Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Evkaaaa
je mi blbě cca od 6tt a je to hrozný, u předchozího to nebylo…jestli to nebude tím, že tam jsou dvě..hcg jsme včera měla šílených 320000
Slava protiblicím lízátkům
Ano i tady v prdelákově je mají. Hned jsem je koupila a už dvě požila
A ejhle žaludek se uklidnil. Sice si myslím že je to spíš placebo ale pokud to bude fungovat tak je mi to jedno. ![]()
@socina píše:
Slava protiblicím lízátkůmAno i tady v prdelákově je mají. Hned jsem je koupila a už dvě požila
A ejhle žaludek se uklidnil. Sice si myslím že je to spíš placebo ale pokud to bude fungovat tak je mi to jedno.
Presne tak ![]()
Já nechápu že je mi zatím pořád dobře, dnes jsem začala 5.týden, to jsem u předchozích těhotenství neměla ![]()
Ahoj, můžu se přidat?
Pozitivní test jsem měla teď v sobotu a k doktorce jdu ve čtvrtek. Nemůžu se dočkat!
Zatím jediné přiznaky nafouklé břicho, ms bolesti a píchání vpravo jak jsou vaječníky.
@Daniii píše:
Ahoj, můžu se přidat?Pozitivní test jsem měla teď v sobotu a k doktorce jdu ve čtvrtek. Nemůžu se dočkat!
Zatím jediné přiznaky nafouklé břicho, ms bolesti a píchání vpravo jak jsou vaječníky.
Uplne stejne jsem to mela ja
Pozitivni test jsem nasla pred tydnem..ale taky - ze zacatku nafoukle bricho, jako vzducholod, ted je to lepsi, ale MS bolesti a pichani ruzne mam taky do ted…jeste neprislo
, ale podle chytre kalkulacky na netu bych mela byt 5+1, takze to bude treba pozdeji..na gyndu na prvni kntrolu jdu az 24.7. ![]()
Mě ty nevolnosti u prvního těhotenství přišly až hooodně později. Pořád jsem čekala, kdy to bude ![]()
Já jdu na kontrolu už teď, protože poslední ms jsem měla 4.5. Ale když jsem si dělala testy v době, kdy bych měla mít ms, nebo pár dní potom, tak tam nic nebylo. Až teď. Což nechápu, ale asi to mám nějak rozházený. Ms jsem měla pouze jednu po porodu.
V pribalovem letaku k lizatkum psali, ze pri otehotneni z praveho vajecniku jsou nevolnosti castejsi nez pri tehu z leveho, ja mam od dr. potvrzeny pravy…
@aja81 fakt? To má na to vliv? Tak to teda zítra zkusím zjistit, jak jsem na tom já ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat? Poslední MS jsem měla 10.5., dělala jsem si test a vyšly mi //. 18.5. jsem byla u gynekologa, který mi to potvrdil, že jsem na začátku těhotenství a objednal mě na 3.7. Nějak se mi tomu nechce věřit, není mi vůbec špatně, z příznaků mám akorát tak to, že mě pobolívá břicho jako při MS, občas mě píchne na vaječníkách. Podle chytrých kalkulaček na netu mi vychází, že jsem 6+5. Chtěla jsem se zeptat, nevíte proč mi doktor nedal průkazku? Nebo kdy se dává? Vrtá mi to hlavou, jestli si nebyl jistý nebo o co šlo? ![]()
A ještě jsem se chtěla zeptat, včera jsem začla špinit. Opravdu jen trochu, takové spíš něco růžového než červeného. Je to normální nebo mám jít radši na kontrolu?
AHooooooooj holky
tak jak valcite? S tema nevolnostma, ja doufam ze se mi to vyhne a nebudu muset lizatka kupovat, ale je pravda ze posledni dobou me po ranu pali zaha a sem tam natahuje. Pichani a bolesti briska take pocituji, ale neni to nic nesnesitelneho, vzdy pohladim brisko a reknu tomu zrnicku at se krasne uvelebi at je mu u me pohodlne
Dnes sem se byla objednat k dr tak snad do pristiho ctvrtka vydrzim
Holky taky mate furt hlad? ja uz nevim cim to zahnat, abych ke konci tehu nevypadala jak marfusa
Najim se poradne a do 5min mam zase hlad ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat