Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky všem z Jižních Čech. Hledám těhulky a maminky na pokec ![]()
ahoj, moc zdravim ![]()
Ja jsem primo z českých budějovic … tedy jsem naplavenina,ale jsme tu uz asi 8let ![]()
ahojky, taky jsem naplavenina v ČB
…už tu žiji 10let, ale i pocházím z Jižních Čech ![]()
Můžeš se připojit do diskuze zde: https://www.emimino.cz/…z-budejovic/
ahojky
barco to už se určitě nemůžeš dočkat až bude mít mimiska v náručí,jestli bdobř počítam tak se ti narodí začátkem března?Já mám termín až na konci června
já mám termin 28,2 tak snad to pujde dobre já mám v cernu narozky ![]()
a cítíš už nějake poslíčky?mám termím 30.6 to má moje 2dcera svátek
zatm necitim nic je to v poho jen me zlobi tlak:-(mam ho porad nejakej vysokej.Ja je mam 29.6:-) ![]()
Ahojky, i já jsem naplavenina…již 15 let,ráda bych se k vám přidala.Nejsem těhulka, ale jsem maminka, možná se budem snažit v létě. ![]()
včera mi Dr. říkal že je mimi o trošičku větší tak že by to mohlo být i dřív, že mám počítat od 25.6 že bych mohla porodit,ale ještě se to může změnit,u 2 jsem ani něvěděla že rodím myslela jsem si že to jsou poslíčci,ale protože to máme do ČB asi 25km a bylo dost sněhu tak mě tchán radši odvezl a ejhle jake bylo překvapení když mi DR.říká vy rodíte,kontrace byly silnější a po píchnutí vody, ale šlo to dost rychle
barco tak se moc moc šetři,a nenábízel ti DR. císaře někdy se to u vysokého tlaku dělá aby se předešlo komplikacím