Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kaczule1 Kac, velká gratulace
Držím palce, ať je vše stále, jak má být ![]()
@Lo děkuji
snad bude všechno v pořádku, ale alespoň jsem už trošku klidnější ![]()
Jeden dotaz, kdy budete nosit tehu kalhoty? Ja uz mam spolecenske-pracovni uz od vcera, protoze jsem si dost mackala bricho.
@Lo píše:
Holky, dnes jsem podle kalkulacky na netu 5+2 a neni mi nic..myslim po strance![]()
…obcas mi vadi nejake - pro me pachy, ale to je vse
Neboj to přijde ![]()
@kaczule1 : moc gratuluji!!
Taky už se těším
jak malá holka na Vánoce ![]()
Holky mám dotaz. Od rána mě bolí na pravé straně. Před rokem mi musel být odebrán pravý vaječník. Je možné že to jsou srůsty po operaci. Přemýšlela jsem jestli, když se zvětšuje děloha, nemůže docházet k „praskáním“ srůstů? ![]()
Soci, sice se extra nevyznám, ale myslím si, že srůsty mají dost času se přizpůsobit, děloha neroste zas tak moc rychle…tlačit jo, ale prasknout asi ne ![]()
Jinak jsem dneska 7+2, zítra jdu na první prohlídku
a ráda bych si s váma psala ![]()
@Dermisek : Potřebovala bych se přestat tolik pozorovat
Když jsem v práci nebo tu mám neteř tak je mi dobře ale když sedím doma, koukám na telku či do počítače, hned mě tu píchne, tu dloubne, i ten žaludek na tom hůř.
psycho
@aja81 píše:
Jeden dotaz, kdy budete nosit tehu kalhoty? Ja uz mam spolecenske-pracovni uz od vcera, protoze jsem si dost mackala bricho.
Tak pracovní kalhoty jsem si musela dnes rozepnout aspon knoflík, jelikož jsem se cítila už blbě, tlačily mě na břicho…mám už jedny těhotenské koupené do práce - až se to nebude dát s těma starýma, prostě začnu nosit ty druhé…ovšem celkově - nemám žádné volnější věci, budu muset šatník potom pěkně obnovit ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat