Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, bydlíme přes rok v Benátkách a stále tu nemáme žádné známé. V srpnu 2010 se nám má narodit další miminko a není s kým jít na procházku, popovídat si, navštívit se.
Benátečanky ozvěte se ![]()
Jejda, tak jsem asi po roce nakoukla na e-mimi a co nevidím. Benátky nad Jizerou. Moje rodné město. Žila jsem tam 20 let a pak jsme se s manželem odstěhovali. Ale stále tam mám rodinu a pravidelně tam jezdíme. Takže zdravííííííím.
kdepak tam bydlíte??
anajína píše:
Jejda, tak jsem asi po roce nakoukla na e-mimi a co nevidím. Benátky nad Jizerou. Moje rodné město. Žila jsem tam 20 let a pak jsme se s manželem odstěhovali. Ale stále tam mám rodinu a pravidelně tam jezdíme. Takže zdravííííííím.kdepak tam bydlíte??
Já to mám jako Anajína, tak yje to moje rodné město. Jezdím tam tak jednou za 14 dní. Naši bydlí v Obodři u stadionu.
Tak jsem neměla zapnuté reakce a vůbec jsem o vás nevěděla
.
My bydlíme na sídlišti. Škoda, že už nejste odsud a jen jezdíte na návštěvy, tak to mám s Brandýsem a nic tam nestihnu.
Ahoj, ja jsem z Borce (asi 15km od Benatek), puv.teda z Prahy a mam 8tydenni holcicku.
ahoj, já jsem původně z Brandýsa, docela mi chybí, hlavně tedy proto, že za rok a půl jsem v Benátkách nenašla žádné známé…
Tak Berenice už jsou skoro tři měsíce ![]()
A my snad brzy změníme působiště, takže nebudeme z Benátek. ![]()
Ahoj holky, obnovuji diskusi. Jsme novi v Benatkach. Mam 6 tydenni holcicku. Nekdo na prochazky?:-)
Ahojky, nenašly by se tady nějaké maminky z Benátek, nebo Kbelu. Budeme se tam brzy stěhovat a rádi bychom s někým jezdili kočárky, nebo chodili na návštěvy
.Mám 19 měsíčního raubíře a mě je 25 let. Budeme rádi, když se ozvete a poznáme se
.
My jsme teď už cca rok z Brodců, do Benátek jezdíme, ale spíš odvoz na fotbalový trénink a nákup.
Ahojik, my tady bydlime asi tok. Male je 9 mesicu. Rada se s tebou sejdu a pokecame. Ozvi se, až tady budete nastěhovaní na mail pavlina. kijenska@seznam.cz nebo na stejne jmeno mam FB. Měj se krásně. P
Ahoj holky.my teda nejsme primo z benatek al z vlkavy(asi 10 km od benatek).jsme tu neco malo pres rok a porad sami.me je 25 a mam dva kluky.tri roky a rok.tak kdyz se tu nekdo najde kdo by se chtel pokecat, nebo se treba pak sejit, budem radi ![]()
@MashaV Vlkava to mi něco říká
Byli jsme si tam pro „kuchyň“ ![]()
@MashaV
My tam jeli loni před vánočním stěhováním
jen pro takovou nouzovku, a vypadá to, že nám nějaký čas vydrží
Ale až bude teplo, dalo by se třeba na kolech, netuším, jak je to z Brodec daleko, přítel to odhadl na deset km. Bydlíme hned u dálničního sjezdu.