Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No proč to tak není… jste spolu 8 let a máte dítě. Proč by ten chlap měl ještě něco dělat? Ano, čekáš naivně ![]()
Výročí čeho přesně? Seznámení? Já si to třeba ani nepamatuju.
@Mango_Lassi Já měla z našeho seznámení printscreen, abych to nezapomněla. Kdo ví, kde je mu konec. ![]()
@Elenloth píše:
@Mango_Lassi Já měla z našeho seznámení printscreen, abych to nezapomněla. Kdo ví, kde je mu konec.
Taky to mám někde v poště. Ale nebudu to hledat, moc námahy.
@Elenloth
asi máš pravdu, ale já jsem romantik a asi jsem čekala, jako každý rok, že už konečně budeme rodina…
@Anonymní píše:
Dobrý večer, dnes jsme spolu s pritelem 8 let. Dostala jsem kytku a tim to skončilo. Pořád naivně cekam, že mě požádá o ruku
Máme dvouletého syna. Dockam se někdy svatby? Když si vzpomenu, jak jsme prozivali výročí první 3,4 roky, je mi z toho smutno. Proc to tak už není? Jak to máte vy?
My to máme tak, že kytky jsem nikdy nedostala, neboť je nemám ráda. Já jedu v čokoládě. Ale s výročím to většinou nemá nic společného ![]()
@Mango_Lassi výročí dne, kdy jsme si řekli, že spolu chodíme, vím, zni to asi smesne, ale..
@Anonymní píše:
@Elenlothasi máš pravdu, ale já jsem romantik a asi jsem čekala, jako každý rok, že už konečně budeme rodina…
A vy teď nejste rodina?
A ví to, že by ses chtěla vdávat? Proč si myslíš, že zrovna dnes by tě měl o tu ruku požádat.
Jinak - my jsme spolu od roku 2007. V 2012 a 2014 se nám narodily děti a minulý rok mě sám od sebe celkem netradičně o ruku požádal. Nakoplo ho, že se zasnoubil jeho kamarad ![]()
Tak to máš kliku, že jste slavili aspoň ty předchozí. Já to neznám, například… Člověk časem pozbude ideálů… ![]()
A proč se ho na to nezeptáš. Nevíme, proč tvůj chlap není telepat.
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 jsme, ale přece jen ne uplna
A kdo vám do ní chybí?
Dobrý večer, dnes jsme spolu s pritelem 8 let. Dostala jsem kytku a tim to skončilo. Pořád naivně cekam, že mě požádá o ruku
Máme dvouletého syna. Dockam se někdy svatby? Když si vzpomenu, jak jsme prozivali výročí první 3,4 roky, je mi z toho smutno. Proc to tak už není? Jak to máte vy?