Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Dermisek píše:
Fise, gratuluju k
a hlásím taky srdeční akci![]()
![]()
velikost odpovídá a za 14 dní znovu na KO
Gratuluji ![]()
Mate uz chute? Ja silene ![]()
Momentalne ujizdim na uzenem mase s okurkama a horcici ![]()
Chtela jsem se jeste zeptat. Je mozne se koupat v bazenu na zahrade?
@aja81 píše:
Mate uz chute? Ja silene
Momentalne ujizdim na uzenem mase s okurkama a horciciChtela jsem se jeste zeptat. Je mozne se koupat v bazenu na zahrade?
Ahoj, já ještě chutě ne, jsem teprve 5+4, tak třeba to ještě příjde..dnes jsem se ale ráno vzbudila a při chůzi jsem dost cítila prsa, ted je to už lepší, ale myslím, že více příznaků mě teprve čeká - za týden, za dva ![]()
Dobré ráno
já jsem od rána na nohách. Nejdřív jsem šla na krev kvůli štítce a pak se zastavila v práci a tam jsem se zdržela
Od holek jsem dostala krásnou orchidej a když jsem viděla, jak to tam vypadá a co se tam děje, tak jsem fakt ráda, že jsem doma
![]()
A teď jsem na snídani snědla půl kila třešní
![]()
Ahojte, chute mam od zacatku, ted bych se utloukla po syreckach, ale nevim, jestli se v tehu muzou, minule jsem to neresila, bo jsem na ne chut nemela
A jinak mi zacal chutnat chleba s maslem, lucinou a jarni cibulkou, cibulku bych si driv normalne vubec nedala. Ale nejhorsi je, ze se mi zveda zaludek z jidla pro maleho, jeste mu varim extra jidlo, jak to je rozmixovany nebo stouchany, tak se mi z toho zveda zaludek a mam co delat, abych nebezela objimat misu, no a to same mam pri predstave rizota nebo sunkaflek, jako teply byh to asi snedla, ale jak si predstavim, ze to musim vyndat z lednice a ohrat v mirovlnce, tak bleee
Tohle jsem opravdu minule nemela ![]()
@aja81 píše:
Mate uz chute? Ja silene
Momentalne ujizdim na uzenem mase s okurkama a horciciChtela jsem se jeste zeptat. Je mozne se koupat v bazenu na zahrade?
Ve tvé případě bych bazén asi odložila, alespoň po dokončeném 1. trimestru ![]()
Jinak se dělají speciální tampony do vody pro těhotné ![]()
Normálně miluju jahodové knedlíky
ale v poslední době se mi ježej chlupy při představě že bych si je dala ![]()
Nejhorší je že bydlíme u tchýně, než se dodělá domek, s vařením to máme tak že vaří jedna nebo druhá. A ona už týden chodí s návrhem že bychom mohli udělat jahodové knedlíky. A protože to ještě neví tak nechápe ![]()
Dnes jsem po noční a když sjem se probuděla tak jsem zjistila že bude těstovinový salát a tchýně do něj dává tresčí játra
Naštěstí jsem zasáhla a dala si tam tuňáka
Ahoj holky,
jsem tady poprve
, hlasim se do klubu, vcera jsem mela pozitivni testik, termín 7.3.2013, vsem jinak moc gratuluji k //
. Uz to bude moje treti ditko, se vsema jsem mela lehke nevolnosti hned od zacatku, no a tohle vypada ze jine nebude, uz je mi tak nejak nevolno…
Ahoj holky, můžu se přidat? Poslední MS 20.5., test krásně pozitivní, je to už druhé těhotenství, z prvního máme 1,5 roku starou holčičku. Mám nějaký zdravotní problémy, tak se trošku bojím, aby všechno klaplo, takže jsem to zatím skoro nikomu neřekla. Blbě mi není, chutě nemám, ale to jsem neměla ani napoprvé:-))
Holky, dneska jsem si udělala asi 5 testík a druhá čárka je oproti těm předešlým trochu slabší. Mám hrozný strach, že něco neni v pořádku. Už kvůli tomu, že nemám žádné příznaky. Jen mě občas pobolívá podbřišek. To je hrozný prožívat takovýhle strach
![]()
Dekuju za privitani
,
ja mam mimco 9 mesicu (zrovna spinka), skolacku 7 letou, co prave prinesla 1. vyzo
, snazim se ted uvarit obed, je to docela mazec, tenhle provoz
. A to jsem na zacatku
. Drzim palecky at si to vsechny holky uzijou bez nejakejch vetsich problemu a at je vse v pohode
@hmonika píše:
Holky, dneska jsem si udělala asi 5 testík a druhá čárka je oproti těm předešlým trochu slabší. Mám hrozný strach, že něco neni v pořádku. Už kvůli tomu, že nemám žádné příznaky. Jen mě občas pobolívá podbřišek. To je hrozný prožívat takovýhle strach![]()
Drzim palce, zkus byt v klidu, i kdyz je to strasne tezky, co… Byla jsi uz na gynde? Pokud ne tak se zkus objednat na pr. tyden co nejdriv, a pokud jo, tak pockej treba do ne a udelej si dalsi test. Jinak taky se muze stat, ze kdyz je jinej vyrobce, tak ty carky vypadaji nekdy slabeji, u jineho testu zas silneji. Delala jsem si rano 2 testy a kazdy vypadal jinak, slabsi i silnejsi. Drz se
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat