Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zmrzlik píše: Více
Mohl si už zas.ukat se Son. Hadave povahy mají stejné.
@Venetia píše: Více
Zase jsem mu nikdy neběžela psát v okamžiku, kdy jsem se tu něco dočetla, protože coby kdyby.
@Ephemeral píše: Více
Hele zřejmě jeji manžel ji doma chce.
. On je každý jiný viš… Věř, že plno lidí by nechtělo doma tebe.
. A co se týče diskuze tady. Mali provokuje, hada se. Ale alespon do tohohle tematu patří. Ty jsi nikdy milenka nebyla, nikdy nebudes. Uz milionkrat jsi napsala, ze te to tu nebavi, musis filtrovat lidi, co tu nechces cist, ale stejně mas porad potřebu sem psát
.
@xiaxxx píše: Více
Ano, naprostá většina by mě doma nechtěla, to je čistý fakt.
A v pátek tento účet přestane existovat, psala jsem, že do konce školního roku a přesně tak to plánuji.
Ještě další otázky máš?
Tak si užij léto a v září ahoj jako Mangold. ![]()
@xiaxxx píše: Více
Presne tak…kazdy jsme jiny a mame jine prererence na partnery…Helmuty by tu nechtel temer nikdo
A ja zrovna jo
Stejne tak pani Helmutova, Helmuta chce, nebo pani byvala Andyova, Andyho chtela…
Takze tyhle soudy muze clovek vyrknout vzdy jen sam za sebe, protoze 100 lidi, 100 chuti
A tak to ma byt…
Jinak by ten svet byl dost teda konkurencni boj, kdyby jsme vsichni chteli to stejne
A na strane druhe, by tu byli ti, ktere nechce nikdo…
![]()
Ja nejsem hadava, ale tady ma porad nekdo se mnou nejaky problem a musi do me sit, tak se holt branim
Oplacim stejnou minci. A faktem je, ze Jege je provokater a rad si rypne. Na jeho komenty, ktere jsou ( zcela vyjimecne ) v pohode, odpovidam taktez v pohode.
@Luxusnixicht píše: Více
Naprosto pohodový příspěvek, z kterého tá pohoda číší na 100 honů!
![]()