Jak to chodí na burze?

57
1.4.16 11:41

Jak to chodí na burze?

Ahojte, v pondělí je u nás ve městě burza dětskýho oblečení, kam bych ráda dala věci po dceři. Ale jelikož jsem ještě nikdy nikam oblečení nedávala, nevím jestli si mám již doma oblečení ocenit a zda je nějaký limit kolik toho tam lze dát. Zkoušela jsem se dovolat pořadateli, ale marně. Chci se Vás proto zeptat, zda u Vás ve městě bývá burza oblečení (například v kulturáku atd) a jestli si už doma dáte na věci cenu nebo až na místě a zda tam máte omezený počet věcí. Předem moc děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6836
1.4.16 11:47

U nás počet omezený nyní. Ceny si nalepit mužů ale stejně přes to dají svou cedulku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5303
1.4.16 12:35

Jak kde jsou různé podmínky. U nás to funguje stylem, že se musíš dopředu přihlásit, dostaneš pořadové číslo a tabulku, kde si vyplníš kolik a jaké věci na burzu dáváš, plus musíš mít cenu, velikost a to číslo nalepené na každé věci.
Pak existuje samoprodej, kdy se přihlásíš a zaplatíš si pronájem stolu, kam si můžeš dát a prodávat sama co chceš, ale i tak to tam musíš donést dopředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
1.4.16 12:53

Tak ruzne.. U nas je kolem toho papirovani, muze prijit kdokoliv s cimkoliv, pani s tebou sepise seznam, oznaci ti to, pak to hodi na hromadu, co se neproda, pripravi ti k vraceni, vyjede soupis co se prodalo, da ti penize z kterych si jeste vezme provizi. Jinde si to clovek prodava sam. Nicmene konkurence je velika, treba z 20ks se prodali tri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová