"Maminka" Agáta Hanychová

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32215
3.4.21 18:31

@Pears206 Tak asi se tím baví…nedělal to prvně…: https://www.super.cz/…rdinaci.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61146
3.4.21 18:32
@Moise píše:
mně přijdou celkem hezké obě :mrgreen: :mrgreen:

to jsou, ale hezčí mi přijde ta starší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32215
3.4.21 18:34

@Pears206 v jeho věku? tomu už to může být jedno… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56312
3.4.21 18:41
@Monchichik píše:
@Pears206 v jeho věku? tomu už to může být jedno… ;)
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149421
3.4.21 18:47
@Pears206 píše:
Ok :) Já zase o tom píšu, protože je to k tématu diskuze. Ale jinak ať si každý dělá, co chce a co umí. Třeba stříhá ušima, když z toho jsou prachy.

Viděla jsi novější řady Ordinace? Občas jsem Tě zahlédla v diskuzi o ní. Víš, co nechápu? Proč má zapotřebí profesor Pirk, kardiolog z Ikemu, vystupovat tam a hrát tam sám sebe :nevim: O penězích to asi nebude, ten je určitě zajištěny do konce života prací, vedecko-vyzkumnou činností.

Rozumím tomu, proč tam vleze Krainová nebo Borhyova, případně youtobeři Tari a Mína, ale proč prof. Pirk, tomu fakt ne :nevim:
Mám pocit, že se občas objevil i ve starších řadách.

Už delší dobu se nedívám, asi od doby kdy tam začali exbibovat Bobo s Heluš. To je taková trapárna, udělali z toho strašnou kravinu.
Fakt je tam Pirk jo? Ten to zapotřebí nema, to je fakt.

Příspěvek upraven 03.04.21 v 18:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149421
3.4.21 18:52
@Moise píše:
mně přijdou celkem hezké obě :mrgreen: :mrgreen:

Mě taky. Netvrdím že jsem krásnější nepotkala, to zas ano, ale pohledné jsou obě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44207
3.4.21 18:54
@Anna766 píše:
Už delší dobu se nedívám, asi od doby kdy tam začali exbibovat Bobo s Heluš. To je taková trapárna, udělali z toho strašnou kravinu.
Fakt je tam Pirk jo? Ten to zapotřebí na, to je fakt.

Traparna to je, hrozná. Ale zrovna ty díly, kde exhibovali Bobo a Heluna, si občas ve skaredych dlouhých dnech pouští moje dospívající děti :lol: Vyhledávají díly, kde je sranda okolo nich :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44207
3.4.21 18:58

Když už jsme u toho, nelíbí se mi dcera Ivany Jirešové Sofie a ani její mladší sestra Anna Marie Hoppner. Tyto dvě holky jsou jedny z nejméně pohledných, co jsem veřejně viděla :oops:
Ale talentované určitě jsou, obě. Ta, starší se dostala na konzervatoř a ta mladší hraje divadlo, recituje a objevila se i v nějaké talentmanii.
Ale Ivana Jirešová je krásná a její dcera osklivka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky