Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
My jsme to rodicum oznamili ted o vikendu - mela jsem dve ponozticky, vytiskla jsem papirky s capem, ktery nese miminko a napsala k tomu Tesim se na vas 12.2.2013, stocila jsem do rulicky, dala maslicku a nacpala do kazde ponozky. Pri sobotnim grilovani jsem jim rekla, at zavrou oci a maminky nastavi dlan, a kazde jsem dala jednu. Meli vsichni obrovskou radost, skoda, ze nas nenapadlo to natocit :-/
@MartinaIrena píše:
@eela Eelo, to je boží nápad s tím tričkem! Fakt originální
Souhlasim!
Ahoj holky, dnes jsem pšišla do práce a kolega tam měl rozdělanou snidani, nějakej salám
Normálně se mi z toho zvedal žaludek, blééé…ted jsem byla na obědě a měla jsem chut na buchtičky s krémem…ale jak tam byl cítit rum v tom krému
To jsem moc nečekala, snědla jsem tak půlku..ale myslím, že to prckovi neublíží.. ![]()
@aja81 píše:
My jsme to rodicum oznamili ted o vikendu - mela jsem dve ponozticky, vytiskla jsem papirky s capem, ktery nese miminko a napsala k tomu Tesim se na vas 12.2.2013, stocila jsem do rulicky, dala maslicku a nacpala do kazde ponozky. Pri sobotnim grilovani jsem jim rekla, at zavrou oci a maminky nastavi dlan, a kazde jsem dala jednu. Meli vsichni obrovskou radost, skoda, ze nas nenapadlo to natocit :-/
Ježiš a todle je taky nádherný. Holky, já už zase bulim!
@Lo píše:
Ahoj holky, dnes jsem pšišla do práce a kolega tam měl rozdělanou snidani, nějakej salámNormálně se mi z toho zvedal žaludek, blééé…ted jsem byla na obědě a měla jsem chut na buchtičky s krémem…ale jak tam byl cítit rum v tom krému
To jsem moc nečekala, snědla jsem tak půlku..ale myslím, že to prckovi neublíží..
Neboj v tom bylo jen aroma a ne pravej rum ![]()
@MartinaIrena píše:
Ježiš a todle je taky nádherný. Holky, já už zase bulim!
@Lo píše:
Ahoj holky, dnes jsem pšišla do práce a kolega tam měl rozdělanou snidani, nějakej salámNormálně se mi z toho zvedal žaludek, blééé…ted jsem byla na obědě a měla jsem chut na buchtičky s krémem…ale jak tam byl cítit rum v tom krému
To jsem moc nečekala, snědla jsem tak půlku..ale myslím, že to prckovi neublíží..
Lo, neboj. Já když jsem to ještě nevěděla, jsem v prvním těhu u kámošky vychrupla 0,7 dl vína, dítko je zdravé a hlavně veselé
po mamince
Bych mozna radeji brecela nez furt dychala zhluboka, protoze je mi zle jako nikdy ![]()
@aja81 píše:
Bych mozna radeji brecela nez furt dychala zhluboka, protoze je mi zle jako nikdy
To je hrozný viď. Nechápu, kde se vzal termín ranní nevolnost, když všechny ženský co znám, je jim blbě celý den! Vypadá to jako kocovina, jenže jsme nic nepily. ![]()
@MartinaIrena píše:
To je hrozný viď. Nechápu, kde se vzal termín ranní nevolnost, když všechny ženský co znám, je jim blbě celý den! Vypadá to jako kocovina, jenže jsme nic nepily.
Jo, nevim proc se tomu tak rika, me je blbe i v noci :-/
Pracovni moralka mizerna, porad jen myslim na to az si vecer lehnu do postele…
Holky, dnes jsem podle kalkulacky na netu 5+2 a neni mi nic..myslim po strance
…obcas mi vadi nejake - pro me pachy, ale to je vse ![]()
@Lo píše:
Holky, dnes jsem podle kalkulacky na netu 5+2 a neni mi nic..myslim po strance![]()
…obcas mi vadi nejake - pro me pachy, ale to je vse
LO, neboj, určitě je vše v pořádku
Ty pachy jsou taky jistá známka těhu. Ono to bývá ten sedmý týden a věř mi, není moc o co stát, že holky?
@MartinaIrena píše:
LO, neboj, určitě je vše v pořádkuTy pachy jsou taky jistá známka těhu. Ono to bývá ten sedmý týden a věř mi, není moc o co stát, že holky?
Jen potvrzuji… Na mne to „skočilo“ o víkendu a hrůzu. Už se nemůžu dočkat, až uběhne pár týdnů a tohle přejde
![]()
Ahoj holky
tak jsem se dneska byla podívat na svého drobečka a porostl
Už to není jen váček
Vypadá jak prstýnek s kamínkem a ten kamínek malinko blikal
Zeptala jsem se, jestli by mi to mohl vytisknout, ale neměl tam na to tiskárnu, tak mi to poslal na meil a teď pořád na to koukám a culím se ![]()
Pak jsem jela ještě do shopping parku a až pak domů a celou cestu jsem myslela na ten ultrazvuk. Vůbec jsem se nesoustředila na jízdu, ještě, že jsem nikomu nic neudělala ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat