci, vyprdni se na testovani, zbytecne se nervujes, ja taky netestuju, stejne jako nemerim teplotu. Dr. ti mimco v utery potvrdi, uvidis!

• načítám...
6726
1.7.12 14:36

Holky, tak jsem dnes udělala naprosto bezkonkurenční žampionové lasagne… :) za chvíli pujdu dojíst druhou polovinu porce…neustále mám totiž pocit, že mě tlačí žaludek a je mi blivno…takže jim po troškách ale často…taky mi dost pomáhá ledová voda (mám v mrazáku led, tak si ho házim do skleničky s vodou), jak je Vám dnes? jak snášíte to vedro? já sem dnes zalezlá v bytě a ani moc nevětrám, aby sem ten tropickej vzduch nešel :roll:

• načítám...
10021
1.7.12 14:36

@socina úterý už je za chvíli, uvidíš všechno bude dobrý :hug:, to já jdu na kontrolu až za tři týdny, zatím radši nemyslím na nic zlého a ani netestuju

• načítám...
10021
1.7.12 14:37

@zolycka já byla zase na koupáku, jsem pořád ve vodě, taky dost piju…mě je celkem fajn, mě tropy nevadí 8)

• načítám...
6726
1.7.12 14:40

@Marssyy závidím, já jsem dost náchylná na záněty močových cest, takže se v létě koupu minimálně (nejraději v písáku) ikdyž vodu miluju :,( a teďka v těhu nechci tuplem nic riskovat ani v umělým bazénu… kéž bychom tak měli v ČR moře, to bych tam hupla hned :mrgreen:

• načítám...
10021
1.7.12 14:46

@zolycka my jsme se od moře vrátili 17.6. a ten den jsem i tenkrát testovala a měla //, voda to je moje, já zas trpím na ledviny, ale ty problémy mám většinou po jízdě na motorce…teď si zatím dávám s motorkou pauzu, i když nerada :oops:

• načítám...
6726
1.7.12 14:50

@Marssyy člověk aby měl pořád krytý bedra co…je to docela otrava, vybírat tričko nebo tílko podle toho jeslti je dostatečně dlouhý i když se ohnu zavázat si boty :roll: snad to naše mimi bude mít tyhle(a všechny ostatní) orgány v pořádku :) já jsem totiž měla VVV - zúžené močové cesty, jako malou mě 3× operovali a pak jsem si stejně se zánětama užila až do dospělosti…není o co stát, ale když člověk důsledně dodržuje preventivní opatření a není moc ve stresu, tak se to dá :)

• načítám...
6726
1.7.12 14:51

Jdu se natáhnout k TV, pořád bych spala :) :mavam:

• načítám...
10021
1.7.12 14:53

@zolycka jj odpočívej, mě už ta únava přešla, poslední dva dvy jsem hyperaktivní, ale od zítřka jdu zase do práce tak budu zase unavená a unavená :oops:

• načítám...
Lo
6285
1.7.12 15:05

Tak holky, ja jsem dnes v praci… :roll: Ale mame to tu klimatizovano, tak dobry…ja teda moc horka nemusim…rano jsem mela zaludek jak na vode, malem jsem :poblion: kdyz jsem vystoupila z busu, ale rozdzychala jsem to. Ted je mi vcelku dobre…nesmim mit pocit hladu, to pak mi je hned na :poblion:, takze pro jistotu nenechat zaludek vyprazdnit :pankac: A vsimla jsem si jedne veci, docela do sebe cpu maso :nevim: vcera jsme byli na veceri - kamarad slavil narozky, mela jsem chut jen na prilohu - teba hranolky + neco sladkeho - vafle..ve finale jsem si dala kureci steak, ale nejak jsem si nepochutnala :nevim: Pak jsem se dorazila vaflama se slehackou a boruvkama :* Dnes jsem si chtela dat na obed kureci rizek - snedla jsem ctvrtku a zacalo se mi delat :poblion:…tak jsem si dala ovoce a snedla jen br,. kasi..nechapu to, protze maso miluju :* Hlavne hovezi steaky :jazyk: Ale ne ze by mi nechutnalo to maso, ale vubec, vubec na to nemam chut…spis mam chut na zampiony, ruzne prilohy, nebo sladke…nebo omacky jen s prilohou…smetanove :jazyk: Ale maso - dam si, ale ze bych si extra pochutnala :nevim: Takova je zmena u me :)

• načítám...
2848
1.7.12 15:08
@zolycka píše:
Jdu se natáhnout k TV, pořád bych spala :) :mavam:

Ja vyuzivam nedele a jsem uz potreti v posteli ;-) Unavena jsem porad…

• načítám...
petulinkaa13
1.7.12 16:18

@Lo Me je taky vecne cely den na zvraceni :? hruuza, kdyz mam hlad je mi blbe, kdyz se najim, je mi blbe, no desny :,( ale zvracet jsem nezvracela a nechci to vyvolavat a zbytecne si to vic rozdrážit a rozdráždit, takze nic moc :-/ ale jinak si nemuzu stezovat, jen ta uuunava :-)

• Upravit
4107
1.7.12 17:08

Holky dnes je u nás den hrůzy. Máme malého pudlíč (4kg) je jí 11 let. Ráno byla v pohodě, běhala štěkala a tak. Před obědem začala kuhat, pak se pokadila, když jsem to šla vyčistit šla ven a tam kadila, tak sjem si řekla dobrý… Jenže najednou sebou sekla, když jsem ji vzala do ruky tak byla uplně bezvládná :,( Manžel přiběhl a hned jsme jeli k doktorovi, v autě nám přestávala dýcht :,( Náš doktro tam bohužel nebyl, jeli jsme k jinému. Ten do ordinace dorazil za 10-15 min. Baruška sotva dýchala ale už zvadala hlavu. Vyšetřil ji a zjistil že má srdeční aritmii a koliku (ano 4. kg pejsek měl koliku) Dostala 2 injekce a doma pak musela hodně pít a hlavně chladit, takže jsme byly spolu ve sklepě asi 2 hodiny. Pak jsme šly do postele a spinkaly. Už je jí lépe :hug:
Tak po tomhle budou na tom ultrazvuku ty dětičky alespoň dvě :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100