Máme // - červen 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1740
27.6.12 07:15

@Daniii Tak kalkulačka ukázala 4. týden a 2. den… Takže se to počítá od začátku cyklu. Asi :D

• načítám...
11381
27.6.12 07:37
@kaczule1 píše:
@Daniii Děkuji, modlím se ať je všechno v pořádku :roll:

Určitě bude! ;) :kytka:

• načítám...
11381
27.6.12 07:38
@Fufik píše:
@Daniii Tak kalkulačka ukázala 4. týden a 2. den… Takže se to počítá od začátku cyklu. Asi :D

Jojo od toho prvního dne ms. Takže vlastně ti to započítá do těhotenství i těch cca 14 dní kdy vlastně těhotná ještě nejsi. Ale počítá se to tak.
Takže teď jsi 4+2tt neboli v 5.týdnu :D

• načítám...
4107
27.6.12 08:31
@hmonika píše:
Dneska me obzvlast boli v podbrisku a kdyz jdu na malou, tak me to trochu pali. Nemate nekdo zkusenosti? Mam dneska treti nocni a uz se nemuzu dockat az bude rano. Pracuju jako zdr. sestra na chirurgii a na nocni jsme tu po jedny, tak se porad bojim, aby se neco nedelo a ja se nemusela s nikym tahat :|

To řeším taky. Dělám ústavu soc. péče (koupání, přebalování..). Na noční jsme jedna :roll: Zítra mám zrovna noční tak doufám že to bude v pohodě.

• načítám...
4107
27.6.12 08:37

když se na netu koukám na různé stránky o vývoji plodu tak na každé jsou jiné roměry miminka, jsou tam rozdíly i 0,5 cm v 7. tt
zamilovala jsem se to téhle stránky :) http://www.bonella.cz/…tenstvi.html Zrovna jsme v 34 dni od oplodnění

• načítám...
4107
27.6.12 09:05

Holky mě dneska blbě :poblion: :roll: Je to den co den horší a horší.
Můj vtipnej manžel mi slíbil k svátku (v sobotu) nový pěkný kyblíček. To je hodnej taťka :cert:

• načítám...
2848
27.6.12 09:42
@socina píše:
Holky mě dneska blbě :poblion: :roll: Je to den co den horší a horší.
Můj vtipnej manžel mi slíbil k svátku (v sobotu) nový pěkný kyblíček. To je hodnej taťka :cert:

hodnej tatka :-)

• načítám...
2282
27.6.12 10:20

@Fufik Ahoj, mě doktorka řekla, že mám jíst všechno co mi chutná. Ptala jsem se jí na ty plísňový sýry a říkala, že to neva, ale v knížce Těhotenství den za dnem se píše, že nemám jíst syrové maso(tatarák, sushi), syrová vejce, sýry s modrou plísní, paštiky, párky a majonézy. Tak nevím.. :nevim: Myslím, že je nejlepší je zlatá střední cesta - prostě všechno s mírou.. :think:

• načítám...
25128
27.6.12 10:44

Ahoj holčiny,
volám o pomoc, dneska na mě padl hrozný smutek a lítost, rozbulela jsem se mámě do telefonu jak malá holka. Máte někdo podobné pocity? Je mi to hloupý, protože bych se měla radovat z čekání na miminko, ale je mi hrozně úzko a tak divně smutno. Asi bych potřebovala trochu pohladit po srdíčku. Manžel tohle moc nepochopí, on tyto stavy nemá. :oops:

• načítám...
25128
27.6.12 10:49
@hmonika píše:
Dneska me obzvlast boli v podbrisku a kdyz jdu na malou, tak me to trochu pali. Nemate nekdo zkusenosti? Mam dneska treti nocni a uz se nemuzu dockat az bude rano. Pracuju jako zdr. sestra na chirurgii a na nocni jsme tu po jedny, tak se porad bojim, aby se neco nedelo a ja se nemusela s nikym tahat :|

Moni, to je teda blbý. Asi to ještě v práci nechceš říkat, viď. Kdyby Ti ale bylo hodně blbě, zvaž neschopenku nebo se zkus domluvit, aby Tě převedli na ranní služby. Četla jsem v zákoníku práce, že zaměstnavatel je povinen na žádost těhotně zaměstnankyně ji přeložit z noční na denní práci.

• načítám...
2826
27.6.12 11:08
@MartinaIrena píše:
Moni, to je teda blbý. Asi to ještě v práci nechceš říkat, viď. Kdyby Ti ale bylo hodně blbě, zvaž neschopenku nebo se zkus domluvit, aby Tě převedli na ranní služby. Četla jsem v zákoníku práce, že zaměstnavatel je povinen na žádost těhotně zaměstnankyně ji přeložit z noční na denní práci.

Právě, že to ještě říkat nechci, alespoň než budu mít po první prohlídce. Zatím mi vůbec ni není, dneska už mě nebolí ani podbříšek a už ani nemám citlivá prsa a to mi taky přijde nějaký divný :,(

• načítám...
2826
27.6.12 11:12
@MartinaIrena píše:
Ahoj holčiny,
volám o pomoc, dneska na mě padl hrozný smutek a lítost, rozbulela jsem se mámě do telefonu jak malá holka. Máte někdo podobné pocity? Je mi to hloupý, protože bych se měla radovat z čekání na miminko, ale je mi hrozně úzko a tak divně smutno. Asi bych potřebovala trochu pohladit po srdíčku. Manžel tohle moc nepochopí, on tyto stavy nemá. :oops:

S tím smutkem jsme na tom úplně stejně. I já mám stavy, že je mi úzko, taky jsem se mamce rozbrečela do telefonu. Mám takový divný strach :,(.Mám pocit, že přítel to se mnou neprožívá tak, jak bych si to představovala :(

• načítám...
25128
27.6.12 11:21
@hmonika píše:
Právě, že to ještě říkat nechci, alespoň než budu mít po první prohlídce. Zatím mi vůbec ni není, dneska už mě nebolí ani podbříšek a už ani nemám citlivá prsa a to mi taky přijde nějaký divný :,(

To vůbec nic neznamená, zahoď obavy hoooodně daleko. To si vůbec nemá cenu připouštět. Já vždycky pohladím bříško a domlouvám fazolce, aby hezky rostla a aby baštila vše, co jí tam posílám. A taky že už se na ní tady všichni těšíme. :D

• načítám...
25128
27.6.12 11:23
@hmonika píše:
S tím smutkem jsme na tom úplně stejně. I já mám stavy, že je mi úzko, taky jsem se mamce rozbrečela do telefonu. Mám takový divný strach :,(.Mám pocit, že přítel to se mnou neprožívá tak, jak bych si to představovala :(

Tak vidím, že v tom nejsem sama. Posílám :srdce: :srdce: :srdce: na dálku. (Zase bulim, to jsem ale trdlo, co, vůbec nemám proč)

• načítám...
595
27.6.12 11:46

Ahojte, segra pracuje taky jako zdravotni setsra na kardio jipce, hned jak byla tehu, musela chte nechte nastoupit na rizikove, i kdyz ji nic nebylo, u nich ale takhle musi na rizikove vsichni.
Uz vite, jak to oznamite rodicum, pri prvnim jsem dala fotku ultrazvuku mamce do penezenky a pak jsem ji poslala, jestli nema drobne, ona vytahla tu fotku, sedla si na zidli a byla tak pet minut zticha a jen koukala. Tatkovi jsme tu fotku nechali jen tak lezet na stole, u obeda si ji prohlizel, doslo mu to docela brzo :) Ted to nechame oznamit Ondru, na tricko jsem mu ze predu napsala uz nejsem a nakkreslila miminko a ze zadu jsem napsala 5.2.2013 budu velky bracha, o vikendu jedeme k nasim, tak mu to tam obleknu :))) Ale uz zase slysim ty kecy, jako kdy bude svatba a tak :(

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100