Máme výročí a on spí...

Anonymní
1.4.16 23:38

Máme výročí a on spí...

Dobrý večer, dnes jsme spolu s pritelem 8 let. Dostala jsem kytku a tim to skončilo. Pořád naivně cekam, že mě požádá o ruku :(
Máme dvouletého syna. Dockam se někdy svatby? Když si vzpomenu, jak jsme prozivali výročí první 3,4 roky, je mi z toho smutno. Proc to tak už není? Jak to máte vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Elenloth
1.4.16 23:40

No proč to tak není… jste spolu 8 let a máte dítě. Proč by ten chlap měl ještě něco dělat? Ano, čekáš naivně :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
1.4.16 23:41

Výročí čeho přesně? Seznámení? Já si to třeba ani nepamatuju.

• Citovat
  • Upravit
Elenloth
1.4.16 23:42

@Mango_Lassi Já měla z našeho seznámení printscreen, abych to nezapomněla. Kdo ví, kde je mu konec. 8)

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
1.4.16 23:44
@Elenloth píše:
@Mango_Lassi Já měla z našeho seznámení printscreen, abych to nezapomněla. Kdo ví, kde je mu konec. 8)

Taky to mám někde v poště. Ale nebudu to hledat, moc námahy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.4.16 23:47

@Elenloth :roll: asi máš pravdu, ale já jsem romantik a asi jsem čekala, jako každý rok, že už konečně budeme rodina…

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
1.4.16 23:47
@Anonymní píše:
Dobrý večer, dnes jsme spolu s pritelem 8 let. Dostala jsem kytku a tim to skončilo. Pořád naivně cekam, že mě požádá o ruku :(
Máme dvouletého syna. Dockam se někdy svatby? Když si vzpomenu, jak jsme prozivali výročí první 3,4 roky, je mi z toho smutno. Proc to tak už není? Jak to máte vy?

My to máme tak, že kytky jsem nikdy nedostala, neboť je nemám ráda. Já jedu v čokoládě. Ale s výročím to většinou nemá nic společného :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.4.16 23:49

@Mango_Lassi výročí dne, kdy jsme si řekli, že spolu chodíme, vím, zni to asi smesne, ale..

• Citovat
  • Upravit
101710
1.4.16 23:49
@Anonymní píše:
@Elenloth :roll: asi máš pravdu, ale já jsem romantik a asi jsem čekala, jako každý rok, že už konečně budeme rodina…

A vy teď nejste rodina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.16 23:50

Ten chlap me asi už nemiluje, co? :(

• Citovat
  • Upravit
3265
1.4.16 23:50

A ví to, že by ses chtěla vdávat? Proč si myslíš, že zrovna dnes by tě měl o tu ruku požádat.

Jinak - my jsme spolu od roku 2007. V 2012 a 2014 se nám narodily děti a minulý rok mě sám od sebe celkem netradičně o ruku požádal. Nakoplo ho, že se zasnoubil jeho kamarad :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2973
1.4.16 23:51

Tak to máš kliku, že jste slavili aspoň ty předchozí. Já to neznám, například… Člověk časem pozbude ideálů… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@j.a.n.i1 jsme, ale přece jen ne uplna

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi

A proč se ho na to nezeptáš. Nevíme, proč tvůj chlap není telepat.

• Citovat
  • Upravit
101710
1.4.16 23:52
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 jsme, ale přece jen ne uplna

A kdo vám do ní chybí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...