Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Daniii Tak kalkulačka ukázala 4. týden a 2. den… Takže se to počítá od začátku cyklu. Asi ![]()
@hmonika píše:
Dneska me obzvlast boli v podbrisku a kdyz jdu na malou, tak me to trochu pali. Nemate nekdo zkusenosti? Mam dneska treti nocni a uz se nemuzu dockat az bude rano. Pracuju jako zdr. sestra na chirurgii a na nocni jsme tu po jedny, tak se porad bojim, aby se neco nedelo a ja se nemusela s nikym tahat
To řeším taky. Dělám ústavu soc. péče (koupání, přebalování..). Na noční jsme jedna
Zítra mám zrovna noční tak doufám že to bude v pohodě.
když se na netu koukám na různé stránky o vývoji plodu tak na každé jsou jiné roměry miminka, jsou tam rozdíly i 0,5 cm v 7. tt
zamilovala jsem se to téhle stránky
http://www.bonella.cz/…tenstvi.html Zrovna jsme v 34 dni od oplodnění
Holky mě dneska blbě
Je to den co den horší a horší.
Můj vtipnej manžel mi slíbil k svátku (v sobotu) nový pěkný kyblíček. To je hodnej taťka ![]()
@socina píše:
Holky mě dneska blbě![]()
Je to den co den horší a horší.
Můj vtipnej manžel mi slíbil k svátku (v sobotu) nový pěkný kyblíček. To je hodnej taťka
hodnej tatka ![]()
@Fufik Ahoj, mě doktorka řekla, že mám jíst všechno co mi chutná. Ptala jsem se jí na ty plísňový sýry a říkala, že to neva, ale v knížce Těhotenství den za dnem se píše, že nemám jíst syrové maso(tatarák, sushi), syrová vejce, sýry s modrou plísní, paštiky, párky a majonézy. Tak nevím..
Myslím, že je nejlepší je zlatá střední cesta - prostě všechno s mírou.. ![]()
Ahoj holčiny,
volám o pomoc, dneska na mě padl hrozný smutek a lítost, rozbulela jsem se mámě do telefonu jak malá holka. Máte někdo podobné pocity? Je mi to hloupý, protože bych se měla radovat z čekání na miminko, ale je mi hrozně úzko a tak divně smutno. Asi bych potřebovala trochu pohladit po srdíčku. Manžel tohle moc nepochopí, on tyto stavy nemá. ![]()
@hmonika píše:
Dneska me obzvlast boli v podbrisku a kdyz jdu na malou, tak me to trochu pali. Nemate nekdo zkusenosti? Mam dneska treti nocni a uz se nemuzu dockat az bude rano. Pracuju jako zdr. sestra na chirurgii a na nocni jsme tu po jedny, tak se porad bojim, aby se neco nedelo a ja se nemusela s nikym tahat
Moni, to je teda blbý. Asi to ještě v práci nechceš říkat, viď. Kdyby Ti ale bylo hodně blbě, zvaž neschopenku nebo se zkus domluvit, aby Tě převedli na ranní služby. Četla jsem v zákoníku práce, že zaměstnavatel je povinen na žádost těhotně zaměstnankyně ji přeložit z noční na denní práci.
@MartinaIrena píše:
Moni, to je teda blbý. Asi to ještě v práci nechceš říkat, viď. Kdyby Ti ale bylo hodně blbě, zvaž neschopenku nebo se zkus domluvit, aby Tě převedli na ranní služby. Četla jsem v zákoníku práce, že zaměstnavatel je povinen na žádost těhotně zaměstnankyně ji přeložit z noční na denní práci.
Právě, že to ještě říkat nechci, alespoň než budu mít po první prohlídce. Zatím mi vůbec ni není, dneska už mě nebolí ani podbříšek a už ani nemám citlivá prsa a to mi taky přijde nějaký divný ![]()
@MartinaIrena píše:
Ahoj holčiny,
volám o pomoc, dneska na mě padl hrozný smutek a lítost, rozbulela jsem se mámě do telefonu jak malá holka. Máte někdo podobné pocity? Je mi to hloupý, protože bych se měla radovat z čekání na miminko, ale je mi hrozně úzko a tak divně smutno. Asi bych potřebovala trochu pohladit po srdíčku. Manžel tohle moc nepochopí, on tyto stavy nemá.
S tím smutkem jsme na tom úplně stejně. I já mám stavy, že je mi úzko, taky jsem se mamce rozbrečela do telefonu. Mám takový divný strach
.Mám pocit, že přítel to se mnou neprožívá tak, jak bych si to představovala ![]()
@hmonika píše:
Právě, že to ještě říkat nechci, alespoň než budu mít po první prohlídce. Zatím mi vůbec ni není, dneska už mě nebolí ani podbříšek a už ani nemám citlivá prsa a to mi taky přijde nějaký divný
To vůbec nic neznamená, zahoď obavy hoooodně daleko. To si vůbec nemá cenu připouštět. Já vždycky pohladím bříško a domlouvám fazolce, aby hezky rostla a aby baštila vše, co jí tam posílám. A taky že už se na ní tady všichni těšíme. ![]()
@hmonika píše:
S tím smutkem jsme na tom úplně stejně. I já mám stavy, že je mi úzko, taky jsem se mamce rozbrečela do telefonu. Mám takový divný strach.Mám pocit, že přítel to se mnou neprožívá tak, jak bych si to představovala
Tak vidím, že v tom nejsem sama. Posílám
na dálku. (Zase bulim, to jsem ale trdlo, co, vůbec nemám proč)
Ahojte, segra pracuje taky jako zdravotni setsra na kardio jipce, hned jak byla tehu, musela chte nechte nastoupit na rizikove, i kdyz ji nic nebylo, u nich ale takhle musi na rizikove vsichni.
Uz vite, jak to oznamite rodicum, pri prvnim jsem dala fotku ultrazvuku mamce do penezenky a pak jsem ji poslala, jestli nema drobne, ona vytahla tu fotku, sedla si na zidli a byla tak pet minut zticha a jen koukala. Tatkovi jsme tu fotku nechali jen tak lezet na stole, u obeda si ji prohlizel, doslo mu to docela brzo
Ted to nechame oznamit Ondru, na tricko jsem mu ze predu napsala uz nejsem a nakkreslila miminko a ze zadu jsem napsala 5.2.2013 budu velky bracha, o vikendu jedeme k nasim, tak mu to tam obleknu
Ale uz zase slysim ty kecy, jako kdy bude svatba a tak ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat