Maminka to zakázala – jak reagovat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80475
13.2.20 11:33

@beruska9 No tak takhle - jestli jste byli u rodičů dýl než týden, tak chápu, že strava typu brambůrky, čokoláda a džus už mohla udělat své, i na tvé náladě a psychice. Proto se ptám. Protože dva tři dny bych prostě vůbec neřešila. A psalas že jste se neviděli, tak jsem to tak brala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
13.2.20 11:48

@inkakřivák : O dost vic nez tyden. Kdyz uz jsem se placala pres pul sveta, tak na kratsi dobu to ani nemelo cenu, napoprve nam jen prekonani jetlagu trvalo asi 3 tydny. Asi nejsme uplne typicky pripad :lol: Nicmene zpet k puvodnimu dotazu - nemuzu si pomoct, proste ja tohle fakt nemam rada, ono nam to obcas delali o rodice mezi sebou, kdyz se nemohli domluvit - ja bych i jo, ale mama/tata todle…mne to v hlave delalo bordel, takze ja razim docela prisne teorii, ze deti se do dospelackych sporu tahat nemaji. Cim vic nad tim premyslim, tim min se mi zrovna tahle veta libi, at se dite uci pluralitu nazoru treba u toho, ze maminka ma radeji cervenou barvu a babicka modrou, ale podle me nutne nemusi vedet, ze babicka by mu klidne dala lizatko, nicmene maminka to zakazala. Nemyslim, ze dite prestane mit matku rado, ale prijde mi to naprosto zbytecne :nevim: „Nemuzes/ Maminka zakazala“ z meho pohledu staci. Tak nemusime premyslet, jak si to to dite prelozi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
13.2.20 12:18

Podle mého si dítě nic nepřekládá. Dítě slyší právě ty dva názory, já bych dala, maminka zakázala. Takže nic nedostaneš, ergo kladívko máma je vyšší instance a velí. Ale to je věc názoru. l
Chápu že při třeba dvouměsíčním pobytu už je to na nervy. Svoji rodinu miluju, ale nastěhovat si je do domu na takovou dobu, to nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová