Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
mno, drsný článek, ale ano
usa jsou prasata a nezastaví se před ničím
do klonování a zahrávání si s genetikou by se komplet lidstvo nemělo vůbec pouštět, neví o tom vůbec nic.
Co vím, tak únosy ufo dávno zkončili a když je nějaký, tak je provedený vládou.
Zemi zkončila karanténa a už sem mohou zasahovat „ti dobří“, ale to záleží jen na nás.
Poprvé v historii je tu o trošíčku více té pozitivní energie než té negativní, takže záleží, kterou chceš krmit - tu zlou strachem, nenávistí, nebo tu dobrou láskou, nadějí?
Pokud ten článek vyvolal nějaké strachy, doporučuju začít myslet na něco pozitivního, že to na tebe nemá vliv, že to není tvoje cesta, že sis vybrala život se svojí rodinou, že jsi šťastná a pod.
@PeBa Juchů
Četla jsis ty komentáře pod tím? Psali tam něco o tomto http://cs.wikipedia.org/wiki/Roundup
Mimochodem, nevíš jestli se něco pěstuje u nás? Četla jsem něco o kukuřici…
@PeBa píše:Četla jsem!
Malé povzbuzeníhttp://www.freepub.cz/…ny-v-evrope/
@Eskarin píše:
Ahoj, tady je seznam semínek a ořechů, jak dlouho klíčí, popř. jak dlouho je nechat namočené.
Diky, to si vytisknu a nalepim na lednici
Nevis kdy je v brne dalsi setkani tech neockorodicu? Mohly bysme pokecat ![]()
@Haninac píše:
Diky, to si vytisknu a nalepim na ledniciNevis kdy je v brne dalsi setkani tech neockorodicu? Mohly bysme pokecat
17.6.
přijdeme možná i s přítelem (ale ten den jede na koncert, tak nevím jestli se mu bude chtít)pokud ovšem nebudeme mít pořád vešky
Ale žíváky jsem už nenašla asi 3. den, takže v tu dobu by to mělo být snad ok.
Holky, moje malá 4,5 měsíční má asi neštovice
Vůbec nevim kde by je mohla chytit, ale přes noc se jí udělalo asi 10 pupínků po celým těle a vypadá to jak neštovice. Napadá vás co jiného by to mohlo být? Teplotu neměla, nebo aspoň jsem si nevšimla. Je plně kojená.
Jinak-asi pred 14 dny me oslovil alternativni prazsky mudr, jestli muze pouzit muj clanek o hexe do sveho newslettru pro pacienty, coz je dobra zprava
A to blbejsi-vcera pod denickem reakce, ze autorka je krava nadpis, obsah o tom, ze NU v pribalaku proste musi byt jen tak, ze vlastne o nic nejde, a nic nehrozi a zakoncil to ty p..o. Tak jsem se zklidnila, s usmevem mu odpovedela a nahlasila ho, tak je to fuc. Ucim sr ovladat sve emoce a toto byl dobrej trening ![]()
@Haninac píše:
Jinak-asi pred 14 dny me oslovil alternativni prazsky mudr, jestli muze pouzit muj clanek o hexe do sveho newslettru pro pacienty, coz je dobra zpravaA to blbejsi-vcera pod denickem reakce, ze autorka je krava nadpis, obsah o tom, ze NU v pribalaku proste musi byt jen tak, ze vlastne o nic nejde, a nic nehrozi a zakoncil to ty p..o. Tak jsem se zklidnila, s usmevem mu odpovedela a nahlasila ho, tak je to fuc. Ucim sr ovladat sve emoce a toto byl dobrej trening
To je pěkné ![]()
Tady je aspoň vidět jak jsou lidi pořád manipulovatelní a naivní ohledně zdravotnictví.
@Saroya píše:
moje maminka nedávno říkala, že někde četla, že to bohužel riziko velmi zvyšuje. sama nevím, nezkoumala jsem, ale věřila bych tomu
co zvysuje riziko čeho? ![]()
Na stránkách SZÚ je již opět k dispozici kompletní text zprávy
Invazivní pneumokokové onemocnění v České republice v roce 2012:
http://www.szu.cz/…012_ZCEM.pdf
Zdá se, že data nebyla ztracena nenávratně. ![]()
@alifie píše:
Na stránkách SZÚ je již opět k dispozici kompletní text zprávyInvazivní pneumokokové onemocnění v České republice v roce 2012:
http://www.szu.cz/…012_ZCEM.pdf
Zdá se, že data nebyla ztracena nenávratně.
Tak v tomhle mám bordel ![]()
@Monika H. píše:
Ještě k tomu kouření (není to jen kouření, ale i alkohol a další) a dětem… Celá společnost se diví jak děti kouří, souhlasím s tím co psala Kaštinka a když k tomu ještě přidáme, že to ty děti vidí na každém rohu pomalu, v rodinách, je to pro ně normou. Přiznám se, že naše dítě učím, že kouření je hnusný a fůůůůůůůj.
Kouření, fůůj smrdí. A motorky jsou nebezpečné. A nechoď nikam z dohledu - na světě jsou lidi, kteří kradou malé děti… ![]()
Příspěvek upraven 03.06.13 v 11:09
Holky, nevíte jak je to s hrazením očkování po termínu? Malého bych třeba čase očkovat nechala, ale chci nejdřív po 2. roce. Doktorka mi řekla, že pak už mi Hexu pojišťovna nezaplatí. Jak to je? Nechala bych ho možná očkovat až po těch 2. narozeninách, to už je prý imunita dítěte celkem ok a očkování je téměř vez NÚ. a nevím, jestli ho budu muset dát do školky. Doktorka mi řekla, že pak už to pojišťovna neplatí. Má pravdu? A vezmou ho v případě potřeby do školky, když bude očkovaný později? Nevím, jestli nechám očkovat, jen chci být informovaná! Moc děkuji