Maminka dejvice, bubenec

• Otevřená skupina

Chybí ti kamarádka a nemáš si s kým popovídat?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

4
20.2.12 11:06

maminka dejvice, bubenec

Ahoj, mam pulrocniho chlapecka a uz nas nebavi samotne prochazky. Bydlime kousek od kulataku.
Najde se nejaka maminka,ktera by s nami vyrazila ven?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22
11.3.12 23:11

procházka

Ahoj, já jsem taky z Bubenče, tak jestli chceš můžem vyrazit na procházku s kočárkama společně. Mám 2,5 měsíčního Pavlíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.3.12 09:01

To by bylo fajn. Chodime ven kazdy den a vetsinou do Stromovky. Jak vam to casove vyhovuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
12.3.12 10:29

Ahoj, já chodím taky do stromovky, po kojení vzdy poobede, kolem jedné - vyhovuje, kdyz ne muzu to o +/- hodku posunout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.3.12 10:40

ahoj, chodime az kolem treti,ale na druhou hodinu se muzem domluvit. Vyhovuje vam to dnes? Teda pokud nebude nejak moc prset…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
12.3.12 11:11

Dobre, tak kdyz nebude prset tak se muzem sejit ve dve, kde dame sraz? Nekde u vlezu do stromovky? ja chodim od nádraží a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.3.12 11:42

Chodime gothartskou od slamniku. Tak se muzem potkat u toho spravcovskeho domku, co je hned u vchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.14 21:51

Ahoj, ráda bych vás upozornila na petici, která vznikla kvůli zřízení dalších školky na Praze 6. Konkrétně nám nyní jde o přeměnu Pelléovy vily na školku (která zde ještě do roku 2001 sídlila). Pokud se chcete připojit, prosím mrkněte na náš Facebookový profil Máme děti v Praze 6: https://www.facebook.com/…64373199423/ . Petici lze podepsat až do 25.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny