Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
To je taky skvělý, ale nejlepší je když blondýna vaří polívku ze slepice ![]()
@Natálka26 píše:
@KackaDoup
Já taky používám děcko, kolikrát i harant, parchant, smrad a všechno s láskou, takže teď nevím o co tady jdeJediný hanlivý co nepoužívám a co mi vadí je fakan.
No vidíš, já nepoužívám ani parchant ani harant ani fakan. Maximálně smráďě. Za to by mě nenapadlo kupovat třeba nanuky pro děti, kupuji nanuky pro děcka. Tady ale půjde spíš o to, že paní rozčílilo, že někomu nevadí, že zakladatelka nevaří. Nebo nevím, nedokážu si to moc rozumně vysvětlit ![]()
Já jsem o tom taky přemýšlela, že bych nevařila, když je teda kluk ve školce, taky přemýšlím o tom, že bych si nosila obědy.. Děla to hodně maminek, ale je to jídlo pro mě..
Když přijde manžel v 5 tak to máme už jako večeři a kluk jí ve školce.. takže spíš z důvodu, že mě otravuje vařit pro sebe, sice je to jako večeře, ale raději budu vařit později, prootže ráno školka, mimčo a nestíhám dopoledna jak odpoledne..
Vůbec nařit to nevím no, já bych to nedělala kvůli chlapovi, ale kvůli dítěti.. Kdysž už tak bych si to zařídila, že bych někde chodila - tchýně rodiče návštěvy, než víkendy restaurace, a přes týden jídelny ![]()
@neila píše:
@AngelikaO tak moje dcera chodila do státní školky, ale že by frčeli na omáčkách a knedlíkách, o tom nic nevím, smažený měli jednou řízek…Jídelní lístek jsem koukala každý týden a byla jsem kolikrát překvapená tou pestrostí
Školní jídelna už je ovšem o něčem jiném, ale většina už dává na výběr…
Já chodím hlídat do skolky synovce jako asistentka, protoze ma perthesovu chorobu, takže chodi o berličkách a to jsou skoro pořád jen omáčky, apod..a nekdy opravdu nevabne vypadaji..vsechny jsou na stejny brdo, takovy to takzvany UHO - univerzální hnědá omáčka..když je rajska, tak je červená, kdyz spanelsky ptacky, tak hnedá, kdyz koprová tak zelena ![]()
@evill uz jsem to vysvetlila
proste celek na me pusobil divne, ale nemuzu tvrdit ze takova jsi, jo a precitlivela trochu jsem
mam to vrozene ![]()
@evill Taky mi na slove DĚCKA nepříjde nic špatnáho, úplná normálka ![]()
@KackaDoup píše:
@evill uz jsem to vysvetlilaproste celek na me pusobil divne, ale nemuzu tvrdit ze takova jsi, jo a precitlivela trochu jsem
mam to vrozene
No jo, tak to je pak těžké. Bavit se s někým, koho dojme slovo děcko, v diskzi o jídle a má pak duši chlad ![]()
Děcka u nás na Moravě říká každá ženská.. je to nespisovně, ale ne hanlivě
Příspěvek upraven 04.03.14 v 16:11
@AngelikaO píše:
Já chodím hlídat do skolky synovce jako asistentka, protoze ma perthesovu chorobu, takže chodi o berličkách a to jsou skoro pořád jen omáčky, apod..a nekdy opravdu nevabne vypadaji..vsechny jsou na stejny brdo, takovy to takzvany UHO - univerzální hnědá omáčka..když je rajska, tak je červená, kdyz spanelsky ptacky, tak hnedá, kdyz koprová tak zelena
fakt, jo??
No to je děs běs… To bych byla velice neoblíbená maminka ve školce s tímhle jídelníčkem
![]()
@CokeLady
je to trochu morbidní, uznávám
ale prostě nemůžu si pomoct vždycky brečím smíchy jak ta slepice řvééé a ona se hrozně divíí ![]()
@74paja píše:
A to nevaris ani o vikendu? Zasednete ke spolecnemu stolu a date si chleba, v nedeli s maslem?
popřípadě chleba se sádlem
@kvaček ja jsme pak vysvetlila ze to bylo jako celeka prosim uz se na to vykaslete ![]()
To je provokace? ![]()
Vařím ráda, neb nechci svému dítěti zk. urvit zažívání. Jídlo z restauračky dám jen v případě nouze. Není problém uvařit na dva, tři dny něco rychlého, bez kila mouky, glutamátu a žluklého ekl tuku ![]()
Představa jakou devízu dávám chemickou stravou dítěti do života je ![]()
No ale znám takových víc, co vlastní zdechlost omlouvají nekonečnou péčí o děti a o víkendu vaří, pere a uklízí manžel ![]()