Máme // - červen 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
25128
27.6.12 11:56

@eela Eelo, to je boží nápad s tím tričkem! Fakt originální

• načítám...
2848
27.6.12 12:01

My jsme to rodicum oznamili ted o vikendu - mela jsem dve ponozticky, vytiskla jsem papirky s capem, ktery nese miminko a napsala k tomu Tesim se na vas 12.2.2013, stocila jsem do rulicky, dala maslicku a nacpala do kazde ponozky. Pri sobotnim grilovani jsem jim rekla, at zavrou oci a maminky nastavi dlan, a kazde jsem dala jednu. Meli vsichni obrovskou radost, skoda, ze nas nenapadlo to natocit :-/

• načítám...
2848
27.6.12 12:01
@MartinaIrena píše:
@eela Eelo, to je boží nápad s tím tričkem! Fakt originální

Souhlasim!

• načítám...
Lo
6285
27.6.12 12:03

Ahoj holky, dnes jsem pšišla do práce a kolega tam měl rozdělanou snidani, nějakej salám :poblion: Normálně se mi z toho zvedal žaludek, blééé…ted jsem byla na obědě a měla jsem chut na buchtičky s krémem…ale jak tam byl cítit rum v tom krému 8o To jsem moc nečekala, snědla jsem tak půlku..ale myslím, že to prckovi neublíží.. :)

• načítám...
25128
27.6.12 12:04
@aja81 píše:
My jsme to rodicum oznamili ted o vikendu - mela jsem dve ponozticky, vytiskla jsem papirky s capem, ktery nese miminko a napsala k tomu Tesim se na vas 12.2.2013, stocila jsem do rulicky, dala maslicku a nacpala do kazde ponozky. Pri sobotnim grilovani jsem jim rekla, at zavrou oci a maminky nastavi dlan, a kazde jsem dala jednu. Meli vsichni obrovskou radost, skoda, ze nas nenapadlo to natocit :-/

Ježiš a todle je taky nádherný. Holky, já už zase bulim!

• načítám...
2848
27.6.12 12:06
@Lo píše:
Ahoj holky, dnes jsem pšišla do práce a kolega tam měl rozdělanou snidani, nějakej salám :poblion: Normálně se mi z toho zvedal žaludek, blééé…ted jsem byla na obědě a měla jsem chut na buchtičky s krémem…ale jak tam byl cítit rum v tom krému 8o To jsem moc nečekala, snědla jsem tak půlku..ale myslím, že to prckovi neublíží.. :)

Neboj v tom bylo jen aroma a ne pravej rum ;-)

• načítám...
Lo
6285
27.6.12 12:06
@MartinaIrena píše:
Ježiš a todle je taky nádherný. Holky, já už zase bulim!
:hug:
  • načítám...
25128
27.6.12 12:19
@Lo píše:
Ahoj holky, dnes jsem pšišla do práce a kolega tam měl rozdělanou snidani, nějakej salám :poblion: Normálně se mi z toho zvedal žaludek, blééé…ted jsem byla na obědě a měla jsem chut na buchtičky s krémem…ale jak tam byl cítit rum v tom krému 8o To jsem moc nečekala, snědla jsem tak půlku..ale myslím, že to prckovi neublíží.. :)

Lo, neboj. Já když jsem to ještě nevěděla, jsem v prvním těhu u kámošky vychrupla 0,7 dl vína, dítko je zdravé a hlavně veselé :lol: :lol: :lol: po mamince

• načítám...
2848
27.6.12 12:26

Bych mozna radeji brecela nez furt dychala zhluboka, protoze je mi zle jako nikdy :-(

• načítám...
25128
27.6.12 12:39
@aja81 píše:
Bych mozna radeji brecela nez furt dychala zhluboka, protoze je mi zle jako nikdy :-(

To je hrozný viď. Nechápu, kde se vzal termín ranní nevolnost, když všechny ženský co znám, je jim blbě celý den! Vypadá to jako kocovina, jenže jsme nic nepily. :think:

• načítám...
2848
27.6.12 12:48
@MartinaIrena píše:
To je hrozný viď. Nechápu, kde se vzal termín ranní nevolnost, když všechny ženský co znám, je jim blbě celý den! Vypadá to jako kocovina, jenže jsme nic nepily. :think:

Jo, nevim proc se tomu tak rika, me je blbe i v noci :-/
Pracovni moralka mizerna, porad jen myslim na to az si vecer lehnu do postele…

• načítám...
Lo
6285
27.6.12 13:11

Holky, dnes jsem podle kalkulacky na netu 5+2 a neni mi nic..myslim po strance :poblion: :poblion:…obcas mi vadi nejake - pro me pachy, ale to je vse :nevim:

• načítám...
25128
27.6.12 13:39
@Lo píše:
Holky, dnes jsem podle kalkulacky na netu 5+2 a neni mi nic..myslim po strance :poblion: :poblion:…obcas mi vadi nejake - pro me pachy, ale to je vse :nevim:

LO, neboj, určitě je vše v pořádku :srdce: Ty pachy jsou taky jistá známka těhu. Ono to bývá ten sedmý týden a věř mi, není moc o co stát, že holky?

• načítám...
498
27.6.12 14:04
@MartinaIrena píše:
LO, neboj, určitě je vše v pořádku :srdce: Ty pachy jsou taky jistá známka těhu. Ono to bývá ten sedmý týden a věř mi, není moc o co stát, že holky?

Jen potvrzuji… Na mne to „skočilo“ o víkendu a hrůzu. Už se nemůžu dočkat, až uběhne pár týdnů a tohle přejde :zed: :zed:

• načítám...
15866
27.6.12 14:05

Ahoj holky :mavam: tak jsem se dneska byla podívat na svého drobečka a porostl :dance: Už to není jen váček :lol: Vypadá jak prstýnek s kamínkem a ten kamínek malinko blikal :dance: :dance: Zeptala jsem se, jestli by mi to mohl vytisknout, ale neměl tam na to tiskárnu, tak mi to poslal na meil a teď pořád na to koukám a culím se :roll:
Pak jsem jela ještě do shopping parku a až pak domů a celou cestu jsem myslela na ten ultrazvuk. Vůbec jsem se nesoustředila na jízdu, ještě, že jsem nikomu nic neudělala :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100