Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Najde se maminka z okolí Flory? Já jsem 30 letá milující maminka 18 měsíční holčičky, která uvítá parťáka či parťačku na písek a řádění, a já normální kamarádku na pokec o běžných starostech ![]()
@Prazule132 Ahoj, jsem z Baranovy ulice a ráda vás poznám. Více o sobě jdu napsat do soukromé zprávy.
Ahoj. Já jsem z Koněvovy ulice. Mám syna 4,5m takže na písek je ještě malej. Na procházku ale rádi někdy zajdeme ![]()
@katehon píše:
@Prazule132 Ahoj, jsem z Baranovy ulice a ráda vás poznám. Více o sobě jdu napsat do soukromé zprávy.
nic mi nepřišlo ![]()
@Naty12 : Rádi na procházku půjdeme ![]()
Ahoj holky, mam syna 9m. a jsem cizinka, bydlime u flory. Rada bych nasla maminku kamaradku na prochazku.
Ahoj holky, jeste aktual? Okoli Jiriho z Podebrad, rada zajdu Riegrovy sady, detsky koutek Flora nebo Parukarka…
Ahoj, bydlím kousek od Jiřího z Poděbrad. Je to pár měsíců, co jsme se přestěhovali a ještě tu nikoho neznám. Kdyžtak písni.
Ahoj Darleno, jak velký máte děti? Nám bude rok, shanime kamaráda, kamarádku:-).
@veronikarh ahoj, přistěhovala jsem se zhruba před rokem do Prahy, bydlím také kousek od Flory a mám holčičku 5 let, celé prázdniny byla pryč, ale o září začínáme zase chodit do školky, tak rádi půjdeme někdy na hřiště..
@katehon @Naty12 @Prazule132 @Aitumar @veronikarh @Kaculka84 holky nechcete se přidat?
https://www.emimino.cz/…a-23-213600/