Maminky a těhulky z Benátek nad Jizerou

19075
22.3.10 10:19

Maminky a těhulky z Benátek nad Jizerou

Ahoj, bydlíme přes rok v Benátkách a stále tu nemáme žádné známé. V srpnu 2010 se nám má narodit další miminko a není s kým jít na procházku, popovídat si, navštívit se.

Benátečanky ozvěte se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
200
23.3.10 17:33

Jejda, tak jsem asi po roce nakoukla na e-mimi a co nevidím. Benátky nad Jizerou. Moje rodné město. Žila jsem tam 20 let a pak jsme se s manželem odstěhovali. Ale stále tam mám rodinu a pravidelně tam jezdíme. Takže zdravííííííím.

kdepak tam bydlíte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
24.3.10 11:04
anajína píše:
Jejda, tak jsem asi po roce nakoukla na e-mimi a co nevidím. Benátky nad Jizerou. Moje rodné město. Žila jsem tam 20 let a pak jsme se s manželem odstěhovali. Ale stále tam mám rodinu a pravidelně tam jezdíme. Takže zdravííííííím.kdepak tam bydlíte??

Já to mám jako Anajína, tak yje to moje rodné město. Jezdím tam tak jednou za 14 dní. Naši bydlí v Obodři u stadionu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
21.4.10 17:08

Tak jsem neměla zapnuté reakce a vůbec jsem o vás nevěděla :-(.
My bydlíme na sídlišti. Škoda, že už nejste odsud a jen jezdíte na návštěvy, tak to mám s Brandýsem a nic tam nestihnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
21.6.10 19:41

Ahoj, ja jsem z Borce (asi 15km od Benatek), puv.teda z Prahy a mam 8tydenni holcicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
9.7.10 13:33

ahoj, já jsem původně z Brandýsa, docela mi chybí, hlavně tedy proto, že za rok a půl jsem v Benátkách nenašla žádné známé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
18.11.10 18:34

Tak Berenice už jsou skoro tři měsíce :-)
A my snad brzy změníme působiště, takže nebudeme z Benátek. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavlinovka
20.3.13 18:39

Ahoj holky, obnovuji diskusi. Jsme novi v Benatkach. Mam 6 tydenni holcicku. Nekdo na prochazky?:-)

• Citovat
  • Upravit
Eliík
7.11.13 18:46

Hledáme maminky a dětičky :-)

Ahojky, nenašly by se tady nějaké maminky z Benátek, nebo Kbelu. Budeme se tam brzy stěhovat a rádi bychom s někým jezdili kočárky, nebo chodili na návštěvy :-).Mám 19 měsíčního raubíře a mě je 25 let. Budeme rádi, když se ozvete a poznáme se :-).

• Citovat
  • Upravit
19075
7.11.13 18:58

My jsme teď už cca rok z Brodců, do Benátek jezdíme, ale spíš odvoz na fotbalový trénink a nákup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
7.11.13 19:11

Ahojik, my tady bydlime asi tok. Male je 9 mesicu. Rada se s tebou sejdu a pokecame. Ozvi se, až tady budete nastěhovaní na mail pavlina. kijenska@seznam.cz nebo na stejne jmeno mam FB. Měj se krásně. P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
8.11.13 16:21

Ahoj holky.my teda nejsme primo z benatek al z vlkavy(asi 10 km od benatek).jsme tu neco malo pres rok a porad sami.me je 25 a mam dva kluky.tri roky a rok.tak kdyz se tu nekdo najde kdo by se chtel pokecat, nebo se treba pak sejit, budem radi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
8.11.13 18:46

@MashaV Vlkava to mi něco říká :-) Byli jsme si tam pro „kuchyň“ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
8.11.13 19:31

:) no napsat sem driv tak ste se mohli stavit na kafco ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
8.11.13 19:43

@MashaV :-D My tam jeli loni před vánočním stěhováním ;-) jen pro takovou nouzovku, a vypadá to, že nám nějaký čas vydrží :-D Ale až bude teplo, dalo by se třeba na kolech, netuším, jak je to z Brodec daleko, přítel to odhadl na deset km. Bydlíme hned u dálničního sjezdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová