Máme // - červen 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
25128
26.6.12 17:14

@Lo Ahoj Lo, dle knihy o těhotenství a dítěti od Doc. MUDr. Pařízka je výtok po celou dobu těhotenství normální, ovšem neměl by být svědivý nebo nějak výrazně zabarvený. Čirý výtok je známkou normálního čištění sliznice. V opačném případě na gyndě Ti dají prostředek, který je vhodný i pro těhu. Doporučuju ale přečíst příbalový leták!

• načítám...
25128
26.6.12 17:15
@Marssyy píše:
Já nechápu že je mi zatím pořád dobře, dnes jsem začala 5.týden, to jsem u předchozích těhotenství neměla :think:

Neboj, to přijde!!! :D Mě je špatně až dnes a jsem 7+2

• načítám...
25128
26.6.12 17:18
@nicoulet píše:
A ještě jsem se chtěla zeptat, včera jsem začla špinit. Opravdu jen trochu, takové spíš něco růžového než červeného. Je to normální nebo mám jít radši na kontrolu?

Nicoulet, určitě si naordinuj klid na lůžku! Žádné sporty, žádný pobyt na ostrém slunci. U Dr. Ti nejspíš udělají UTZ a naordinují Ascorutin, ten je volně prodejný, může Ti ho koupit kdokoliv z rodiny. Moc držím palce, ať je to v pohodě.

• načítám...
11381
26.6.12 17:21
@MartinaIrena píše:
Nicoulet, určitě si naordinuj klid na lůžku! Žádné sporty, žádný pobyt na ostrém slunci. U Dr. Ti nejspíš udělají UTZ a naordinují Ascorutin, ten je volně prodejný, může Ti ho koupit kdokoliv z rodiny. Moc držím palce, ať je to v pohodě.

To špinění může být zahnízďování ne? Je to normální ;)

• načítám...
11381
26.6.12 17:22

A průkazku nedávají hned ;) Až někdy po druhé třetí návštěvě.

• načítám...
25128
26.6.12 17:22
@Levandulka7 píše:
AHooooooooj holky :dance: tak jak valcite? S tema nevolnostma, ja doufam ze se mi to vyhne a nebudu muset lizatka kupovat, ale je pravda ze posledni dobou me po ranu pali zaha a sem tam natahuje. Pichani a bolesti briska take pocituji, ale neni to nic nesnesitelneho, vzdy pohladim brisko a reknu tomu zrnicku at se krasne uvelebi at je mu u me pohodlne :mrgreen: :srdce: Dnes sem se byla objednat k dr tak snad do pristiho ctvrtka vydrzim :zed: Holky taky mate furt hlad? ja uz nevim cim to zahnat, abych ke konci tehu nevypadala jak marfusa :mrgreen: Najim se poradne a do 5min mam zase hlad :think:

Ahooooj Levandulko, to mě pobavilo, s tím zrníčkem. To budu říkat taky té fazolce (Mám tušení, že je to holka).Na ten hlad, já bych zkusila více uhlohydrátů, ty zaženou hlad a dodají ti energii (těstoviny, cereálie, rýže, brambory atd.) prostě nešidit přílohy

• načítám...
25128
26.6.12 17:25
@Daniii píše:
To špinění může být zahnízďování ne? Je to normální ;)

Jo, to je pravda, může to být, ale nemusí. Myslím, že klidem se nic nezkazí. Kámoška špinila asi 2 měsíce a měla klidový režim, to stejné moje ségra.

• načítám...
2848
26.6.12 17:47
@kaczule1 píše:
@aja81 fakt? To má na to vliv? Tak to teda zítra zkusím zjistit, jak jsem na tom já :mrgreen:

To by me taky zajimalo :-D z ET

• načítám...
4107
26.6.12 18:13
@aja81 píše:
V pribalovem letaku k lizatkum psali, ze pri otehotneni z praveho vajecniku jsou nevolnosti castejsi nez pri tehu z leveho, ja mam od dr. potvrzeny pravy…

tak to je faj :D to mi bude dobře :lol: Já už mám jenom levej vaječník :lol:

• načítám...
Levandulka7
26.6.12 18:16
@MartinaIrena píše:
Ahooooj Levandulko, to mě pobavilo, s tím zrníčkem. To budu říkat taky té fazolce (Mám tušení, že je to holka).Na ten hlad, já bych zkusila více uhlohydrátů, ty zaženou hlad a dodají ti energii (těstoviny, cereálie, rýže, brambory atd.) prostě nešidit přílohy

Ahoj Marti, nebo Ireno?? :lol: Jojo to ja mam vzdy na vse takove sve nazvy :mrgreen: Mas tuseni ze to bude holcicka? Jeee to ja sem si taky furt byla jista ze jednou budeme mit holcicku a ted me zase prevlada pocit, ze to bude chlapecek :srdce: Jasne je, ze at to bude cokoliv…hlavne at je to zdrave. Takze rikas vice uhlohydratu? No zamerim se vice na ty prilohy, protoze takhle bych fakt zachvili neprosla dverma :roll: sice nejim v nejakym mega mnozstvi, ale ten hlad nemuzu zahnat :cert: :)

• Upravit
19
26.6.12 18:16

Jo holky, děkuju za reakci :) Já se lekla, že je něco špatně, že mi nedali hned průkazku. No zůstala jsem z práce doma, protože dělám montážního dělníka a tahák trošku těžší krabice a uvidím co mi řekne příští týden doktor. No a jak říkáte, budu dodržovat klidový režim a vykládat tomu „zrníčku“ ať je pěkně v klídku :)

• načítám...
15866
26.6.12 18:17
@aja81 píše:
To by me taky zajimalo :-D z ET

Tak zatím mi nic není, tak asi z levého :lol: :lol: Nebo se v té zkumavce rozhodlo, že mě rači nebude trápit :mrgreen:

• načítám...
4107
26.6.12 18:19

Ráno mi je dobře. Pak se chtě nechtě nají a už mi tak dobře neni a pak už se to jenom zhoršuje :(
Dneska tady byla švagrová s mega pupkem (dnes má termín) tak jsem jí půpíček oslintávala až se pak ptala jestli si nějaké to mimčo nepořídíme. A já na to noo že uvidíme :lol:

• načítám...
11381
26.6.12 18:42
@socina píše:
Ráno mi je dobře. Pak se chtě nechtě nají a už mi tak dobře neni a pak už se to jenom zhoršuje :(
Dneska tady byla švagrová s mega pupkem (dnes má termín) tak jsem jí půpíček oslintávala až se pak ptala jestli si nějaké to mimčo nepořídíme. A já na to noo že uvidíme :lol:

To je dobrý :palec: Já to nikdy nevydržím a vykecám hned :oops:

• načítám...
6726
26.6.12 19:06

Zdravím holky, tak dneska mi je celkem obstojně, hlavně když se snažím nemyslet na to, že je mi nějak divně…a od odpoledne mě pobolívá břicho jako před MS, doufám, že je to jen příznak toho, že se píďalka zavrtává pěkně hloub a hloub…trochu se obávám aby se neprovrtala břišní stěnou na svět už teď…jeslti vlastně ví, kdy má s hloubením nory přestat… :?: :think: :)
zatím je velkým pozitivním příznakem, to že mám prvně v životě pěkný pevný (bolavý) skorodvojky :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100