Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj rada bych si psala s maminama co ziji v zahranici..zajimalo by me kdo odkud je..jak vychovavate deti…jestli po cesku a nebo tam kde zijete.. jak se vam tam libi..jestli vam chybi domov atd atd ![]()
To vubec nebavi hlavne kdyz se s nekym podelim o zazitky a muzeme si popovidat. odkud jsi?
Z jizniho spanelska, jsme tu druhy rok a v lete budeme mit mlady
pritel je cech.
Tak ja jsem zase z jihu jsem z italie a mam skoro 2 leteho syna. Jak se vam zije v zahranici holky? chybi vam domov?
Me zatim ne
zije se nam tu dobre, jen spatne snasim zimu, uz se nemuzu dockat jara! A to tu skoro zima neni..
Holky mate chlapa cizince?
Taky teprv cekam v breznu prcka, ziji v Italii na Sardinii.
Jinak muj pritel je Ital
@S.a.n.y6444 My žijem v Lucembursku, oba jsme češi. Pro dítě jediná změna je, že tráví celý den v jeslích. Normálně by byl se mnou, což je pro něho lepší. Slyší spoustu jazyku kolem sebe.
@S.a.n.y6444 Odkud přesně z Itálie jsi? Já mám přátele v Římě a s Italy jsem pracovala spoustu let
.Do Říma jezdíme na prázdniny
. A také máme příbuzné na severu Itálie
.
A kde bydlíš v jižní Itálii? já mám přítele z jihu, ale žijeme v ČR
@S.a.n.y6444 píše:
Tak ja jsem zase z jihu jsem z italie a mam skoro 2 leteho syna. Jak se vam zije v zahranici holky? chybi vam domov?
Jinak co mi tu chybi je kmin a celer, jako ta bulva
jinak asi nic, jidlo od moji babicky a takove ty obycejne veci.
A ze nemam moc na co koukat v televizi.. Nebot jazyk moc neumim ![]()
Me teda rozhodne chybi Ceske jidlo
tady jist furt nejakou pastu neni moc zazivne.
Ceska kuchyne je proste nej <3 <3
@13majda13 tak me teda nechybi ceske restaurace, takove ty klasicke.. Jinak ja cesky varim, ale uz to tak jako micham..