Maminky a těhulky Praha 5 a 6

• Otevřená skupina

Všechny maminky, které si chtějí psát, seznámit nebo pokecat a bydlí v Praze a okolí - pište :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
306
18.5.11 12:07

od kolikacca zítra můžeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
18.5.11 12:14

Pokud se nic nestane, tak můžu tak od dvou, možná i chvíli dřív. Ale to budu vědět přesně až zítra. A ty? Jak jsi na tom časově?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.5.11 12:31

Ahoj holky, díky za gratulace, však vás to taky brzy čeká :) No a na nápadníka se budeme těšit. Já chodím ven většinou po obědě kolem 3, tak se někdy můžeme domluvit konkrétně a sejít se. I na tu Liborku dojedeme, mám to tak půl hoďky (bydlím na Vypichu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
18.5.11 12:54

Ifco, určitě se domluvíme a sejdem…ale jak to vidím, tak asi až příští týden :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
18.5.11 12:55

Myslela jsem příští týden na tu procházku na Ladronce:-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
18.5.11 12:56

ok, můžeme jít do čajovny zítra společně :).n Třeba nebude tak krásně :). Dnes se chystám ještě vyrazit do centra na točenou zmrzku :) chceš jet taky? plánuju se tam sejít ještě s jednou maminkou co má půl roční mimčo je z Vysočan. Na Břevnově bohužel točená nikde není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
18.5.11 12:56

ok, můžeme jít do čajovny zítra společně :).n Třeba nebude tak krásně :). Dnes se chystám ještě vyrazit do centra na točenou zmrzku :) chceš jet taky? plánuju se tam sejít ještě s jednou maminkou co má půl roční mimčo je z Vysočan. Na Břevnově bohužel točená nikde není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
18.5.11 12:59

zítra klidně od dvou a více :) možná bych byla raději na třetí?. Zajedu si do centra dopo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
18.5.11 14:17

Kočky můžeme se domluvit na zítřejší sraz ve tři hodiny před čajovnou v ul. Liborova? Pozvu kdyžtak ještě holčiny z Letné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
19.5.11 07:31

Tak jo, dneska ve tři před čajovnou :-) . Sice jen na chvilku, ale alespoň něco. Kdyby byla nějaká změna, písni sms. Zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
19.5.11 07:48

super, těším se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KC Prádelna
22.2.12 18:40

"Kavárna pro rodiče s dětmi"

Ahoj, přijďte se k nám podívat. Rádi Vás uvidíme.
 http://www.zsgraficka.cz/…um/index.php?…

• Citovat
  • Upravit
19
22.4.12 17:38

Ahoj holky, mohla bych se k vam nekdy pridat? Jsem tady nova, mam 3,5 mes chlapecka a jsem z Jinonic. Rada poznam nove maminky a kamaradky. Moc dekuji, Marta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
1.8.12 21:25
@lavraki píše:
Díky:-). A zítra se určitě ozvi, ale budu v práci, tak spíš na tel. sms. Zatím se měj krásně :-)

Ahoj, bydlím kousek od Ladronky a docela ráda bych našla nějaké maminky/těhulky z okolí na pokec/výměnu zkušností a tak… potkáváte se nějak? Poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
3.8.12 07:12

@EliskaS Ahoj Eli, písnu ti zprávu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů