Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15676
23.6.26 08:34
@Centropen píše: Více

Taky je mi sympaticky :mrgreen: :jazyk: Je to zvlastni, hrozne mi pomaha, i ho jen slyset…jak mi namluvil tu hlasovku… :) A uvedomila jsem si, ze pro me za ty dve setkani udelal vic, nez Helmut za celou eru…hlavne se nikdy netvaril, ze tam nejsem :roll: :zed: Privezl darek, coz Helmut taky nikdy neudelal…a vzdycky se ke mne mel, byl se mnou, ne vedle me a chtel, abych se s nim citila dobre. Vlastne i v sexu se zajimal, co bych chtela, uprednostnoval me…v cemz opet H zaostaval…takze Andy, i kdyz je takovej vetroplach a obcas neco placne, tak na zivo, mu nemam, co vytknout…a jsem na nase treti setkani zvedava…treba to bude do tretice vseho dobreho :mrgreen: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30164
23.6.26 08:53
@Luxusnixicht píše: Více

A už si zase protiřečíš. Minule jsi říkala, jak je Helmut top, jak ho miluješ, jak to takhle přesně chceš. A že Andy bylo šlápnutí vedle. A najednou všechno jinak? Najdi si konečně někoho normálního. Z tohohle příspěvku to vypadá, že máš laťku dost nízko. Tyhle dva zvládne trumfnout kdejakej trouba. A nebude se ani muset moc snažit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.26 08:54

Včera jsme se rozešli, třeba si to tu ještě někdo přečte.
Mějte fajn léto. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30164
23.6.26 08:57
@Velryba černá píše: Více

Copak se stalo?
Proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.26 09:00
@Honza 12 píše: Více

Už to prostě nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15676
23.6.26 09:01
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24817
23.6.26 09:02

Hm, moc „do vesela to nezní,“ ale po každém špatně, přijde zákonitě lépe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.26 09:02

To je život, Son, ani moje trpělivost není nekonečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4474
23.6.26 09:07
:hug: Jak ti je?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.26 09:07
@stock píše: Více

Je mi přiměřeně smutno, ale ještě tu mám moc práce na to, abych svou existenci vzdala. Díky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15676
23.6.26 09:10
@Honza 12 píše: Více

Ja zadne latky nemam :nevim: Ridim se citem, ne latkama ;) Jestli je to pro nekoho nizko, ok, pro me je to vzdy nekdo, koho mam rada a chci ho. At uz je to Helmut, nebo Andy a at uz se vam to zda, nebo ne…a normalni chlap, by me nudil, to uz jsme tu resili vicekrat…potrebuju nekoho, ne zcela standardniho…coz neznamena, ze to musi byt problemovej grazl, ale pro me musi byt chlap trochu svuj a originalni…neb i ja jsem takova :jazyk: A ze je Helmut top, jsem zrejme rikala jeste predtim, nez me hodil pres palubu…trochu to chce sledovat dejovou linku, veci se vyviji vys…a ano, Andy taky neni perfektni, ale ma i kladne stranky a ted mi muze dost pomoct, takze proc ne. Ty za vsim vidis hroznej problem :nevim: Ja teda zadnej nevidim, takze klid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30164
23.6.26 09:15

To přebolí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15676
23.6.26 09:16
:hug: To me mrzi..chapu, jak ti je… :? Rekla bych, ze bude lepe, ale ono to v tuhle chvili moc nepomuze…a je jiste, ze nebude navrat..? Nekdy si clovek potrebuje jen neco ujasnit o samote a pak zjisti, ze mu ten druhy chybi…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76157
23.6.26 09:17

Pocem prosimtě!
Víš, že „včera rozešli“ vůbec nic neznamená.
Za týden nejpozději jste zase spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.26 09:18

Musel by naprosto zásadně změnit svůj přístup, což neudělá. Bylo by to jen další plácání se v louži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová