Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76157
23.6.26 11:54
@Josef_t píše: Více

No, a nějaký důvod, proč by žena se zázemím manžela doma, plus tím mladým divokým milencem, měla ještě dál cokoli podnikat se starším pánem, byť při vhodné medikaci erekce schopným? :think:
Na koncerty a do divadla se chodí zpravidla s oficiálem.
Jako ostatně kamkoli na veřejnost.
Málokterý manžel ocení, že manželka vyráží mezi lidi s postarším „kamarádem takyrádem“, a kvůli kdykoli nahraditelnému postaršímu kompenzovanému ÉDéčku já bych teda nějaké „názory a komentáře“ doma neriskovala.

Příspěvek upraven 23.06.26 v 12:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107053
23.6.26 11:55
@Monicka36 píše: Více

Zamilovat se můžeš, pokud potkáš někoho lepšího, ne?
To se spoustě lidem nestane.. Takže pak jdou do nějakého kompromisu, pokud vztah stojí, který není to ono nebo zůstávají sami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15676
23.6.26 11:56

Ano, vychazi to tak na 2 - 3 mesice bezneho vztahu…coz je na ocichani vic, nez dost :jazyk: To uz ma clovek obvykle jasno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107053
23.6.26 12:00

Ne, zkrátka pro tu dysfunkci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15676
23.6.26 12:01
@Venetia píše: Více

Presne…ja si taky myslim, ze se to spouste lidi uz stat nemusi…ze potkaji nekoho natolik top, jako byl ten predesly…ostatne seznamky jsou toho zarnym prikladem…kolik lidi nekoho hleda x let…a nenachazi. Pripadne to ma kratkeho trvani. Takove ty osudove vztahy se nam prihodi 1- 2× za zivot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107053
23.6.26 12:01
@Velryba černá píše: Více

Sdílení pomáhá… Někomu tedy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
811
23.6.26 12:02

Sharing is caring. Jege by vám mohl dlouho povídat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76157
23.6.26 12:03

Jinak už jsme doma a z toho dárkového poukazu od děcek nám zbylo ještě 4300,– Káčé, které je potřeba vyčerpat do konce června, jinak propadnou! 8o
Což přes svoje hamižné srdéčko nepřenesu, i pozvala jsem dceru s vnoučaty na celodenní akci „zahájení prázdnin“ příští týden a jsem fakt zvědavá, jestli budeme schopni ty 4 litry ve čtyřech za jeden den užrat. :think:
Blbý, že ve wellness a procedurách to neutopíme, to by sice šlo celkem rychle, ale haranti můžou do spa až od 15, což kdykoli jindy rozhodně oceňuju.
Ale zas kdy se jim znovu stane, aby jim babička cpala pátý zmrzlinový pohár toho dne a mohly to zalívat nealko koktejlíky s paraplíčkem? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107053
23.6.26 12:04

Diky za vysvětlení
Nevím co tihle chlapi cítí… Člověk by řekl, že když není funkce, klesá i zájem o tyhle věci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14233
23.6.26 12:04
@sirikit píše: Více

Já teda myslel, že oficiál bude hlídat děti :think:

Jeden milenec mi přišel jako málo a předpokládal jsem, že podle nálady dámy, by se volila buď divoká rychlovka nebo romantika a kultura.

Sám s milenci žádnou zkušenost nemám, tak se rád nechám poučit.

PS: je tedy pravdou, že pánům bych dvě milenky určitě nedoporučil, ovšem z úplně jiných důvodů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14233
23.6.26 12:07

To chce nějakou pouť.

Nějaký ten kolotoč a hned bude místo na další zmrzlinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107053
23.6.26 12:10

Přesně receno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14233
23.6.26 12:14

Právě proto je to lepší kamarád než homosexuál.
Určitě nebude na tvého milence nebo přítele pohlížet z žádostivou jiskrou v oku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24160

Aha, to je nějaký univerzalni poukaz, protože co znám, tak je žrádlo (gastro) od sportu (flexi) oddělene. Kazda date s dcerou 4 Aperoly a máte to doma :mrgreen:

Edit: a nedá se tím zaplatit v lekarne?

Příspěvek upraven 23.06.26 v 12:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76157

Obávám se, že řetízkáč kvůli nám na parkovišti kongresového hotelu nepostaví. :think: :think:
Jako se čtyřleťákem samozřejmě můžeme vždycky po hodince udělat někde u křoví letadlo, ale s tou desetiletou „samá ruka samá noha“ špagetou se nám to asi nepovede. :?
Ale ta je zas naštěstí ve vývinu, takže by nám s konzumací mohla významně píchnout. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová