Máme // - červen 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2848
28.6.12 10:12
@Misulka P píše:
Děkuju :) je mi 20 a tohle je mé první :andel: pokud se narodí začátkem března, jak očekávám :mrgreen: tak oslavím jednadvacetiny a 5. výročí se svým milým :srdce: takže jsem snad nejšťastnější pod sluncem :hug: a co vy? v jakém jste tt??

Ahoj a gratuluji ;-)
Ja jsem v 8tt a taky cekam prvni, jen jsem o 10let starsi nez ty ;-)

• načítám...
9786
28.6.12 10:16

Ahoj :) a jak to pociťuješ?? :jazyk:

• načítám...
15866
28.6.12 10:20

@Misulka P Ahoj :mavam: Já jsem v 7 tt a moc doufám, že všechno bude v pořádku :roll:

• načítám...
9786
28.6.12 10:22

Ahoj Kaczule1 :mavam: tak to jsi jen o kousek dřív jak já :palec: proč by nemělo??? :hug:

• načítám...
1003
28.6.12 10:25

@kaczule1
ahoj, tak to jsi na UTZ viděla to samé co já předevčírem, mále jsem se tam rozbrečela a pak ještě jednou když se se mnou v CARu loučili. Dost se mnou začínají ty hormony mávat, včera jsem viděla taneční vystoupení dětí do 6ti let a normálně slzy jak hrachy :-) lidi si mysleli že tam mám asi dítko, fakt masakr. Už máš nějaký příznaky? Já teda kromě únavy vůbec nic.

• načítám...
15866
28.6.12 10:30

@Misulka P tak člověk nikdy neví :nevim:

@Evkaaaa mám to stejně jak ty, krom únavy nic :nevim: A o těch hormonech mi povídej. Před 2 týdny měla malá neteř (3 roky) vystoupení ze školky a když jsem ty špuntíky viděla jak tančí jako myšky mickey tak normálně slzy v očích :roll:
Včera to bylo ale něco úžasného vidět, jak tam bliká :andel: Já do CARu jdu ještě za 2 týdny a pak se už se mnou rozloučí. Normálně mi po tom dr. i sestřičkách bude i smutno :D Jsou fakt skvělí :palec:

• načítám...
9786
28.6.12 10:34

Já nad takovýma věcma ani nepřemýšlím :jazyk: prostě si užívám štěstí a pohody, pečuju o sebe jak v 9. měsíci :D a představuju si jak se každým dnem vyvýjí prďolka :andel: takovýhle myšlenky hoď někam :palec:

• načítám...
15866
28.6.12 10:36

@Misulka P Já se taky snažím myslet pozitivně, ale snažili jsme se přes 3 roky a teď mám po IVF a ten strach prostě ve mně je. Jinak jsem ale nesmírně šťastná, to si snad nikdo ani nedokáže představit :roll:

• načítám...
1003
28.6.12 10:40

@kaczule1
tak to půjdeme nějak podobně. Já jdu 9. července ale už ke svojí gynekoložce. Já jsem dnes oficiálně 6tt + 3, co řekli tobě? Ale jejich výpočet byl fakt záhadný. Počet dní od ET + 14 dní + 4 dny (stáří embrya při zavedení:-))

• načítám...
9786
28.6.12 10:40
@kaczule1 píše:
@Misulka P Já se taky snažím myslet pozitivně, ale snažili jsme se přes 3 roky a teď mám po IVF a ten strach prostě ve mně je. Jinak jsem ale nesmírně šťastná, to si snad nikdo ani nedokáže představit :roll:

Tak to je jiná.. :think: 3 roky, není měsíc že.. my jsme to zkusili a hned to vyšlo napoprvý, ale přes to čekání se ti to vyplatilo :potlesk: :palec:

• načítám...
1003
28.6.12 10:46

@Misulka P
tak to je tedy úspěch, to jsi snad jedna z milionu :-) To víš, my holky z CARů to bereme vážně jako zázrak na který čekáme i několik let. Moc ti gratuluju a ať se daří.

• načítám...
9786
28.6.12 10:50
@Evkaaaa píše:
@Misulka P
tak to je tedy úspěch, to jsi snad jedna z milionu :-) To víš, my holky z CARů to bereme vážně jako zázrak na který čekáme i několik let. Moc ti gratuluju a ať se daří.

Fákt? 8o to ani nevím… no, ale to čekání se vám vyplatilo :srdce: přeju hodně štěstí a ať je vše jak má být :hug:…já jsem po noční, a ještě do soboty to nemám jinak, takže to jdu zalomit, ať má prcek klid :lol: mějte se tu a děkuju :mavam:

• načítám...
15866
28.6.12 10:52

@Evkaaaa Já jdu 11.9. a počítá se to od ovu, tedy od OPU + 2 týdny ;)

@Misulka P tak to vám fakt vyšlo :palec:

• načítám...
1003
28.6.12 11:04

@kaczule1
tak to by vycházelo, jen já měla OPU 9. DC, takže jakákoliv těhotenská kalkulačka, která počítá s 1. dnem od poslední MS mi háže jiný výsledek než mi řekla doktorka :-) ale to neřeším, řídím se podle doktorky a UTZ, který odpovídá tomu, co mi řekla.
Tak to budem spolu i rodit :-))) aspoň teda virtuálně :-) když jsme od sebe jen pár dní.

• načítám...
2848
28.6.12 11:05

Taky jsme se snazili skoro 3 roky, ale bez CARu, jen jsme premlouvali spermijky, at koukaj makat :-D 24.12.2011 jsme meli //, ale v 10tt jsem zacala krvacet a byl konec, takze ted se hrozne bojim a zaroven se nemuzu dockat kontroly 12.7., to budu prave v 10tt. Setrim se, muz mi se vsim pomaha, je mi desne zle a mam nalady, tohle pro miminko rada podstoupim, hlavne at se udrzi a roste

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100