Maminky a těhulky Praha 5 a 6

• Otevřená skupina

Všechny maminky, které si chtějí psát, seznámit nebo pokecat a bydlí v Praze a okolí - pište :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1505
3.8.12 08:44

Ahoj holky,

kdyby jste nevěděly kam zajít, na Praze 6 je nová dětská kavárna. Je to v Řepích - Shopping point Řepy a jmenuje se to Baby café http://www.babycafe4u.cz/

Je to tam moc fajn, doporučuji vyzkoušet: maj super dětskej koutek, fakt hodně dobrý kafe a k tomu něco na zub…

Je to hned u tramvaje anebo maj vzadu velký parkoviště - zaparkuje opravdu každý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.12 18:13

Ahoj holky maminky, já jsem z Prahy 5 ze Zbraslavi, mám 2,5 měsíčního syna. Nemám kolem sebe žádnou kamarádku maminku, ráda se od Vás něco dozvím, pokecám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.12 15:02

Ahoj, mám prcka jen 3 mesice a tez kolem sebe nemam zadnou maminu, a kterou bych pokecala nebo si vyměnovala rady :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
4.6.13 14:18

Ahoj,

hledám kamarádku maminku na praze 5 stodůlky s podobně starým děckem.
mému Davídkovi je ted 2,5 měsíce a nemáme s kým na procházku.
ozvětě se, těším se. :mavam: :mavam:
 teres

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
13.7.13 15:10

kamaradka na prochazky s kocarkem

Ahojky. Jsem z prahy 5 je mi 22 let a rada bych nasla nekoho na společne procházky po parku s kocarkem, na posezení u kavy a popovidani. Syn se narodil na konci kvetna 2013 a kdyz je tata v praci tak by se hodila nejaka kamaradka taky s mimcem. Pokud je to nekdo takovy budu moc rada kdyz odepisete. Hezky den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
14.4.14 12:31

Ahoj,
je mi 25 a mám 3 týdenní holčičku, hledáme kamarádku na společné procházky :)
Bydlíme na Praze 6 - Břevnov.
Michaela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2497
18.7.14 10:30

Ahoj těhulky, chtěla bych oživit diskusi. Jsem nyní v 38 tt a z mích vrstevnic a známích žádná zrovna nečeká a ani malý mimčo nemá. Tak bych byla ráda kdybyby se tu našli maminky, těhulky na vzájemný procházky, pokec a třeba i cvičení po porodu. Jsem z Velké ohrady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
6.2.15 13:19

Ahoj, taky hledam nejakou maminku na skamaradeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2497
6.2.15 13:33

@lilu17 odkud jsi?