Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@JaniceB píše:
@aja81 Spicek:-)))) Fakt¨je, ze co jsem koukala v obchodaku, tak tehiotna by byla kazda druha…takze to je videt asi jen na extremne hubenych tak brzo…
Jdu po ulici a rikam si, ta je tehu ta je tehu, po dvacaty se zastavim a premyslim, jaktoze na me si toho kazdy vsiml, kdyz chodi po ulici kazda se stejnym pupkem jak ja
holt u nas i ten hrasek jde videt
@JaniceB Taky jsem měla plochý bříško a ted jsem pořád nafouklá, jak v 7 měsíci ![]()
@zolycka píše:
Taky netrpělivě vyhlížím socinu!!!
Treba s muzem oslavuji ![]()
Holky, já jsem taky nafouklá…mám docela problém s výběrem oblečení, ideálně kdybych mohla chodit jen v tílku a kalhotkách
ne, že bych se do kalhot, sukní už nevešla…ale hrozně mi vadí mít něco přes břicho…ikdyž to není nijak zařízlé, spíš volné…tak nevím, co budu nosit
a prsa taky rostou…
konečně vypadám jako ženská…ale děsně bolej…nejlepší je když ráno prudce vstanu, tak než se prsa srovnaj se zemskou tíží, tak je to bolest slušná ![]()
@zolycka píše:
Holky, já jsem taky nafouklá…mám docela problém s výběrem oblečení, ideálně kdybych mohla chodit jen v tílku a kalhotkáchne, že bych se do kalhot, sukní už nevešla…ale hrozně mi vadí mít něco přes břicho…ikdyž to není nijak zařízlé, spíš volné…tak nevím, co budu nosit
a prsa taky rostou…
konečně vypadám jako ženská…ale děsně bolej…nejlepší je když ráno prudce vstanu, tak než se prsa srovnaj se zemskou tíží, tak je to bolest slušná
Tak šup do obchodu pro těhotenský gatě!
Já je minule oblíkla někdy v tom 4.měsíci a blahořečila jsem tomu, kdo je vynalezl! ![]()
@Daniii
dej pokoj, dyť jsem na ještě začátku…přece nemůžu shánět těhu kalhoty někde v 6tt!!!ty mě děsíš:)) já mám totiž asi blbou představu, že těhu kalhoty jsou velikostí zvící mega pytle od brambor stejného střihu ![]()
@zolycka píše:
@Daniiidej pokoj, dyť jsem na ještě začátku…přece nemůžu shánět těhu kalhoty někde v 6tt!!!ty mě děsíš:)) já mám totiž asi blbou představu, že těhu kalhoty jsou velikostí zvící mega pytle od brambor stejného střihu
Právě že ne!! Já měla úzké strečové džíny a jen hodně vykrojený, aby netlačily a kolem pasu takový ten pás z látky. Sakriš, nevím, jak to popsat ![]()
No vypadaly parádně! ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat